Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardí botànic de Barcelona
ShutterstockJardí botànic de Barcelona

Portes obertes i activitas per celebrar el Dia dels Museus 2021 a Barcelona

El 18 de maig se celebra a tot el món el Dia Internacional dels Museus, aquestes són les activitats que tindran lloc a Barcelona

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, una celebració que té lloc arreu del món, també a Catalunya. Sota el lema 'El futur dels museus: Recuperar i reimaginar', l'edició d'aquest any convida als museus, als professionals que hi treballen i a les comunitats d'artistes a pensar i a crear noves pràctiques encaminades cap a nous models de negoci, amb solucions innovadores que donin resposta als reptes socials, econòmics i mediambientals dels nostres dies. 

A Barcelona, són molts els museus i institucions que han preparat jornades de portes obertes i activitats especials para celebrar el Dia Internacional dels Museus. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona.

 • Museus i institucions
 • Art i disseny
 • Sants - Montjuïc

Jornada de portes obertes de 10 a 20 hores on podreu visitar la col·lecció del museu i les exposicions temporals 'La guerra infinita', 'Diàlegs intrusos. Tot és present' i 'RE-PARAR' d'Svantje Busshoff.

Des del museu us conviden a viure l'experiència a través de dues activitats autònomes: 'Crims artístics: assassinat de cambra', un itinerari autoguiat per les sales de Renaixement i Barroc on haureu de resoldre un assassinat; i la canalla podrà fer de detectiu amb 'Els enigmes del Museu Nacional'.

Portes obertes al Museu de Ciències Naturals i al Jardí Botànic
 • Museus i institucions
 • Història natural
 • El Besòs i el Maresme
 • preu 1 de 4

A més de les jornades de portes obertes que el Museu de Ciències Naturals va oferir per celebrar la Nit dels Museus, el dia 18 també podreu visitar les seves instal·lacions de franc de 10 a 19 hores, així com el Jardí Botànic.

A més, el Museu participa en el #DIM2021 en la difusió de les ciències naturals junt amb la xarxa de museus de ciències naturals de Catalunya, amb  la campanya 'Youtubers als Museus'. Natàlia Möller, apassionada de la natura, ens descobrirà el Jardí Botànic de Barcelona i l’exposició 'Més que abelles'.

Publicitat
Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
 • Art
 • El Raval

D'11 a 19.30 hores podeu visitar el Museu i les seves exposicions en curs totalment gratis per celebrar el Dia dels Museus. Com és tradicional, es farà la venda especial MACBA BOOKS, on podreu comprar una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 euros a la llibreria del museu d'11 a 14 i de 15.30 a 19.30 hores.

Publicitat
 • Museus i institucions
 • Art i disseny
 • El Gòtic

L'escultor Frederic Marès col·leccionava tot el que queia a les seves mans, des de raspalls a gots d'òpera i gàrgoles. El 1944 va donar les seves col·leccions a la ciutat  i dos anys més tard s’inaugurava aquest museu situat en una part de l’antic Palau Reial dels Comtes de Barcelona, del qual es conserva el pati. Per celebrar el Dia dels Museus, us conviden a pujar a les golfes i visitar la nova Sala de les Diversions, amb autòmats, teatrets de paper, bicicletes... 

Publicitat
 • Museus i institucions
 • El Parc i la Llacuna del Poblenou

Instaŀlat a l’edifici del DHUB, el Museu del Disseny acull al voltant de 70.000 objectes –com ara vaixelles, ceràmica, cotilles, cadires, bústies i cartells publicitaris– que expliquen l’evolució de les arts decoratives en el disseny i les arts d’autor contemporànies. El dia 18 de maig el podreu visitar de franc amb reserva prèvia

Recomanat

  Més de Love Local

   També t'agradarà
   També t'agradarà
   Publicitat