Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Crep

Quatre creperies imprescindibles de Barcelona

Si us agraden les creps, no us perdeu cap d'aquests locals on les preparen amb cura, estil i bon gust!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

'Galettes' de fajol o creps més fines de blat convencional. Dolces o salades. Un petit plaer a l'abast de totes les butxaques en temps de crisi. Fem un recorregut pels millors establiments on menjar-les. Bon appétit!

Le P'ty Mon
  • Restaurants
  • Francesa
  • Eixample
  • preu 1 de 4
Petit univers bretó encapçalat per la Montse Bosch, que ja regentava el Ty-Bihan al mateix local. Entre les seves galettes de blat sarraí (fajol) hi ha diversos hits. Apunteu l’Espisal, amb salmó fumat, espinacs, brie, emmental i pesto verd o vermell; o la Vegetariana amb porros, ceba caramel·litzada, xampinyons naturals, espàrrecs verds, canonges, tomàquets cherry, nous i un toc oriental amb salsa de soja. Com a entrants, conserves bretones La Belle Iloise (sardines o tonyina sobre uns blinis).
Krampus
  • Restaurants
Sopars romàntics en un entorn bonic i que s’adapta a totes les butxaques. Això és el que podeu trobar en aquest restaurant de Sarrià. La base de les tradicionals galettes bretones es combina amb ingredients d’arreu del món en una cuina que és un obrador a la vista. Un exemple és la Italiana, amb tomàquet sec i mozzarella a dins i oli d’alfàbrega per fora. Tampoc no es queda curta la d’Ànec, amb una combinació de porros, pètals de pernil d’ànec i dàtils per sobre d’una base d’emmental. Delicioses.
Publicitat
Crêperie Les 3 Pommes
  • Restaurants
  • Francesa
  • Eixample
  • preu 2 de 4
La Nelly i en Fréderic porten aquesta típica i acollidora creperia bretona des de fa 20 anys. Si voleu començar amb un aperitiu d’allò més francès, podeu fer un tast de Picon Bière, licor que es beu amb la cervesa. La carta de galettes és infinita. Us recomanem la contundent Champagnarde, amb salsitxa, xampinyons i formatge, servida amb mostassa de Dijon que podeu afegir al vostre gust, o la Chanel, amb espàrrecs, ou, bacó, emmental i confitura de ruibarbre. Aquí el 'bouché brut' (sidra) arriba de la Normandia.
Crêperie Bretonne
  • Restaurants
A Barcelona es mengen creps des de l’any 69 i aquest va ser el primer local a oferir-les. Quan madame Ricau es va jubilar va traspassar el negoci a l’Archi i en José, que encara hi són. No us espanteu en entrar-hi: fotos descolorides, quadres de tota mena i moltes capes de pintura. Hi trobareu plats Duralex i creps senzilles a menys de 6 €. Triomfen les bàsiques de pernil, formatge, ou i xampinyons, combinats de mil maneres. Però també en fan d’elaborades, com les dolces flamejades. Tasteu la de xocolata amb coco.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat