Cook & Travel

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Oportunitat boníssima per tastar, en una sola jornada, el bo i millor de la cuina internacional a Barcelona: el festival Cook & Travel –que se celebrarà el cap de setmana del 12 al 13 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona– uneix sota el mateix sostre l'oferta gastronòmica de més de vint països, mitjançant 30 platets de 15 restaurants, estands de productes internacionals i diverses activitats relacionades amb la gastronomia i els viatges.

Entre d'altres, podeu gaudir de la cuina peruana de mar del Yakumanka; la proposta asiàtica d’inspiració thai de Mano Rota; l’exotisme del menjar fenici del restaurant Karakala; la millor gastronomia grega de la mà del Magraner Boig; la proposta nipona de la Cuina de l’Uribou; la cuina creativa brasilera de Fogo; l’imprescindible mexicà fusió Mextizo d’Adrián Marín i la Taqueria Canta y no Llores d’Álvaro Narváez; la proposta filipina de Laila Bazahm, al Hawker 45; la cuina escandinava de Pappa Sven, les delicioses tapes asiàtiques de Mosquito o la carismàtica reinterpretació d'Índia d’Ivan Surinder del Tandoor.

A preus molt locals, en el bon sentit de la paraula: cada platet costa quatre euros i la cervesa dos. L'entrada al festival són sis euros, però s'amortitzen fàcilment amb 'showcookings', tastos i conferències.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà