També es podria dir Boa-Sopa o Boa-Curri. En el sumptuós emplaçament de l’antiga galeria d'art Sala Gaspar, aquest restaurant panasiàtic ha fet una feina molt seriosa a l’hora de compilar receptes de tot el sud-est asiàtic. I per aquest Nadal han preparat una selecció de quatre plats molt difícils de trobar -o gairebé inèdits, vaja- a Barcelona.
Com entrants proposen uns delicats 'Jjin Mandu', dumplings al vapor farcits de carn de porc i kimchi, un dels ingredients estrella de Boa-Boa d'aquesta temporada, o un bau obert farcit de porc picant. Com a plat principal, trobem el Kai Phad Med-Mamoung, un saltejar de pollastre i anacards típics de Tailandia. Per últim, i pels més golosos, un suau i cremós mochi japonès amb gelat de sèsam, te verd, coco i mango. Una selecció que compta amb versió vegetariana amb Heura i que estarà disponible fins al 6 de gener. No és un menú tancat, però surt per uns 30 euros. No temeu: racions abundants i delicioses, ningú sortirà amb gana.