3 M'encanta
Guarda-ho

Les millors paelles de la Barceloneta

8 restaurants clàssics del barri mariner de Barcelona especialistes en preparar plats que tenen l'arròs com a protagonista

© 7 Portes
7 Portes

La Barceloneta és l'autèntic paradís a la terra dels fans de l'arròs gràcies a uns restaurants que han vençut les modes i la sacsejada de la xancleta. Ho demostra aquesta llista amb 8 llocs que heu de visitar si presumiu de ser uns entesos de l'arròs.

7 Portes

Un capítol obligatori en el llibre dels arrossos de Catalunya i els restaurants de Barcelona. La qualitat del seu arròs parellada (paella mixta sense ossos ni clova) agermana famílies barcelonines arregladetes i japonesos.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Cheriff

No us malfieu de la seva estètica senzilla; aquí fan un dels millors arrossos de la Barceloneta, al punt. Ara bé: la marca i el sofregit és potent, això no és un arròs insuls per acontentar turistes.

Llegir-ne més
La Barceloneta
Advertising

Can Solé

4 de 5 estrelles
Recomanat

Inaugurat el 1903, aquesta institució de la Barceloneta ha fet feliç les panxes de diverses generacions de barcelonins, entre les quals es trobava la del gran Manuel Vázquez Montalbán. Els seus arrossos caldosos són mítics, com el de potes de cranc vermell reial noruec. El preu també és dels que no s’obliden fàcilment.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Can Ramonet

Bon moment per tornar-hi: aquest any el restaurant fa 60 anys de vida (en la que diuen que és la primera casa de la Barceloneta que es va construir) i la paella mixta de la casa (pantagruèlica roda de ferro amb tot!) s’ha de tastar.

Reserva ara Llegir-ne més
La Barceloneta
Advertising

La Mar Salada

Recomanat

Sorgit de l’òrbita de Ferran Adrià, Marc Singla ha posat tot el seu saber culinari a major glòria de La Mar Salada. Aquí prepara des d’arrossos mariners canònics fins a arrossos de muntanya fets amb els productes que dicta l’estació.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Salamanca

No tothom ha deixat caure l’exigència del punt de l’arròs pensant que el peu de platja ja és garantia d’omplir totes les taules. Al Salamanca la devoció per la bona paella és tan sagrada com la impecable vista al mar de la seva terrassa.

Llegir-ne més
Advertising

El Suquet de l'Almirall

4 de 5 estrelles
Recomanat

La nau capitana de Quim Marquès, un dels cuiners barcelonins més actius, és aquest restaurant on tenen especialitats pròpies com la paella catalana, la DO Barceloneta i una vegetariana amb verdures, olives i farigola.

Reserva ara Llegir-ne més
La Barceloneta

Can Majó

Amb terrassa davant del mar, més que una carta té una enciclopèdia de cuina marinera: arròs a la cassola, fideuada, paella, calder de llamàntol, arròs a banda o amb bacallà, suquet, sarsuela, mariscada, graellada de peix... Fins i tot una sopa bullabessa.

Llegir-ne més
La Barceloneta
Advertising

Comentaris

0 comments