Bars

Els millors bars de Barcelona: cellers, tavernes, pubs, cafès i bodegues per beure, menjar i fer el vermut

Bars i pubs

Amb sofàs

Heu nascut cansats? Tranquils, a Barcelona hi ha un munt de bars que us faran la vida més agradable

Llegir-ne més

Bars recomanats

Restaurants

Doble

Dos homes, el xef Paco Pèrez i el cocteler Manel Vehí. Tots dos tocats per la tramuntana. El Paco té a Llançà el restaurant Miramar, amb dues estrelles Michelin, i no gaire lluny, a Cadaqués, el Manel s’amaga rere la barra del Boia Nit, mític establiment amb 70 anys de trajectòria. Tots dos, doncs, amb aquest punt de genialitat empordanesa que els porta a experimentar incansablement en els seus terrenys: el Paco a la cuina i el Manel a la barra. La suma d’aquests dos talents es diu Doble, es troba als baixos del restaurant L’Eggs i té l’aspecte d’aquells locals novaiorquesos que habiten en el nostre imaginari col·lectiu. Al Doble, el Paco cuina snacks pensats “per a passar desapercebuts, ja que l’objectiu és que el menjar acompanyi els còctels, però amb la voluntat de transcendir els cacauets a la barra”. Un nigiri de tonyina amb 'yuzu' i alga nori o un espectacular panet de peus de porc són algunes de les propostes que surten de la cuina del Doble. El Manel, per la seva banda, porta pràcticament tota la vida agitant la coctelera al Boia, propietat de la seva família, un lloc il·lustre pel qual han passat des de Dalí a García Márquez i experiència en algunes de les millors barres del món. Al Doble, explica que vol “fer cocteleria d’autor”: “Fer servir els diferents productes que he descobert viatjant, i jugar amb aires, escumes, textures i temperatures”. Però no penseu que trobareu filigranes envoltades de fum que no sabreu ni per on agafar. La cocteleria del Doble és orig

Llegir-ne més
Bars i pubs

Syra

“El 99% de bars de Barcelona fan un cafè penós”, diu el Cyril, barista d’aquesta petita botiga de Gràcia especialitzada en cafè per emportar-se. “Oi que si vas a un restaurant i et posen un bistec negre, cremat, el tornes? Doncs ens estan fent el mateix amb el cafè, cada dia, i no ho fem”. El Cyril és holandès i assegura que només hi ha una manera de fer el cafè i d’escalfar la llet, que si ho fas correctament no necessitaràs sucre, i que no pot ser que una cultura tan cafetera com la nostra accepti amb abnegació un destí cafeter que no mereix. I és que, en matèria de cafè, asseguren els responsables d’aquest petit espai de culte, sí que es pot. I és precisament perquè les noves generacions s’han rebeŀlat contra aquell líquid aigualit i cremat de molts establiments que triomfen. Locals com ara el Satan’s Coffee Corner, el Nomad i aquest Syra indiscutiblement hipster (el Cyril porta un bigoti estil Hercule Poirot), que segueix la línia dels anteriors: look nòrdic, mobles de fusta, pastissos deliciosos, cafè i te per emportar-se en got de cartró i les seves corresponents revistes de disseny, art i cultura contemporània. La particularitat del Syra és una selecció de pastissos marroquins que porta directament del Marroc el seu propietari, en Yassir, un jove emprenedor de 22 anys d’origen francès-marroquí-català, i una selecció de tes entre els quals destaca un matcha japonès espectacular. Els pastissos es compren amb bon ull a diferents proveïdors, de manera que hi podeu trobar

Llegir-ne més
Botigues

La Festival

Les prestatgeries amb lineals plens de vins desconeguts han allunyat la gent del món del vi”. Així de categòric es mostra l’Íñigo, un dels cinc socis que han engegat aquest projecte tan ambiciós com necessari: una botiga de vins majoritàriament naturals i biodinàmics, a Gràcia, que classifica els beuratges per moments, “que d’això en sabem tots”. “Si no coneixes la zona i les varietats, no pots triar vi”, afirma, “però la gent té por de mostrar desconeixement”. La Festival ha nascut, precisament, amb l’objectiu de lluitar contra aquestes pors, i ha començat per classificar els vins en quatre grans blocs: d’un sol glop, de traca i mocador, tot terreny i per a un bon tiberi. Totes aquestes categories tenen, a més, subcategories simpàtiques de l’estil “tête à tête amb la parella”. Usa un llenguatge universal, doncs, una botiga oberta per part d’un grup de socis joves i emprenedors provinents del món de la viticultura, la sommelieria i la distribució, els quals aposten per “cellers petits i mitjans, que treballen artesanalment”, sobretot, però no exclusivament, vins ecològics, naturals i biodinàmics. Mosaic hidràulic i fusta nòrdica marquen la personalitat d’un local decididament hipster. Els preus oscil·len entre els 5 i els 70 €, tot i que també tenen vins top mundials per encàrrec. A La Festival hi trobem fonamentalment vins de la distribuïdora Human Vins i de l’exportadora Moon Wines, a més d’una interessant selecció de vins a dojo amb 10 aixetes, totes “com a mínim ecològi

Llegir-ne més
Restaurants

Cafè Cometa

És quan dorm el hipster que hi veig clar. Ara que aquest concepte tan qüestionat descansa tranquil i va camí de desaparèixer assimilat per les noves tendències, és el moment de comprovar quins locals adherits al moviment tenen prou fusta per superar etiquetes i reivindicar la seva singularitat fora de barbes, camises de quadres i ulleres de pasta. El Cafè Cometa va aterrar a l’epicentre hipster de Sant Antoni com la nau d’abastament de la invasió moderna, i el pas del temps, lluny de desgastar-lo, l’ha reafirmat com un dels espais més interessants de Parlament. A part de la seva ubicació privilegiada –amb el Tarannà i La Donuteria al costat–, aquest local juga molt bé amb el minimalisme nòrdic, amb un desplegament de sostres alts, fusta, mobiliari casolà i llum, moltíssima llum. La cuina a la vista, una cuina antiga que recorda la de les nostres àvies, presideix l’espai principal, que s’obre al carrer amb un finestral oxigenant. L’atmosfera és relaxada, i el públic, modern, jove i calmat. No és estrany, el Cometa és un centre de desintoxicació infal·lible quan heu tingut sobredosi d’oficina: un suc natural, llimonada de la casa o una infusió, si esteu tous; un pastís casolà o un dels seus magnífics sandvitxos, si la gana pessiga; un gintònic per fer-ho baixar tot. Qualsevol hora del dia és bona per visitar el Cometa, un espai que ha aconseguit sobreviure a la febre moderneta de Sant Antoni i no morir d’èxit. De fet, està tan sobrat d’encant que quan les barbes es rasurin i

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Més bars recomanats

Últimes crítiques

Guzzo

Amb el pas del temps, el Guzzo s’ha convertit en un dels punts més visibles de la plaça Comercial i la rodalia. Quan semblava que això dels restaurants-club era cosa de fa anys, aquest elegantíssim espai ha aconseguit donar prestigi a la fórmula demostrant que es pot prendre una copa, sopar i ballar al mateix lloc sense caure en l’avorriment.Al Guzzo li sobren etiquetes: bar, vermuteria, cafeteria, restaurant, cocteleria, club i sala de concerts. Fa gala d’un caràcter multidisciplinari que atrau tota mena de públic, des de guiris, fins a parelles, passant per grups. Tanta polivalència a molts llocs es tradueix en poca profunditat en els oferiments i el servei, però en aquest establiment han aconseguit mantenir el mateix nivell en tots els apartats, i això és el que ha fet que es consolidi al Born. Proveït d’un interiorisme rabiosament 'cool', el Guzzo és el típic lloc on us deixaríeu caure per prendre alguna cosa i acabaríeu quedant-vos-hi fins que abaixessin la persiana. Ho posen fàcil quan entra la gana. Tenen una carta internacional amb opcions sanes per a tota mena de papil·les. Amanides, tatakis, cebiches, plats vegetarians, braves, woks, guacamole. No volen guanyar l’estrella Michelin, però són plats efectius, amb matèria primera decent, ben preparats. I també han cuidat l’apartat etílic. Disposen d’una carta de vins curta, però amb propostes de qualitat. La col·lecció de referències de whisky i rom és espectacular. I en l’apartat cocteler, disposen d’un ampli catàleg

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Restaurants

Vermuteria Lou

La senyora Lourdes regenta el número 3 del carrer de l’Escorial des del 1988, primer com a restaurant El Rebost Ibèric, després com a xarcuteria i ara, des de fa nou anys, com a Vermuteria Lou (el nom ve del d’ella, ni de la Velvet ni de cap polleria). I la senyora Lourdes cuina molt bé: els seus ous estrellats amb pernil i foie gras van guanyar el premi a la millor tapa de la ciutat el 2014, la tripa que fa és deliciosa i les braves també. I no va anar a cap escola d’hostaleria: autodidacta, en va aprendre soleta, tastant el que feien altres i millorant-ho a casa. La senyora Lourdes és un cul inquiet, l’avorreix fer sempre el mateix i per això ha canviat dues vegades de negoci: per mantenir la trempera. Entra un jove japonès amb motxilla i ensenya la pantalla del seu mòbil al cambrer: hi ha una foto dels famosos ous estrellats. Els hi porten i a mesura que els va endrapant, li canvia l’expressió estòlida per una d’extrema benaurança. Es veu que el local va sortir en un programa molt seguit de la televisió japonesa i hi vénen nipons a dojo –a la paret hi tenen una carta d’unes bessones d’allà que els agraïen el menjar i el tracte–. A la mateixa paret hi ha tot de Polaroids de clients de la Lou: si vols quedar-hi immortalitzat, només els has de demanar la càmera! Per esmorzar proposen una fórmula imbatible: cafè, refresc o canya més entrepanot de pernil ibèric. És imbatible perquè el pernil és de primera –Joselito, aglà reserva tres anys de Salamanca– i la mida, formidable.

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
  • 5 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Bars i pubs

Glups!

Els col·leccionistes de còmics sabem que quan anem a comprar la nostra droga favorita, l’experiència no acaba a la sortida de la botiga. És obligatori anar a un bar i fullejar el material mentre prenem una cervesa o piquem alguna cosa. A Norma Editorial ho tenen molt clar i per fi han pogut tancar el cercle. Ara també disposen del Glups!, un espai polièdric situat al costat de la botiga, on podreu fer un vermut, un cafetó o emplenar la panxa, acompanyats de les vostres captures. La idea és senzilla i alhora genial. De fet, el Glups! té una porta que connecta directament amb la botiga. El local, a més, exposa la seva ànima comiquera a través del magnífic mural de l’autor Daniel Torres, la senya identitària d’un espai modern, amb mobiliari neutre, peces de fusta molt càlides i una estètica actual per a tots els paladars i edats. Demano un gintònic de Seagram’s –tal com raja, got ample i sense trossos de verdura– i l’acompanyo d’uns nachos realment deliciosos, amb un guacamole perfecte. Els alcohols són escassos, però no és precisament el mam el que els interessa. Al Glups! prefereixen cuidar una carta otaku friendly amb menjar de qualitat per a tots els públics: sandvitxos, patates fregides, burguers premium, wraps, crestes japoneses... El fet que no hagin carregat els preus fa encara més obligatòria la visita; a més, a l’espaiosa planta inferior celebraran actes relacionats amb la vinyeta i podran emetre partits de futbol. Però encara tenen un altre as a la màniga i em jugo

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Bars i pubs

Bar134

Gràcia és un territori amb unes possibilitats estratosfèriques de generar sinergies psicosocioculturals. S’hi han gestat revoltes i moviments contraculturals a dojo, però d’uns anys ençà s’ha anat uniformitzant i descafeïnant fins a l’avorriment. En Xavi Román regenta l'134, un bar que als 70 es deia Puntal i participava d’aquesta Gràcia a reivindicar. Amb aquesta voluntat de rebombori s’ha associat amb l’escriptor Sebastià Jovani, que s’ha tret de la màniga les seves sessions sabatines Vermuts i a la Gàbia! sota el segell Claudàtor, per on han passat Víctor Nubla, Infancia en Escabeche, Josep Pedrals i Roger Pelàez. Per si fos poc, un dimarts al mes s’hi fa en directe el programa de ràdio més rabelesià de l’univers, Màximum Clatellot. La frase que més diu la gent que entra al local és: “M’hi quedaria a viure!”. El 134 és sinuós, ample i ple de racons: una llarga barra, un racó de sofàs, un espai per ballar, les escales cap als lavabos... Els dissabtes hi ha DJs residents com el Potato (boogaloo i ritmes caribenys) o el Professor Angel Sound (lliçons magistrals). Els diumenges el vermut és amb música autòctona en directe, amb la rumba com a horitzó i grups com Alma de Boquerón. Al 134 la canya és d’Estrella Galícia, les croquetes, boníssimes, de la tieta d’en Maytal, i el Black Russian és bo i barat, el cocteler sap el que es fa–. A Gràcia li ha sortit un accelerador de partícules al número 134 del Torrent de l’Olla.

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Més bars

Per als més llaminers

Llocs per anar a berenar

Les 10 millors cafeteries i bars per berenar Zuckerhaus En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural. Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Tonka Bar El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu. Floral Cafè Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entr

Llegir-ne més
Botigues

Les millors ensaïmades

Els 10 llocs on les fan més bones a la ciutat Dolces, rodones i tovetes, amb un toc de sucre glacé. Tenen l'origen a les Illes, i a Barcelona són tot un clàssic dels esmorzars i berenars més llaminers. Massa sovint, però, no acompleixen les expectatives. Per això hem recorregut la ciutat a la recerca i captura de l'ensaïmada perfecta. I l'hem trobada. No hi donem més voltes: aquí teniu les 10 millors espirals de la ciutat! Formentor Aquest establiment porta la reivindicació dels orígens fins al punt que el fil musical l’aporta IB-3. Tasteu-ne l’equivocada, amb cabell d’àngel i sobrassada, i la d’albercoc, una festa dolça i àcida. “És el nostre segell i el nostre orgull”, confessen de la seva ensaïmada, que fermenta vint hores i conté nata, crema, trufa o sobrassada. Entre setmana, cal encarregar-les-hi; els festius, no és necessari. Les familiars de cabell d’àngel són a demanda i les enormes, “a mida”. Els bojos del marxandatge demaneu-hi una ampolla d’aimada, licor d’ensaïmada. La mallorquinitat del local, freqüentat per la colònia balear, és integral: cada dia ofereix una especialitat illenca dolça o salada i ajuda viatgers que s’obliden de comprar ensaïmades a Mallorca. Ideal Fa honor al nom des de fa un segle i mig: és perfecte, fins i tot, per als mallorquins exiliats. “Molta gent diu: ‘No hem menjat mai una ensaïmada com la d’aquí’”, explica Chantal Pallach, de la família que se n’ocupa des del 1995. És, però, humil, i dóna al Cèsar el

Llegir-ne més

Granges i xocolata desfeta

Per sucar xurros, ensaïmades, melindros o croissants Delícies a la tassa Viader Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Barcelona a vegades poc identificable, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les granges històriques de la ciutat. És la pàtria del Cacaolat i la seva xocolata – sobretot el suís!– no tenen competidors. L'encant del local, els cambrers de tota la vida i el pintoresc quadre que conforma la clientela fa que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Granja La Pallaresa Les cues de gent us indicaran on estan les millors granges de Petritxol. Una és La Pallaresa, que ofereix esmorzars i berenars superlatius des del 1947. No hi ha cap dubte que la clàssica xocolata a la tassa i un suís d'antologia són els grans protagonistes d'aquesta antiga lleteria. Dulcinea Transformada de taverna a granja, a la Dulcinea preparen una xocolata excel·lent. Els més golafres la podreu acompanyar amb ensaïmades i croissants. Marisa Xurreria amb mig segle d'història i punt de trobada pels veïns de Sant Andreu i gent de tot arreu que van atrets per la seva xocolata desfeta i els seus xurros i porres casolanes. També hi trobareu cafè, nata i refrescos; "tot, molt xurrer", proclama la Marisa Fernández, i fet a casa: no hi busqueu entrepas ni pastes "de fora". I alerta! no hi aneu un dimarts: és el (merescut) dia de descans. Caelum Ave Maria Puríssima! No us ho prengueu com una blasfèmia: és l'exp

Llegir-ne més

Sucs, smoothies i batuts

Els millors llocs de Barcelona per carregar-se de vitamines La Bordiny Aquest petit local especialitzat en sucs de fruites variades té dues portes d’accés, una pel carrer Jaume I i l’altra pel carrer Llibreteria. El reconeixereu per la seva psicodèlica decoració i pels tocs d’un estrany exotisme polinesi. Amb una oferta tan variada de sucs la indecisió és legítima. No patiu! Si no us decidiu, a la barra exterior, al costat del carrer, ofereixen degustacions dels sucs dels dia. Bar Mendizábal Pocs metres de barra poden oferir molt plaer, des d’originals entrepans a refrescants sucs de tot tipus de fruites assaonats amb gingebre, canyella o orenga. Podeu emportar-vos el suc, beure dempeus o bé asseguts a l’encantadora terrassa de l’encantadora a placeta del davant, que descansa a l’ombra d’uns quants arbres plataners. Un bon lloc per vitaminar-se mentre es gaudeix del mogut i cosmopolita ambient del Raval. La Báscula Al cor del Born podreu respirar amb tranquil·litat i relaxar-vos en aquest local que porta una cooperativa de treballadors. La decoració interior és eclèctica i el mobiliari 100 per cent reciclat. Amanides, empanades argentines, pastissos, infusions i una extensa carta de sucs de fruites i verdures, batuts de llet de soja i smoothies. Fixeu-vos en les parets, són plenes d’art. I també s’hi pot aparcar la bicicleta. La Clandestina Aquesta teteria amb encant es troba al cor del barri Gòtic. Les parets de colors, tota una declaració d’intencions, i el mobiliari recicl

Llegir-ne més

Bars de copes

Spritz

És l'aperitiu venecià de moda, barreja de Campari o Aperol amb prosecco i soda. Us descobrim cinc llocs on prendre'l a Barcelona Jonny Aldana Entre les avingudes sense encís de la ronda de Sant Pau i el Paral·lel, s’hi troba el Jonny Aldana, un bar muntat entre un colombià, una txeca-suïssa i un català. La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut negre i soda. Le Cucine Mandarosso Els dies laborables ofereixen menú, els diumenges a la nit munten el famós aperitiu italià i al migdia només serveixen fettuccine. Vaja, cintes. Del que es tracta és que cada dia sigui especial. L’abundància de Le Cucine Mandarosso arriba al celler. Hi podreu tastar begudes que són difícils de trobar fora d’Itàlia com el chinotto (una cola amb un punt amargant), el Crodino (un aperitiu sense alcohol) i la cedrata, una llimonada d’un groc superlatiu molt famosa allà. I també un dels 'spritz' més fins de la ciutat. Cafè Salambó Convertit en un local de referència al barri de Gràcia, el S

Llegir-ne més

Mojitos

El còctel cubà conquereix Barcelona. Us presentem els millors mojitos de la ciutat perquè assaboriu aquesta bomba de frescor i sabor amb plenes garanties Twist Amb la mateixa urgència que, quan cal, un ha de sortir amb pantalons de pijama i xancles per anar a buscar una farmàcia de guàrdia, si viviu al barri de Tres Torres és possible que hagueu de recórrer al mateix procediment quan vulgueu un bon mojito. La cocteleria de guàrdia és el Twist. Els vaig conèixer per obra i gràcia d’un gintònic. De fet, famosos com són per aquest combinat, tenen a la carta un còctel transgènic, el gintònic cubano, un entrecreuament entre el mojito i el gintònic que mor d’èxit durant els mesos d’estiu. Evidentment, també serveixen el mojito clàssic. Trieu el que trieu, el resultat és el mateix: sempre l’encerten. Torre Rosa Aquella frase que es llegeix en totes les guies turístiques sobre el “marc incomparable” sospito que es va inventar per Torre Rosa. Beure’s un mojito a l’antiga casa d’un indià et fa pujar 60 escalafons de cop a l’escala de Richter. No se m’acut cap altre lloc a Barcelona més ideal. Darrere de la barra hi trobareu en Jordi Reig, el secretari dels bàrmans de Catalunya, que us ho explicarà tot i més sobre els diversos tipus de rom i sobre com s’ha de remenar un bon mojito. Si no esteu per explicacions i voleu imaginar-vos que sou a l’Havana, només cal que sortiu a la terrassa i mireu la lluna; els germans Castro encara no l’han prohibida. Lupara Surts del mercat de Santa Cateri

Llegir-ne més

Gintònics

Els temples del còctel de moda És la beguda de moda. Fins i tot els bars més casposos diuen que en són especialistes. Però no tothom sap tractar com cal el còctel més aristocràtic. Us recomanem els 10 millors gintònics de la ciutat. 10 gintònics per recordar Tirsa A l'Hospitalet declamen ShakespeareEl del Tirsa és l'únic gintònic que manté totes les característiques de l'inici fins al final. Per començar, el gintònic de la casa té una mesura més petita de l'habitual i el serveixen en un got de tub de vidre prim. Només hi posen dos glaçons i l'elaboren amb twist de llimona, no cal res més perquè aquí la tònica i la ginebra es conserven sempre fredes. Per tant, quan es barregen amb el gel, el glaçons no es desfan com passa habitualment, produint l'efecte banyera de les copes enormes. D'aquesta manera no es perd mai la sensació refrescant i un pèl amarga del gintònic. Dry Martini Una carta fantàsticaSón especialistes en el còctel que els dóna nom, però amb el gintònic no es queden enrere. Disposen d'una carta que acumula gintònics amb perversions fantàstiques. En trobareu de canyella, de gerds, de cafè, de grosella... I el clàssic, elaborat amb el twist. El serveixen amb got de sidra de vidre tallat marca de la casa. Tasteu el Gimlet foxtrot, un gintònic que balla sol. Negroni El gintònic que es pot llegirAlgú podria desconfiar en veure'n l'interior. Vermells i negres avalats per un premi nacional de disseny, clientela moderna del Raval i foscor premeditada. No us deixeu entaba

Llegir-ne més
Bars i pubs

Cocteleries

Prent-te un còctel als millors locals especialitzats Prova alguns dels millors còctels fet a mida de Barcelona, i de passada, coneix els barmans amb més carisma de la ciutat. Tant si prefereixes una decoració clàssica, de vellut vermell i les begudes de sempre, com si vols un ambient més modern, tenim un lloc per tu. Trobes a faltar alguna de les cocteleries imprescindibles? Ens ho pots dir als comentaris de sota. Les 20 cocteleries de referència Ginger Des de fa nou anys, Ginger és coneguda i molt freqüentada com a cocteleria. No és una cocteleria qualsevol. És un club de vins, copes i cuina que l’ambient, la música i l’originalitat de l’oferta l’han fet sempre diferent. Amb un aire que rescata moments i llocs dels anys 50 i 60, aquest establiment tan particular del Gòic ofereix també petites racions de molt bons plats.  La seva fama com a cocteleria és coneguda, parlarem del seu aspecte culinari, reservat només a les nits. Dry Martini Amb l'intrèpid bàrman Javier de las Muelas no s'hi juga. Ni tampoc amb la llegendària barra d'aquesta cocteleria reconeguda internacionalment com una de les millors del planeta. Se les saben totes. La barra és l'escenari de les coreografies més complicades. Aquí  es venera el còctel. No goseu sortir sense haver provat el Dry Martini –sense competència a Barcelona– i alguna de les creacions magistrals de De Las Muelas. Tot i la seva popularitat i el 'punch' mediàtic del seu bàrman, el Dry Martini continua sent una referència ineludible. I és qu

Llegir-ne més
Més locals per fer una copa