Bars

Crítiques dels millors bars i recomanacions per a tots els gustos i butxaques


La selecció de Time Out

Últimes crítiques

Més bars recomanats Més bars recomanats




Top 5 dels bars més populars

1

Ambiente del Sur

La unió d'un català i un granadí va portar a la ciutat l'Ambiente del Sur, un dels primers bars a oferir tapes de qualitat gratis amb les seves canyes. Al més pur estil andalús, cada canya (1,80 €) arriba acompanyada d'una tapa diferent, casolana, generosa i amb algunes propostes –com l'excel·lent truita de patates del Luis– que us

  1. Viladomat, 85, 08015
Informació
2

Quimet i Quimet

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts.

  1. Poeta Cabanyes, 25, Poble-sec, 08004
Informació
3

Le Bisbe Tip

  • Valoració: 3/5
  • Preu: 1/4

LeBisbetip està situat a Gràcia i respira els aires d’un barri essencial de “la Barcelona posa’t guapa però sense passar pel cirurgià plàstic”. És un lloc agradable, molt apte per a sopars en grup, que no vol dir acabar la nit cantant Clavelitos. Això ho deixem per a altres indrets més estridents. El millor de LeBisbetip són els

  1. Siracusa, 5-7
Informació
4

Fastvínic

  • Preu: 1/4
  • Recomanat

Fa temps que l'entrepà ha deixat de ser una cosa sobreïxent de greix elaborada en una planxa que es va netejar per últim cop l'any 1947. La dignificació d'aquest popular menjar va començar fa uns anys probablement de la mà de Fastvínic, entre d'altres, que va decidir crear entrepans gurmet, de primeríssima qualitat, amb ingredients de

  1. Diputació, 251, Eixample Dret, 08007
Informació
5

Senyor Vermut

  • Preu: 1/4

Aquí hi trobarem tapes senzilles i ben elaborades –anxoves, croquetes, capipota, calamarsets, bombes i braves d'allò més bones– però la joia de la corona és una selecció de vermuts que arriba fins a 40 referències. El de la casa és un tot terreny excepcional que van escollir després de visitar 80 cellers. No val la pena dir que aquest

  1. Provença, 85
Informació
Més locals nocturns


Els 10 còctels més frescos

  • Blue Hawaii

    Ingredients: suc de llimona, pinya, xarop de sucre, curaçao blau, rom, vodka, gel picat en abundància, rodanxa de llimona i l’inevitable i imprescindible para-sol.

    No hi ha hagut un genocidi de barrufets. Fans d’Avatar, estigueu tranquils, que no s’han carregat cap Na’vi per treure-li suc: és la proposta de l’Alberto quan li demano un còctel estiuenc que entri bé per la gola i també pels ulls. I aquí tenim un Blue Hawaii que et porta a la glòria tiki. El Tahití és la cocteleria perfecta per a aquestes dutxes d’exotisme amb regust dels anys 50, i el caramel blavós que veieu és un bitllet d’anada cap a l’orgasme etílic més refrigerant. Si desconfieu de les coloraines i la dolçor, aneu errats: aquest pecat amb nom de film d’Elvis ve farcit de vodka i rom, vaja, que si us en foteu un parell, parlareu polinesi amb fluïdesa abans que abaixin la persiana. 

    Tahití
    Joaquín Costa, 39

    Blue Hawaii
  • Cooler de rom

    Ingredients: rom, suc de llimona natural, ginger ale, rodanxa de taronja, cirereta confitada i totes les temporades de Mad Men a la bossa.

    Mentre el 90% de la població mundial estigui convençuda que els millors còctels estiuencs surten del barret fruiter de Carmen Miranda, els Humphrey Bogarts que encara creuen en les begudes per a homes sempre podran anar al Gimlet, posar cara de Don Draper i demanar el majestuós i refrigerant Cooler que hi preparen. Got llarg, gel abundant, temperatura glacial i senzillesa, depuració, essència... No es compliquen la vida, però saben combinar els elements a l’antiga i sacsejar la coctelera perquè surti or líquid. És suau, té un punt dolç i refresca més que una nevera industrial. Recomanable demanar-lo amb base de rom.   

    Gimlet
    Santaló, 46
    T. 93 201 53 06

    Cooler de rom
  • Engaña mujeres

    Ingredients: tequila blanc Sauza Hornitos, pippermint, suc de llima, triple sec, ginger ale, rodanxes de carambola, cor de menta, cirera confitada.

    El nom ho diu tot. M’agrada que siguin tan sincers. I és que les noies que necessiten una empenta per tirar la canya o mossegar l’esquer, tenen en aquest còctel un gran aliat. Però també els voltors que les volen emborratxar. La combinació d’ingredients presenta la càrrega de sacarosa i la frescor indicades per accedir als paladars menys entrenats i fer pupa sense que ho notin. El tequila blanc, la llima, el pippermint... Tot flota en perfecta felicitat en un còctel vigoritzant, afrodisíac i carregat pel diable. A més, la superba presentació verdosa demana a crits que li foteu una queixalada: oi que són cuques les estrelles de carambola? Doncs, compte, que foten mal.   

    Slow
    París, 186
    T.  93 368 14 55

    Engaña mujeres
  • Jim-Let Foxtrot

    Ingredients: ginebra Bombay Original, llima Rose’s, tònica Schweppes, pell de llima i la precisió quirúrgica del Dry Team.

    Aquest diamant és el Michael Jordan dels Dry & Tonics que preparen a l’església de Javier de las Muelas. Sec, cítric, fresquíssim i directe a l’espinada, el Jim-Let Fox Trot reinventa el gimlet en clau àrtica, és a dir: el congela, l’esmicola i el transforma en una mena de granissat extrasuau que us convertirà les gotes de suor en estalactites. Si esteu farts de mojitos de gustos marcians, de caipirinhas porques i d’altres tòpics estiuencs, aquesta és la millor opció per refredar les gònades, matar la set i agafar el puntet de distingida eufòria del millor gin.

    Dry Martini
    Aribau, 162-166
    T. 93 217 50 80

    Jim-Let Foxtrot
  • Lindi

    Ingredients: ginebra, suc de llima, puré de litxi, tònica Indi, rodanxa de llima, pell de llimona i el joc de mans del mestre Gotarda.

    Busqueu un reclinatori: ens ha tocat la loteria. El mestre Josep Maria Gotarda i el jove bàrman Ignacio Ussia s’inventen sobre la marxa un còctel nou amb motiu d’aquest reportatge. Només per a vosaltres. Un parell d’indicacions d’aquest humil bevedor, i els cracs la claven, jugant una carta guanyadora que us deixarà nous i us congelarà les entranyes. El Lindi és un preparat completíssim amb totes les virtuts per sobreviure a l’estiu: la frescor immediata del gel ben picat, el punt cítric de la llima, la lluentor al paladar de la ginebra, l’exotisme del litxi (la clau de l’invent) i, fins i tot, el got, ideal per a una beguda tan refrescant. Només un Smint sucat en nitrogen podria superar-lo. 

    Ideal Cocktail Bar
    Aribau, 89
    T. 93 453 10 28

    Lindi
  • Mai Tai

    Ingredients: rom envellit, rom blanc, Cointreau, amaretto, suc de pinya, granadina i una camisa florejada.

    Esteu davant del còctel d’estiu més pornogràfic: cada bàrman en fa el que vol, i a cada bar hi ha un Mai Tai diferent. De totes maneres, a l’Stinger han perfeccionat els preparats amb fruites (cal recomanar les especialitats sense alcohol) i la veritat és que els surt un espècimen de primera categoria a un preu molt i molt competitiu; un còctel idoni, a més, per als qui no beuen habitualment. La combinació de rom amb sucs funciona bé: dolç, perillós, amb un cromatisme tropical que enamora, el Mai Tai de l’Stinger mai no decep. Ja sabeu el que diuen, si Mahoma no pot anar a Tahití, que Tahití vingui a Mahoma. 

    Stinger
    Còrsega, 338
     T. 93 217 71 87

    Mai Tai
  • Miles Lebowski

    Ingredients: Vodka premium, crema de llet, Kahlúa, gel abundant i picat, canyella en pols i el geni imprevisible del gran Miles.

    Miles Dufrasne, bàrman estratosfèric, guanyador habitual de concursos i bona persona, decideix posar-se el batí, les bermudes i les ulleres de sol, i es converteix en The Dude per fer una variant del mític White Russian que l’entranyable hippy d’El gran Lebowski es beu entre porro de maria i porro de maria. El gel ben picadet, les proporcions justes dels ingredients i la dolçor refrescant de la recepta converteixen aquest remix en referència obligatòria de l’estiu gracienc. Tranquils, ningú entrarà a casa vostra i us pixarà la catifa
    mentre degusteu aquest mannà cremós. I si passa, en Miles promet pagar-vos la tintoreria i una partida de bitlles.  

    L’Entresòl
    Planeta, 39

    Miles Lebowski
  • Passion Time Out

    Ingredients: maduixa, pinya, taronja, llima, fruita de la passió, vodka, menta, rodanxa de taronja, cirereta confitada i l’elegància en la mescla de Joan Villanueva.

    Ionquis de la fruita, no us amagueu, en Joan Villanueva s’està canviant a una cabina per convertir-se en el vostre superbàrman i salvar-vos dels puristes. I ja el tenim aquí amb el seu arsenal de nèctars per inventar-se un còctel tropical exclusiu i dedicat a la revista: una temptació geladeta, suau, dolça, tutti frutti a dojo i perfectament equilibrada en la intensitat dels sabors, perquè destaqui la fruita de la passió. I no li tingueu por, que el Joan no el carrega gaire: sap que la set estiuenca és traïdora i que, d’aquesta llaminadura, la majoria en voldreu repetir i tornar a casa sense endur-vos un clatellot de la parella. 

    Cooler
    Mallorca, 196
    T. 93 451 90 93

    Passion Time Out
  • Summer Time Out

    Ingredients: Amaretto Disaronno, ginebra Seagram’s, llima Rose’s, suc natural de pomelo rosa, una rodanxa de pomelo rosa, fulles de menta i el swing d’Alfredo Pernia.

    Dic al mestre Alfredo Pernia que estic buscant el còctel de l’estiu, una cosa senzilleta que refredi, i el bàrman català, que li agraden els reptes que són cosa fina, va i es treu de la màniga una creació improvisada en honor d’aquesta santa publicació. El monstre es diu Summer Time Out i és una bufetada de frescor que et deixa amb les pupiŀles girades i els mugronets encongits. La clau és el suc natural de pomelo rosa. El nèctar li dóna un punt entre dolç i amargant que reverbera al paladar. Els ingredients, combinats amb els glaçons extragrans, el got llarg i la Seagram’s, desemboquen en una festa de ginebra, suavitat, color i elegància.

    Tandem Cocktail Bar
    Aribau, 86
    T. 93 451 43 30

    Summer Time Out
  • Watermelon Martini

    Ingredients: Síndria triturada, sucre, vodka, xarop de meló, suc de llimona, triangle de síndria i un pot per escopir les llavors (és broma).

    A l’estiu el cos et demana síndria, i al Milano saben perfectament que aquesta fruita pot salvar la vida a més d’una víctima de la canícula. Per això han obrat un petit miracle que farà que els rigors de l’estiu us semblin una costellada a Hèlsinki. Servida amb una agraïda dosi de síndria triturada, aquesta petita delicatessen ultrarefrescant és una onada escumosa de sacarosa natural. És impossible resistir-se al seu influx carmesí. Una generosa dosi de vitamina A, un remei infaŀlible contra el cop de calor i la depressió, un glop natural d’eufòria mesurada sense gaires calories.... I un puntet de vodka per baixar-ho tot: perquè després diguin que beure és dolent

    Milano
    Rda. Universitat, 35  
    T. 661 207 139

    Watermelon Martini

Blue Hawaii

Ingredients: suc de llimona, pinya, xarop de sucre, curaçao blau, rom, vodka, gel picat en abundància, rodanxa de llimona i l’inevitable i imprescindible para-sol.

No hi ha hagut un genocidi de barrufets. Fans d’Avatar, estigueu tranquils, que no s’han carregat cap Na’vi per treure-li suc: és la proposta de l’Alberto quan li demano un còctel estiuenc que entri bé per la gola i també pels ulls. I aquí tenim un Blue Hawaii que et porta a la glòria tiki. El Tahití és la cocteleria perfecta per a aquestes dutxes d’exotisme amb regust dels anys 50, i el caramel blavós que veieu és un bitllet d’anada cap a l’orgasme etílic més refrigerant. Si desconfieu de les coloraines i la dolçor, aneu errats: aquest pecat amb nom de film d’Elvis ve farcit de vodka i rom, vaja, que si us en foteu un parell, parlareu polinesi amb fluïdesa abans que abaixin la persiana. 

Tahití
Joaquín Costa, 39

Curs de cocteleria a la Casa Bacardí

Descobreix els secrets dels còctels seguint els consells dels millors especialistes!

El blog de gastronomia

L'Escuradents

Per Ricard Martín i María José Gómez

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

Les listes de Time Out


Descobreix-les