Bars

Els millors bars de Barcelona: cellers, tavernes, pubs, cafès i bodegues per beure, menjar i fer el vermut

Bars perfectes per treballar
Què fer

Bars perfectes per treballar

Cafeteries, bars i altres llocs per fer feina millor que a l'oficina

Llegir-ne més

Bars recomanats

Ventilador
Bars i pubs

Ventilador

Binifadet, Menorca, una nit d’estiu. Després d’unes quantes copes de bon vi (Merluzo, autòcton), la Laia (joiera i fotògrafa) convenç el seu nòvio, en Johnny (que havia treballat a La Paloma i a mil llocs més), de muntar el seu propi negoci. No triguen a trobar un petit local a la Gràcia de l’est, que abans havia estat una perruqueria, una lampisteria, el restaurant Ot, una creperia i un frankfurt. Trien Ventilador com a nom perquè són al barri gitano i per la idea de dinamisme, modernitat i frescor. El bonic logotip amb les aspes vermelles els el fa el dissenyador Angel Uzkiano, els llums són del gran Martí Guixé i els entapissats són fets al barri, com les potents lletres de ciment, del Michael Roschach, que té el taller al mateix carrer. El Ventilador és un espai diàfan i clar, amb barres de marbre sobre peu de viroc –un material industrial grisós, ignífug, antibacterià i que absorbeix el so– i un toc de vermell als tamborets. Té l’entrada a la fresca, on es pot fumar i fer un got –tenen Mahou de tirador, rossa i també negra, que ja és més insòlit i s’agraeix. Recuperen el concepte de snack-bar: un lloc on abeurar-se i treure el ventre de pena sense més pretensions. Tenen una carta escrita a mà sobre cartró on proposen un reguitzell de platets per compartir i que tothom pugui tastar-ne uns quants: hi ha força oferta vegetariana –les verdures ecològiques els les serveix en Pau Santamaria, fill del xef– com per exemple el deliciós carbassó cru amb parmesà o el formatge fre

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Orion
Bars i pubs

Orion

Segur que quan entreu a l’Orion el seu aspecte us resultarà familiar. Us recordarà altres llocs que potser no acabeu de precisar, amb el seu aire cuqui-nòrdic amb personalitat pròpia, fins que descobrireu que, evidentment, l’Orion té gens del Cosmo, a Enric Granados, i del bar Cometa, a Parlament. L’Orion és, però, una mica més sobri que els seus germans, i la seva ubicació no té ni de bon tros l’encant de les altres, ja que es troba a la Gran Via, “un dels carrers més lletjos de Barcelona, ho sabem, però que té un punt que ens agrada i volíem reivindicar”, afirma el danès Thomas Noerby, propietari del local amb la seva sòcia, la mexicana Regina González. I és que la Gran Via, diu, és un carrer viu i transitat, amb molts veïns “que també volen tenir la seva cafeteria bonica amb sucs naturals, amanides saludables i entrepans km 0”, diu el Thomas, que defineix el seu Orion com “un lloc per quedar-s’hi, no només per prendre-hi alguna cosa”. El problema de quedar-se a l’Orion és que els llaminers tindran problemes a l’hora de resistir-se a tots els pastissos casolans que els criden des de la barra, perquè aquí trobem la pastisseria –en Thomas en diu “banc de proves pastisseres”– on s’elaboren artesanalment les delícies que trobem també al Cosmo i al Cometa. La vostra força de voluntat no resistirà, creieu-nos, meravelles com ara el 'cheesecake', el 'cupcake' Red Velvet, el 'brownie' i un carrot cake que aixeca passions. Si sou més de salat, tenen u

Llegir-ne més
Doble
Restaurants

Doble

Dos homes, el xef Paco Pèrez i el cocteler Manel Vehí. Tots dos tocats per la tramuntana. El Paco té a Llançà el restaurant Miramar, amb dues estrelles Michelin, i no gaire lluny, a Cadaqués, el Manel s’amaga rere la barra del Boia Nit, mític establiment amb 70 anys de trajectòria. Tots dos, doncs, amb aquest punt de genialitat empordanesa que els porta a experimentar incansablement en els seus terrenys: el Paco a la cuina i el Manel a la barra. La suma d’aquests dos talents es diu Doble, es troba als baixos del restaurant L’Eggs i té l’aspecte d’aquells locals novaiorquesos que habiten en el nostre imaginari col·lectiu. Al Doble, el Paco cuina snacks pensats “per a passar desapercebuts, ja que l’objectiu és que el menjar acompanyi els còctels, però amb la voluntat de transcendir els cacauets a la barra”. Un nigiri de tonyina amb 'yuzu' i alga nori o un espectacular panet de peus de porc són algunes de les propostes que surten de la cuina del Doble. El Manel, per la seva banda, porta pràcticament tota la vida agitant la coctelera al Boia, propietat de la seva família, un lloc il·lustre pel qual han passat des de Dalí a García Márquez i experiència en algunes de les millors barres del món. Al Doble, explica que vol “fer cocteleria d’autor”: “Fer servir els diferents productes que he descobert viatjant, i jugar amb aires, escumes, textures i temperatures”. Però no penseu que trobareu filigranes envoltades de fum que no sabreu ni per on agafar. La cocteleria del Doble és orig

Llegir-ne més
Syra
Bars i pubs

Syra

“El 99% de bars de Barcelona fan un cafè penós”, diu el Cyril, barista d’aquesta petita botiga de Gràcia especialitzada en cafè per emportar-se. “Oi que si vas a un restaurant i et posen un bistec negre, cremat, el tornes? Doncs ens estan fent el mateix amb el cafè, cada dia, i no ho fem”. El Cyril és holandès i assegura que només hi ha una manera de fer el cafè i d’escalfar la llet, que si ho fas correctament no necessitaràs sucre, i que no pot ser que una cultura tan cafetera com la nostra accepti amb abnegació un destí cafeter que no mereix. I és que, en matèria de cafè, asseguren els responsables d’aquest petit espai de culte, sí que es pot. I és precisament perquè les noves generacions s’han rebeŀlat contra aquell líquid aigualit i cremat de molts establiments que triomfen. Locals com ara el Satan’s Coffee Corner, el Nomad i aquest Syra indiscutiblement hipster (el Cyril porta un bigoti estil Hercule Poirot), que segueix la línia dels anteriors: look nòrdic, mobles de fusta, pastissos deliciosos, cafè i te per emportar-se en got de cartró i les seves corresponents revistes de disseny, art i cultura contemporània. La particularitat del Syra és una selecció de pastissos marroquins que porta directament del Marroc el seu propietari, en Yassir, un jove emprenedor de 22 anys d’origen francès-marroquí-català, i una selecció de tes entre els quals destaca un matcha japonès espectacular. Els pastissos es compren amb bon ull a diferents proveïdors, de manera que hi podeu trobar

Llegir-ne més
Més bars recomanats

Últimes crítiques

Bodega Berlanga
Bars i pubs

Bodega Berlanga

A finals dels 90 va obrir l’Olivia, que va durar un any, preàmbul del Benidorm, bar que va marcar època i on hi va passar de tot. Deu anys més tard va venir el Tahití amb la seva sofisticada cocteleria tiki, i el Javi Cejas, el responsable de tot plegat, va decidir reinventar-se altre cop. La Bodega Berlanga vol ser un local d’aquells de tota la vida, sense més pretensió que poder-hi fer tranquil·lament uns gots amb els amics. Ara: quins gots! És a dir: l’important està molt bé. Tenen una artesana de tirador per llepar-se’n els dits, la Fort, de l’Hospitalet, de l’amo del Vaso de Oro de la Barceloneta, en rossa i negra. Llaunes de qualitat, asturianes i andaluses, amb delícies com el paté de cabrales o de cérvol. Embotits ibèrics i formatge d’ovella, cocteleria clàssica i pròpia, com l’espectacular Aperitivo Berlanga, a base de vermut vermell, picón, Laphroaig i rom Plantation, per només 4 euros. També en tenen a base de cervesa, com l’Austrohúngaro, amb cervesa, xarop de poma, tequila i mezcal, 5 euros: els preus estan realment ajustats. Per si no n’hi hagués prou, amb cada consumició et posen una tapeta. Tot sembla indicar que a la Bodega Berlanga hi passarem molt bones estones.

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Moix Wine & Gastrobar
Restaurants

Moix Wine & Gastrobar

A les profunditats de Nou de la Rambla amb una proposta de qualitat que aquesta artèria del Raval demanava a crits. El Moix és un bar de vins que es pot convertir també en un dels vostres restaurants favorits, si exploreu més enllà del celler. Aquest nou espai, batejat en honor a l’escriptor ravalenc Terenci Moix, saluda el visitant amb una barra que convida a fer una copa de vi i picar alguna cosa. L’enòleg Tito Bosch ha confeccionat una carta amb més de 80 referències; ampolles que no són fàcils de trobar i que combina petits productors amb vins més clàssics. Però si voleu viure l’experiència completa, endinseu-vos al menjador, ple de fotografies del Raval i banyat de llum natural d’un pati interior. Demaneu els platets del xef Robert Argacha i deixeu-vos portar per una experiència memorable: tàrtar de navalles, vedella pirenaica amb foie gras, ostres arrebossades, ànec amb bolets, truita de trompetes de la mort, caldo amb vieires i més foie gras... Em sorprèn l’excel·lent relació qualitat-preu. La matèria primera és excelsa, i el nivell culinari, altíssim. També ho és el vi negre que ens recomana el sommelier. És un rioja i es diu Larga Espera i no puc evitar somriure: a mi no m’hauran d’esperar gaire perquè torni.

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Sant Got
Bars i pubs

Sant Got

A tocar de les xemeneies desocupades del Paral·lel hi ha un bar petitó pintat de nou, amb una samarreta del Brescia a la paret, tres peixos trasplantats de les parets del Bacaro –escórpora, llobarro i pop, obra de Dino Corradini– i molta alegria. El responsable de tot plegat és l’Alfredo, nascut a Brescia, soci del restaurant italià i de somriure encomanadís. Fa deu anys que és a Barcelona i sis mesos que ha obert aquest local de barri sense pretensions, on s’hi respira familiaritat i bonhomia. Tenen cervesa de barril, spritz i Aperol, un parell de vins orgànics catalans a doll, a 11 € el litre, i per als més intrèpids, grappa, amaretto i mezcal. El còctel de la casa és el Geffry, amb cava, llimona, licor de flor de saüc i sifó, per només 3 euros: tota una troballa, lleuger i afruitat, deliciós. Al Sant Got s’hi poden menjar embotits i formatges de la Pulla com la stracciatella (semblant a la burrata), l’speck (el pernil del Tirol) o la coppa (una mena de llom embotit). Tenen una porchetta espectacular, que podeu tastar en plat amb escarxofa i mostassa per 8 euros o en piadina per 5. Obren cada dia al migdia i fins a la nit, menys els diumenges a la tarda si no hi ha futbol. 

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més
El Mama & La Papa
Bars i pubs

El Mama & La Papa

El Margarita dóna la volta al meu cervell com una truita: està perfectament executat, i porta un extra de picant tan estimulant que et deixa amb ganes de més. La copa arriba amb dos bitxos clavats com si fossin les banyes de Llucifer. El Bloody Mami, amb envinagrats amb curri com a decoració, i una variant del clàssic amb un caldo espès i contundent, és un altre cop de puny de sabor. Molt de nivell. Es diu El Mama i la Papa, i és una mena de cabaret-restaurant-cocteleria-teatre obert fa molt poc al Sant Antoni més 'hipster', al costat del Lando i el Calders. El menjador està farcit de comensals, però en tinc prou amb la barra en forma d’U. La cocteleria és fresca, sofisticada i de primera divisió. Mentre bevem, arriben unes ostres amb ponzu delicioses, i gaudim dels espectacles de cabaret que tenen lloc de manera continuada: quatre noies cantant 'Like a virgin', un noi fent acrobàcies penjat del sostre, actors que interactuen amb els clients... El Mama és un clúster de conceptes, moltes coses alhora. No resulta fàcil definir-lo, però juntament amb el Bitter mereix el títol de millor cocteleria de Sant Antoni... Necessito un altre Margarita diabòlic.

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Més bars

Per als més llaminers

Llocs per anar a berenar

Llocs per anar a berenar

Les 10 millors cafeteries i bars per berenar Zuckerhaus En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural. Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Tonka Bar El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu. Floral Cafè Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entr

Llegir-ne més
Les millors ensaïmades
Botigues

Les millors ensaïmades

Els 10 llocs on les fan més bones a la ciutat Dolces, rodones i tovetes, amb un toc de sucre glacé. Tenen l'origen a les Illes, i a Barcelona són tot un clàssic dels esmorzars i berenars més llaminers. Massa sovint, però, no acompleixen les expectatives. Per això hem recorregut la ciutat a la recerca i captura de l'ensaïmada perfecta. I l'hem trobada. No hi donem més voltes: aquí teniu les 10 millors espirals de la ciutat! Formentor Aquest establiment porta la reivindicació dels orígens fins al punt que el fil musical l’aporta IB-3. Tasteu-ne l’equivocada, amb cabell d’àngel i sobrassada, i la d’albercoc, una festa dolça i àcida. “És el nostre segell i el nostre orgull”, confessen de la seva ensaïmada, que fermenta vint hores i conté nata, crema, trufa o sobrassada. Entre setmana, cal encarregar-les-hi; els festius, no és necessari. Les familiars de cabell d’àngel són a demanda i les enormes, “a mida”. Els bojos del marxandatge demaneu-hi una ampolla d’aimada, licor d’ensaïmada. La mallorquinitat del local, freqüentat per la colònia balear, és integral: cada dia ofereix una especialitat illenca dolça o salada i ajuda viatgers que s’obliden de comprar ensaïmades a Mallorca. Ideal Fa honor al nom des de fa un segle i mig: és perfecte, fins i tot, per als mallorquins exiliats. “Molta gent diu: ‘No hem menjat mai una ensaïmada com la d’aquí’”, explica Chantal Pallach, de la família que se n’ocupa des del 1995. És, però, humil, i dóna al Cèsar el

Llegir-ne més
Granges i xocolata desfeta

Granges i xocolata desfeta

Per sucar xurros, ensaïmades, melindros o croissants Delícies a la tassa Viader Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Barcelona a vegades poc identificable, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les granges històriques de la ciutat. És la pàtria del Cacaolat i la seva xocolata – sobretot el suís!– no tenen competidors. L'encant del local, els cambrers de tota la vida i el pintoresc quadre que conforma la clientela fa que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Granja La Pallaresa Les cues de gent us indicaran on estan les millors granges de Petritxol. Una és La Pallaresa, que ofereix esmorzars i berenars superlatius des del 1947. No hi ha cap dubte que la clàssica xocolata a la tassa i un suís d'antologia són els grans protagonistes d'aquesta antiga lleteria. Dulcinea Transformada de taverna a granja, a la Dulcinea preparen una xocolata excel·lent. Els més golafres la podreu acompanyar amb ensaïmades i croissants. Marisa Xurreria amb mig segle d'història i punt de trobada pels veïns de Sant Andreu i gent de tot arreu que van atrets per la seva xocolata desfeta i els seus xurros i porres casolanes. També hi trobareu cafè, nata i refrescos; "tot, molt xurrer", proclama la Marisa Fernández, i fet a casa: no hi busqueu entrepas ni pastes "de fora". I alerta! no hi aneu un dimarts: és el (merescut) dia de descans. Caelum Ave Maria Puríssima! No us ho prengueu com una blasfèmia: és l'exp

Llegir-ne més
Sucs, smoothies i batuts

Sucs, smoothies i batuts

Els millors llocs de Barcelona per carregar-se de vitamines La Bordiny Aquest petit local especialitzat en sucs de fruites variades té dues portes d’accés, una pel carrer Jaume I i l’altra pel carrer Llibreteria. El reconeixereu per la seva psicodèlica decoració i pels tocs d’un estrany exotisme polinesi. Amb una oferta tan variada de sucs la indecisió és legítima. No patiu! Si no us decidiu, a la barra exterior, al costat del carrer, ofereixen degustacions dels sucs dels dia. Bar Mendizábal Pocs metres de barra poden oferir molt plaer, des d’originals entrepans a refrescants sucs de tot tipus de fruites assaonats amb gingebre, canyella o orenga. Podeu emportar-vos el suc, beure dempeus o bé asseguts a l’encantadora terrassa de l’encantadora a placeta del davant, que descansa a l’ombra d’uns quants arbres plataners. Un bon lloc per vitaminar-se mentre es gaudeix del mogut i cosmopolita ambient del Raval. La Báscula Al cor del Born podreu respirar amb tranquil·litat i relaxar-vos en aquest local que porta una cooperativa de treballadors. La decoració interior és eclèctica i el mobiliari 100 per cent reciclat. Amanides, empanades argentines, pastissos, infusions i una extensa carta de sucs de fruites i verdures, batuts de llet de soja i smoothies. Fixeu-vos en les parets, són plenes d’art. I també s’hi pot aparcar la bicicleta. La Clandestina Aquesta teteria amb encant es troba al cor del barri Gòtic. Les parets de colors, tota una declaració d’intencions, i el mobiliari recicl

Llegir-ne més

Bars de copes

Spritz

Spritz

És l'aperitiu venecià de moda, barreja de Campari o Aperol amb prosecco i soda. Us descobrim cinc llocs on prendre'l a Barcelona Jonny Aldana Entre les avingudes sense encís de la ronda de Sant Pau i el Paral·lel, s’hi troba el Jonny Aldana, un bar muntat entre un colombià, una txeca-suïssa i un català. La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut negre i soda. Le Cucine Mandarosso Els dies laborables ofereixen menú, els diumenges a la nit munten el famós aperitiu italià i al migdia només serveixen fettuccine. Vaja, cintes. Del que es tracta és que cada dia sigui especial. L’abundància de Le Cucine Mandarosso arriba al celler. Hi podreu tastar begudes que són difícils de trobar fora d’Itàlia com el chinotto (una cola amb un punt amargant), el Crodino (un aperitiu sense alcohol) i la cedrata, una llimonada d’un groc superlatiu molt famosa allà. I també un dels 'spritz' més fins de la ciutat. Cafè Salambó Convertit en un local de referència al barri de Gràcia, el S

Llegir-ne més
Mojitos

Mojitos

El còctel cubà conquereix Barcelona. Us presentem els millors mojitos de la ciutat perquè assaboriu aquesta bomba de frescor i sabor amb plenes garanties Twist Amb la mateixa urgència que, quan cal, un ha de sortir amb pantalons de pijama i xancles per anar a buscar una farmàcia de guàrdia, si viviu al barri de Tres Torres és possible que hagueu de recórrer al mateix procediment quan vulgueu un bon mojito. La cocteleria de guàrdia és el Twist. Els vaig conèixer per obra i gràcia d’un gintònic. De fet, famosos com són per aquest combinat, tenen a la carta un còctel transgènic, el gintònic cubano, un entrecreuament entre el mojito i el gintònic que mor d’èxit durant els mesos d’estiu. Evidentment, també serveixen el mojito clàssic. Trieu el que trieu, el resultat és el mateix: sempre l’encerten. Torre Rosa Aquella frase que es llegeix en totes les guies turístiques sobre el “marc incomparable” sospito que es va inventar per Torre Rosa. Beure’s un mojito a l’antiga casa d’un indià et fa pujar 60 escalafons de cop a l’escala de Richter. No se m’acut cap altre lloc a Barcelona més ideal. Darrere de la barra hi trobareu en Jordi Reig, el secretari dels bàrmans de Catalunya, que us ho explicarà tot i més sobre els diversos tipus de rom i sobre com s’ha de remenar un bon mojito. Si no esteu per explicacions i voleu imaginar-vos que sou a l’Havana, només cal que sortiu a la terrassa i mireu la lluna; els germans Castro encara no l’han prohibida. Lupara Surts del mercat de Santa Cateri

Llegir-ne més
Gintònics

Gintònics

Els temples del còctel de moda És la beguda de moda. Fins i tot els bars més casposos diuen que en són especialistes. Però no tothom sap tractar com cal el còctel més aristocràtic. Us recomanem els 10 millors gintònics de la ciutat. 10 gintònics per recordar Tirsa A l'Hospitalet declamen ShakespeareEl del Tirsa és l'únic gintònic que manté totes les característiques de l'inici fins al final. Per començar, el gintònic de la casa té una mesura més petita de l'habitual i el serveixen en un got de tub de vidre prim. Només hi posen dos glaçons i l'elaboren amb twist de llimona, no cal res més perquè aquí la tònica i la ginebra es conserven sempre fredes. Per tant, quan es barregen amb el gel, el glaçons no es desfan com passa habitualment, produint l'efecte banyera de les copes enormes. D'aquesta manera no es perd mai la sensació refrescant i un pèl amarga del gintònic. Dry Martini Una carta fantàsticaSón especialistes en el còctel que els dóna nom, però amb el gintònic no es queden enrere. Disposen d'una carta que acumula gintònics amb perversions fantàstiques. En trobareu de canyella, de gerds, de cafè, de grosella... I el clàssic, elaborat amb el twist. El serveixen amb got de sidra de vidre tallat marca de la casa. Tasteu el Gimlet foxtrot, un gintònic que balla sol. Negroni El gintònic que es pot llegirAlgú podria desconfiar en veure'n l'interior. Vermells i negres avalats per un premi nacional de disseny, clientela moderna del Raval i foscor premeditada. No us deixeu entaba

Llegir-ne més
Cocteleries
Bars i pubs

Cocteleries

Prent-te un còctel als millors locals especialitzats Prova alguns dels millors còctels fet a mida de Barcelona, i de passada, coneix els barmans amb més carisma de la ciutat. Tant si prefereixes una decoració clàssica, de vellut vermell i les begudes de sempre, com si vols un ambient més modern, tenim un lloc per tu. Trobes a faltar alguna de les cocteleries imprescindibles? Ens ho pots dir als comentaris de sota. Les 20 cocteleries de referència Ginger Des de fa nou anys, Ginger és coneguda i molt freqüentada com a cocteleria. No és una cocteleria qualsevol. És un club de vins, copes i cuina que l’ambient, la música i l’originalitat de l’oferta l’han fet sempre diferent. Amb un aire que rescata moments i llocs dels anys 50 i 60, aquest establiment tan particular del Gòic ofereix també petites racions de molt bons plats.  La seva fama com a cocteleria és coneguda, parlarem del seu aspecte culinari, reservat només a les nits. Dry Martini Amb l'intrèpid bàrman Javier de las Muelas no s'hi juga. Ni tampoc amb la llegendària barra d'aquesta cocteleria reconeguda internacionalment com una de les millors del planeta. Se les saben totes. La barra és l'escenari de les coreografies més complicades. Aquí  es venera el còctel. No goseu sortir sense haver provat el Dry Martini –sense competència a Barcelona– i alguna de les creacions magistrals de De Las Muelas. Tot i la seva popularitat i el 'punch' mediàtic del seu bàrman, el Dry Martini continua sent una referència ineludible. I és qu

Llegir-ne més
Més locals per fer una copa