0 M'encanta
Guarda-ho

Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

Festa Major de Sants 2016

Correfocs, dinars i sopars populars, ball, concerts, jocs infantils, havaneres i molt més tindrà lloc als carrers i places de Sants durant la seva festa major, del 20 al 28 d'agost. Un munt de propostes per recórrer el barri i descobrir els seus carrers guarnits i transformats. Aquí us hem seleccionat els més interessants. A més, del 23 al 28 d'agost, el Parc de l'Espanya Industrial, acollirà la Festa Major Alernativa, que enguany gira al voltant de les fronteres i la llibertat de moviment. Hi trobareu, entre d'altres, una cursa de pasteres, taller de circ, els concerts de El Senyor Oca, Sibarytes, Atzembla i DJ Trabubu i jornades castelleres. I parlant de castells, tampoc us podeu perdre la festa que munten els Castellers de Sants, del 20 al 27 d'agost.

Llegir-ne més
Per Time Out Barcelona

Bany i cinema a la fresca: Star Wars. El despertar de la fuerza

El Club Esportiu Mediterrani s'apunta a la moda del cinema a la fresca amb una de les grans. Dissabte, 27 d'agost, podreu remullar-vos i també veure StarWars. El desperta de la fuerza. I si aneu disfressats d'algun dels personatges de la saga, us regalaran les crispetes!Venda anticipada fins al 21 d'agost (socis, 5 euros, no socis, 6). A partir del 22 d'agost, socis 7 euros i no socis, 8.

Llegir-ne més
Club Esportiu Mediterrani , Sants - Montjuïc Dissabte 27 agost 2016

Shaking Shakespeare

Recomanat

Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas. Direcció i arranjaments musicals: Sheila Garcia. Direcció escènica: Moisès Maicas. Dramatúrgia: Anna Solé. Amb: Bernat Cot, Josep Fadó, Paul Parera, The Hanfris (Juan Bertrand, Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Adrià Sivilla), The Sing Song Sisters (Núria Cuyàs, Laura Pau, Lluna Pindado).   En el teatre contemporani, no hi ha dubte que tots els camins duen a Shakespeare. I el que ha fet a 'Shaking Shakespeare' Moisès Maicas amb l'ajuda musical de Sheila Garcia n'és la prova més flagrant. La qüestió és que si es fa bé, com ells, te n'adones que el 'Macbeth' de Verdi i 'West side story' estan molt més a prop del que podries haver pensat mai. Perquè aquí no només sona òpera, sinó que tenim musicals, cançó popular i el que vulguem. Sentirem el 'Brush up your Shakespeare' del film 'Kiss me Kate' i 'I'll be your baby tonight', i 'Otello' i 'Romeu i Julieta'. I molt més, sempre amb el Bard com a punt de connexió.Tot està molt ben lligat, gràcies a Bernat Cot, que fa de Shakespeare i que enllaça els temes com un gran mestre cerimònies. En escena, comparteixen cançons el tenor Josep Fadó i dos grups, les noies de Sing Song Sisters i els nois de The Hanfris. Al piano, Paul Perera. Guanyen elles, per potència vocal i un saber estar que no s'aprèn de la nit al dia. A tots els mata una mica la dicció anglesa. Però no tot pot ser pefecte, oi?

Llegir-ne més
El Maldà , El Gòtic Dilluns 29 agost 2016 - Divendres 2 setembre 2016

Art Nou 2016: Rosana Antolí

La última exposició del cicle 'Quan les línies són temps' a l'Espai 13 de la Fundació Miró proposa el treball de Rosana Antolí com a possibilitat en la qual moure's sota unes normes que cal aprendre i desaprendre constantment. Un espai per a un temps múltiple, un gest, un moviment, un contacte, un diàleg i una coreografia.

Llegir-ne més
Fundació Joan Miró , Sants - Montjuïc Fins al Diumenge 11 setembre 2016

El nen i el món

No s’acostumen a veure obres com aquesta dins del cinema d’animació per al públic familiar: tan lliure, d’una bellesa formal tan colpidora. El brasiler Alê Abreu és el director i guionista d’aquesta pel·lícula sense diàlegs, de línies pures. El món, amb els seus problemes i meravelles, vist a través dels ulls d’un nen i la seva innocència.

Llegir-ne més
Dissabte 27 agost 2016

Brunch -In the Park: Tuskegee + Bas Ibellini + Maher Daniel + Jade

Agost, el mes en què Brunch -In the Park regna als jardins Joan Brossa cada diumenge, tanca amb magnificència el dia 28 amb un cartell molt especial, liderat per Tuskegee, un experiment que sorgeix de la unió de dos pesos pesants de l'electrònica mundial i que dóna nom al segell que comparteixen: parlem de The Martínez Brothers i Seth Troxler. Amb aquestes dues entitats tindreu una dosis de house detroitià, vessant còsmica, suficient per entrar en òrbita.  Els precedirà Bas Ibellini, un dels màxims exponents de l'escena de DJ londinenc des de la tendra edat dels 14 anys, en què va començar a mesclar hip-hop amb funk, rock, disco i tot el que es posés entre els plats i ell. I obriran una jornada tan especial Maher Daniel, el DJ i productor de San Francisco amb un marcat estil house i techno, i Jade, amb les seves melodies deep, dark i poderoses línies de baix.

Llegir-ne més
Jardins de Joan Brossa , Sants - Montjuïc Diumenge 28 agost 2016

Tortell Poltrona, sense fronteres

Un repàs professional i personal de la figura de Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona, i la seva peculiar manera d’entendre el món. A partir del trencament estètic i de concepte que es va produir a les arts escèniques arran de la fi de la dictadura, Jaume Mateu sorgeix amb una idea de pallasso i una concepció del circ absolutament revolucionària que contrasta fortament amb la grisor predominant a l’època.

Llegir-ne més
Filmoteca de Catalunya , El Raval Fins al Diumenge 28 agost 2016

Philippe Halsman. Sorprèn-me!

Arriba a Barcelona la retrospectiva més completa que s'ha fet mai del fotògraf nord-americà Philippe Halsman. Organitzada amb el Museé de l'Elysée de Lausana, la mostra està formada per més de 300 obres i recull, al costat d'alguns dels seus retrats més cèlebres i imatges desconegudes, i es completa amb peces inèdites com les fulles de contacte, proves d'impressió i fotomuntatges originals que surten a la llum gràcies a la col·laboració en aquest projecte de la pròpia família de l'artista.

Llegir-ne més
CaixaForum , La Font de la Guatlla Fins al Diumenge 6 novembre 2016

Nunes. Més enllà del temps

Exposició dedicada al cineasta, pensador i activista irrefrenable José Maria Nunes (1930-2010), que a través de les seves pel·lícules i enregistraments inèdits recupera la figura d'aquest excèntric personatge, irreverent i entranyable alhora, artista de risc com pocs. Membre de l’Escola de Barcelona, el seu cinema optava per la radicalitat expressiva i sempre buscava l’espectador actiu, també irreverent.

Llegir-ne més
Arts Santa Mònica , El Raval Fins al Diumenge 2 octubre 2016

Comentaris

0 comments