0 M'encanta

Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

Natalie Prass

Red Hook Crit Barcelona 2015

La cursa nocturna de bicicletes de pinyó fix més important del món, la Red Hook Criterium, ja va per la tercera edició a Barcelona. Es farà el 5 de setembre al Parc del Fòrum i constarà de 24 voltes a un circuit curt i exigent, que suma un recorregut total de 30 km.Hi podran participar fins a un màxim de 200 competidors, tant ciclistes professionals com aficionats i aguerrits missatgers urbans. Homes i dones competeixen per separat. És obligatori competir amb una bicicleta i manillar de pista, així com portar casc. Els corredors que siguin doblats quedaran eliminats i la volta més ràpida rebrà premi!Barcelona serà la tercera prova de la competició mundial. Després de guanyar a Brooklyn i Londres, l'espanyola Ainara Erbusto és la que s'espera que guanyi també aquí, mentre que en el rànquing masculí el porto-riqueny William Guzman ostenta el primer lloc. Després de Barcelona, només quedarà Milà.La Red Hook Crit va començar de manera informal el 2008 per celebrar l'aniversari de David Trimble, l'organitzador, que sempre s'ha dedicat en cos i ànima a les curses, ja fossin de karts, cotxes de carreres o bicicletes. L'esdeveniment es va anar fent gran, segons Trimble, gràcies a la combinació dels elements més emocionants de les curses d'alt nivell i la cultura 'underground' de les curses urbanes.

Llegir-ne més
Parc del Fòrum, Sant Martí Dissabte 5 setembre 2015

Palo Alto Market

Torna Palo Alto Market amb les seves propostes de 'street food', la música en directe i tallers per a la família, a més de les parades on les marques i els dissenyadors donaran a conèixer les seves creacions.

Llegir-ne més
Palo Alto, El Poblenou Fins al Diumenge 6 setembre 2015

Caiguts del cel

Autor: Sébastien Thiéry. Direcció: Sergi Belbel. Amb: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez, Anna Barrachina.   La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar. 'Caiguts del cel' és una comèdia que fa plorar de riure i, és al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d'un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

Llegir-ne més
Teatre Condal, El Poble-sec Fins al Diumenge 25 octubre 2015

Churros con chocolate: Bajo el mar

Torna la Churros! Després de l’habitual —i sana!— pausa vocacional, els nois de la productora Pumalu inauguren temporada amb una festa d’allò més refrescant: Bajo el mar, com cantaven a La Sirenita. Churros s’ha establert com una de les festes mensuals més populars de la ciutat i la seva fórmula funciona com un rellotge: dues sales amb música ballable fins a les 4 del matí. (Chica Barata, Pupi Poisson, Hidroboy, Cheap Son, Javi Moreno), animació (Los Ponys), berenar, molt bon ambient... La millor opció per anar de festa un diumenge!

Llegir-ne més
Sala Apolo, El Poble-sec Diumenge 6 setembre 2015

Dia de Brasil 2015

Setena edició del Dia de Brasil a Catalunya, una festa dedicada a difondre la cultura popular brasilera amb tallers, exhibicions de capoeira i danses populars, cuina tradicional i molta música que té lloc de 12 a 23 al Parc del Fòrum. Aquest any destaquen les actuacions d'Aleh Ferreira, cantant i compositor que va comença la seva carrera musical a la dècada dels 90 amb la banda de reggae Bantus i que és un dels artistes més influents de l'escena samba-rock de Brasil; Emicida, principal exponent de la nova generació del hip hop brasiler a qui la crítica va batejar amb el nom del Jay-Z brasiler; Carrossel de Emoçoes, banda que recupera els èxits del funk carioca dels 90, un ritme musical molt característic del Río de Janeiro d’aquella època; Verlando Gomes, que actuarà al costat de la banda Flor Serena, pioners en el rescat del gènere musical típic brasiler 'forró', que han conquistat el públic de tot el país o Yorubahia, formació musical d'arrels afro-brasileres que fusiona estils ballables com l'sxe, la samba, el reggae o l'afoxé.

Llegir-ne més
Parc del Fòrum, Sant Martí Diumenge 6 setembre 2015

Prova rebutjada (tout va bien)

Mostra que proposa un recorregut a través d'obres unides pel seu caràcter de llindar i per la forma poètica en què determinen la seva posició política, fil comú del seu mètode de resistència. El nom de l'exposició combina els títols de dues obres presentades a la mostra: Prova rebutjada, de Joan Brossa, i Tout va bien, de Muntadas. Mentre el primer afirma amb rigor administratiu una realitat sense desvetllar que no té escapatòria, Tout va bien aporta un consol immediat, però projectant una precarietat sarcàstica. Aquest enunciat, tancat dins dels signes de la seva ambigüitat, llança una llum irònica sobre aquests lemes triomfalistes dels anys 2000, lemes que no dubtaven a relacionar l'efervescència econòmica amb promeses de felicitat. L'exposició reuneix, en aquesta línia, obres que mobilitzen estratègies i espais micropolítics per qüestionar discursos hegemònics. Enfront de l'aparent coherència dels relats dominants, la majoria de les obres opten per una juxtaposició d'idees i una estructura breu que recorden a la forma de l'haiku.

Llegir-ne més
Joan Prats, Eixample Fins al Dimecres 23 setembre 2015

L'Editto Bulgaro

Recomanat

De: Joan Iago. Dir: Israel Solà. Amb: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Arnau Puig i Marc Rius.   Per veure créixer una companyia de vegades només s’ha de fer l’exercici, si en tenim l’oportunitat, de seguir l’evolució d’un espectacle. Si és possible, del primer hit. Fa tres anys, La Calòrica es plantava a l’Almeria Teatre amb una comèdia política sobre la Itàlia de Berlusconi i aconseguien l’aprovat. Avui, al Maldà, la mateixa tropa frega l’excel·lent. Són els mateixos, sí. Però tots els actors necessiten hores de vol. I si es tracta de fer riure, encara més.   Per començar, tenim un fet real: la persecució de Berlusconi contra l’oposició. I aquell breu discurs que va pronunciar el 18 d’abril de 2002 en visita oficial a  Sofia en el qual criticava l’“ús criminal” que feien de la televisió pública els veterans periodistes Enzo Biagi i Michele Santoro i el còmic Daniele Luttazzi. Tots tres van ser acomiadats de la RAI i d’aquell parlament se’n va dir 'L’Editto bulgaro', el dictat búlgar. I La Calòrica el que fa és recrear aquell moment de la història negra italiana a partir del cas de Luttazzi. Veurem el Cavaliere. I veurem el programa satíric del còmic. Nosaltres treurem les nostres conclusions.   Enmig del conflicte, la cirereta: tres senyores milaneses –dues de dretes i una d’esquerra– que parlen del que passa al país. Un mirall per copsar la influència dels mitjans de comunicació en la societat –en aquella època, Berlusconi controlava el 100% dels canals de televi

Llegir-ne més
El Maldà, El Gòtic Fins al Diumenge 6 setembre 2015

Comentaris

3 comments
Miquel
Miquel

No us oblideu d anar a veure Jaume I el conqueridor de Serafi Pitarra al Jove Teatre Regina Divendres 10 i Dissabte 11 a les 21h i Diumenge 12 a les 20:30h. Entrades per atrapalo...

Alvaro A
Alvaro A

He obert la persiana del meu nou blog , on podreu degustar :

1r Cinema amanit amb bona música

2n Llocs que visitar acompanyat amb una ració de lectura

Postres : Experiències rocambolesques

Inclou un bon grapat de gustos , aficions i opinions d'un servidor.

Interessats acudir a : https://elartedevivirblogspot.wordpress.com/