Els 10 millors plans per a la setmana

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

Barcelona Harley Days 2015

Arriba la 7a edició del Barcelona Harley Days, una cita pels amants de la marca i de les motos en general. Tres dies d'activitats gratuïtes per a tots els públics en què hi haurà exposicions de models, concerts, proves de motos, rutes guiades, concursos i la emblemàtica desfilada de banderes pels carrers de la ciutat. Els organitzadors esperen la participació d'unes 20.000 motos i un milió de visitants. La principal novetat d'aquest any es el model JD del 1928, restaurat per Fanàtics Motos Històriques, que va ser utilitzat com a part de la flota de la Guàrdia Urbana en motiu de l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929.

Llegir-ne més
Fira de Barcelona Divendres 3 juliol 2015 - Diumenge 5 juliol 2015 Gratis

Festival Jardins de Pedralbes 2015: Bob Dylan

El geni de Minnesota torna a Barcelona cinc anys després de la seva última visita. Un dels cantautors més influents de la història de la música popular, creador de clàssics que han estat determinants per a varies generacions segueix als seus 74 anys en plena forma, tal i com certifica el seu últim (i trenta-sisè) disc 'Shadows in the night' (2015), on fa versions de balades que va popularitzar Frank Sinatra. També està d’actualitat per l’edició de 'The Basement Tapes Complete' que reuneix per primer cop totes les gravacions que va realitzar amb The Band al 1967.

Llegir-ne més
Jardins del Palau de Pedralbes Dissabte 4 juliol 2015

Mercateatre 2015: Fira de teatre al carrer

El Centre Cívic de Sant Martí presenta una nit d'arts escèniques de carrer, que inclou propostes –d'un màxim que quinze minuts de durada cadascuna– de dansa, circ, teatre escollides mitjançant una convocatòria pública. Consulteu tots els espectacles de la mostra.

Llegir-ne més
Parc de Sant Martí Dissabte 4 juliol 2015 Gratis

Grec 2015: Vorònia

De La Veronal. Dir. Marcos Morau. Dramatúrgia: Pablo Gisbert - El Conde de Torrefiel. Amb: Joaquín Collado, Jony López, Joachim Maudet, Lorena Nogal, Shay Partush, Manuel Rodríguez, Marina Rodríguez i Giacomo Todeschi.Després de portar-nos a Siena, Rússia, Islàndia i el Japó, La Veronal s'endinsa en la foscor i les tenebres regnen al fons de la cova Vorònia, una cavitat de més de 2.000 metres de profunditat situada a Geòrgia, al Caucas occidental. És, segurament, l’escenari ideal per a una exploració del mal com la que es disposa a emprendre La Veronal –companyia de projecció internacional que dirigeix Marcos Morau– , formada l’any 2005 per un conjunt d’artistes procedents dels mons de la dansa, el cinema, la fotografia i la literatura que buscaven nous llenguatges d’expressió.

Llegir-ne més
Teatre Grec Dimecres 1 juliol 2015 - Dijous 2 juliol 2015

Stripart 2015: XX Mostra d'art jove d'Horta-Guinardó

Stripart és una mostra amb més de 600 m2 d’espai expositiu i més de 100 artistes que presenta nous llenguatges artístics donant el tret de sortida a artistes en eclosió. Quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes, on no hi ha disciplines prefixades, només busquen projectes que a través de la investigació i el treball, hagin arribat a ser innovadors, a trencar estereotips. La programació inclou exposicions, performances, nits d'arts escèniques, tallers d'il·lustració, familiars i altres activitats que podeu consultar al programa.

Llegir-ne més
Centre Cívic Guinardó Dissabte 4 juliol 2015 - Divendres 17 juliol 2015 Gratis

Vida 2015: Father John Misty + The War On Drugs + Primal Scream + Super Furry Animals...

Els qui van passar l'estiu passat per la primera edició del Vida ja saben el que és tornar a disfrutar d'un festival d'estiu. Sense cues, sense aglomeracións, amb escenaris repartits en llocs tan acollidors com boscos, fars al costat de la platja i fins i tot a dalt d'una barca de pescadors... el Vida és vida, i aquest any torna en una segona edició que promet ser més memorable que la primera. L'espai principal del festival es troba als terrenys de La Masia d’en Cabanyes, una antiga Masia preciosa situada a les afores de Vilanova i la Geltrú. També hi ha concerts pel matí a La Daurada Beach Club i festa inaugural el dijous a l'escenari del Molí de Mar, on tenia lloc l'antic festival Faraday.El cartell està ple de grans noms d'aqui i d'allà, com Father John Misty, l'exbateria dels Fleet Foxes, que fa temps que ronda en solitari convertit en un referent del pop folk nord-americà i que ha publicat un dels discos de l'any, 'I love you, honeybear' (2015). Un altre gran nom del cartell és The War on Drugs, banda de Philadelphia que després de guanyar-se un nom dins l'escena independent amb els seus dos primers treballs, el seu tercer àlbum, 'Lost in the dream (2014), ha provocat que la premsa internacional s'agenolli als seus peus. Bobby Gillespie i els seus Primal Scream també s'apunten a la festa. Història viva del rock i un dels pilars indispensables de la música moderna, els escocesos no publiquen disc desde 'More light' (2013), cosa que fa pensar que el seu setlist estarà plag

Llegir-ne més
La Masia d’en Cabanyes Dijous 2 juliol 2015 - Diumenge 5 juliol 2015

Faemino y Cansado: ¡Como en casa ni hablar!

Poques vegades el nom d’un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa manifestar els sentiments d’uns creadors: ¡Como en casa ni hablar!. El que els agradaria a Faemino y Cansado és que la gent rigués almenys 23 vegades i que en sortir del teatre fossin millors persones i trobessin el sentit de la vida. I què fan servir per a això? 26 frases de contingut hilarant escampades durant tot l'espectacle.

Llegir-ne més
Teatre Borràs Fins al Diumenge 5 juliol 2015

Palo Alto Market

Palo Alto Market estrena les Summer Edition, dues edicions d'estiu amb noves propostes sobre la taula, a més del consolidat 'street market', que aquesta vegada tindrà amb molt de regust de surf, i les parades de 'street food', la música en directe i tallers per a la família. S'estrena la concept gallery, que reunirà un seguit de marques que representen les tendències del moment; en aquesta edició participen Twothirds (presenten la seva col·laboració amb Vans), Equals Equals For All, Elaine Van Ree, Papp Uv i Kupuri, entre d'altres.

Llegir-ne més
Palo Alto Dissabte 4 juliol 2015 - Diumenge 5 juliol 2015

Cinema a la fresca 2015 a L'Illa Diagonal: Her

Spike Jonze. EUA, 2013. VOSE. 126'. Un home solitari s'enamora de la personalitat i la veu femenina d’un sistema operatiu. Amb guió del mateix Spike Jonze, 'Her' és una faula inquietant –alhora que emotiva– que ens diu molt dels signes dels nostres temps, en què allò real i allò virtual semblen confondre’s.

Llegir-ne més
L'Illa Diagonal Dijous 2 juliol 2015

Comentaris

2 comments
Alvaro A
Alvaro A

He obert la persiana del meu nou blog , on podreu degustar :

1r Cinema amanit amb bona música

2n Llocs que visitar acompanyat amb una ració de lectura

Postres : Experiències rocambolesques

Inclou un bon grapat de gustos , aficions i opinions d'un servidor.

Interessats acudir a : https://elartedevivirblogspot.wordpress.com/