Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tast a la Rambla, Chickoa
Foto: Tast a la Rambla Tast a la Rambla, Chickoa

El Tast a La Rambla reunirà 35 dels millors restaurants de Barcelona

El festival gastronòmic se celebrarà del 2 de juny al 6 de juny sense restriccions

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Del 2 de juny al 6 de juny se celebrarà el festival Tast a La Rambla, el gran esdeveniment gastronòmic i ciutadà de la Rambla. Aquesta edició torna a la normalitat, després de dos anys marcats pels límits d’aforament i restriccions sanitàries. Durant aquestes dates, La Rambla –sovint monopolitzada pels turistes– es converteix en un recorregut lúdic i familiar per les millors cuines tradicionals, d’autor, tapes i pastisseries locals, que acosta els millors restaurants de la ciutat als barcelonins. 

Aquest festival gastronòmic ofereix més de 35 degustacions de restaurants i pastisseries de la ciutat a la Rambla de Santa Mònica, a cinc euros cada plat. L’oferta gastronòmica d’enguany es divideix en cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platerets i pastisseria. 

Tast a la Rambla
Foto: Tast a la RamblaTast a la Rambla

Alguns dels restaurants tradicionals que hi trobareu són Can Culleres, amb el seu ravioli d’ànec i ceps amb salsa de foie, i la Fonda España, que participa amb una corbina a la brasa sobre pa de pasta de full i salsa de mol·lusc. En l'apartat de tapes i platets destaquen el pintxo de truita trufada del Bar Alegria, i la proposta de la taqueria Xuba, amb una torrada de salmó salvatge picant, entre moltes altres opcions. 

En l'apartat  cuina d’autor destaca la presència de Rafa Zafra i Gonzalo Hernández del novíssim restaurant Amar Barcelona, els mollete de pollastre de Paco Pérez al Chickoa, amb un xix kebab a càrrec Albert Raurich i Takeshi Somekawa del Dos Pebrots, i d'uns canelons de rostit amb tòfona de Gaig Barcelona. Finalment, per endolcir la jornada hi haurà les creacions de pastisseries com l’Escola Espaisucre, Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà i Sant Croi by Albert Roca.

Tast a la Rambla, Gaig
Foto: Tast a la RamblaTast a la Rambla, Gaig

Com a novetat d’aquesta edició hi haurà els Showcookings-Gastronomies amb identitat, un espai ubicat a la zona chill-out on es podran tastar plats amb el xef com a protagonista, amb la presència de restaurant d'arreu d'Espanya. Dissabte per exemple, hi haurà María Busta de l'asturià Casa Eutimio, entre d'altres. També podreu degustar vins en el nou espai 'Celler del Tast', distribuït en dues zones del recinte. 

A més de les tapes de degustació, al Tast a La Rambla hi trobareu altres activitats gratuïtes, com tallers de cuina, de pastisseria, 'masterclasss', demostracions culinàries i maridatge. La fira gastronòmica començarà cada dia a les 12 h i s’allargarà fins a les 22 h el dijous i el dilluns, i fins a mitjanit el divendres, el dissabte i el diumenge. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat