Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Chigre
© Maria DiasEl Chigre

¡La primera consumició surt gratis al Born!

23 dels millors bars i restaurants de barri regalen la primera fins al 5 de juliol

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hi ha gent que ha passat de la fase 1 a la 51, però també hi haurà un sector nodrit de personal a qui costarà fer entrar al bar amb normalitat. Els restauradors de Born inicien la campanya 'Mengem-nos el Born', coincidint amb la reobertura dels locals. Fins al 5 de juliol, i sota el lema 'A la primera convidem nosaltres', 23 restaurants i botigues gurmet de Born, integrats en l'associació Born Gourmet, oferiran als seus clients la primera consumició gratuïta amb la seva reserva.

"Després d'aquests mesos tan complicats, en els quals la decisió més encertada era quedar-se a casa per la nostra salut i la dels nostres éssers estimats, creiem que ara que la situació està millorant, ha arribat el moment de donar-li la volta. Volem animar a la gent a fer que la ciutat bategui, i per això, us convidem a què ens ajudeu a recuperar l'esperit alegre, obert i cosmopolita d'aquest barri històric i característic per a la gastronomia de la ciutat ", explica Joan Carlos Arriaga, president de Born Comerç.

Poca broma, que la primera consumició us sortirà gratis a la flor i nata gastronòmica de la ciutat: 7 Portes, Vila Viniteca, Sagardi, Llamber, Estimar, ORIO, La Vinya de l'Senyor, OAXACA, Chigre 1769, Celler La Puntual, Cafè El Magnífico, Euskal Etxea, PORK ... boig per tu, 1881 per Sagardi, Celler Vidrios y Cristales, Sagàs Farmers, Cooks & Co, Bar Àngel, entre d'altres. No abuseu: no val demanar un quilo de mitjana de bou per a dos com a primera consumició! Aquí podeu consultar la llista completa dels locals que participen en aquesta promoció.

La campanya, que cerca reactivar l'activitat econòmica i la vida social en els comerços més afectats pel tancament dels darrers mesos, té un cartell de luxe: ni més ni menys que una colorista col·laboració entre els dissenyadors i artistes Javier Mariscal i Mikel Urmeneta.

Mikel Urmeneta y Javier Mariscal
Mikel Urmeneta y Javier Mariscal Foto: Born Gourmet

Els 23 restaurants de l'associació funcionaran, fins que duri la fase 2, al 40% de la seva ocupació a l'interior i al 50% en les terrasses, en cas que tinguin, i en tots ells se seguiran totes les mesures d'higiene, distanciament i seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona oberts en fase 2. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat