Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La revista Cuina reuneix els 20 xefs amb més futur de Catalunya

Va ser en la celebració dels vint anys del mitjà, referent en la comunicació gastronòmica Catalana

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La revista Cuina, fundada l'any 2001, va ser un mitjà de comunicació clau per difondre la tasca de la revolució gastronòmica catalana, aquella generació de cuiners de cuiner que ho va canviar tot a tot arreu: Adrià, Ruscalleda, Santamaria... I celebra el seu vintè aniversari amb un número especial que assenyala quins són els cuiners amb més talent i futur del nostre paísLa llista és aquesta:

Adrià Bou (Terram, Girona), Àlex Carrera (L'Aliança, Anglès), Arnau Bosch (Can Bosch, Cambrils), Arnau Muñío (Direkte Boqueria, Barcelona), Carles Pérez de Rozas (Berbena, Barcelona), Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona), David Andrés (Via Veneto, Barcelona), Eli Farrero (El Ventador, Barruera), Elia Nolla (Normal, Girona), Ferran Cerro (Ferran Cerro Restaurant, Reus), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela, Lleida), Jan Fargas (Les Voltes de Sant Sebastià, Moià), Jordi Coromina (L'Horta de Tavertet), Joseba Cruz (Le Clandestin, Gaià, Bages), Martina Puigvert (Les Cols, Olot), Miquel Pardo (Cruix, Barcelona), Moha Quach (El Terrat, Tarragona), Pere Venturós (Terra, Berga), Víctor Torres (Les Magnòlies, Arbúcies) i Zhou Mengxin (coxef Somiatruites, Igualada). En el número de juny també inclou una tria de vint receptes dels xefs de la revolució catalana dels darrers vint anys. 

Aquesta esplèndida llista es va traduir en una foto de família a la terrassa del MNAC, que va ser el preludi d'un acte de celebració dels vint anys de la revista, prologat per en Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i la periodista Carme Gasull. En Josep Sucarrats, director de Cuina durant els darrers quinze anys, va presentar els xefs i va recordar que van néixer per explicar "fenòmens increïbles" que fa vint anys passaven a Catalunya, una autèntica revolució. "Arribem a l'aniversari en un moment complicat, però ja olorem que el demà ja és aquí i aquest demà el representen una vintena de xefs", va ser la seva reflexió.

L'acte també va servir per escenificar el relleu de direcció al mitjà: Sucarrats passa a dirigir la publicació trimestral i multiplataforma Arrels, i el substitueix la periodista i editora Judith Càlix. Per compartir aquest aniversari amb els lectors, Cuina sorteja vint menús especials maridats als restaurants dels 20 xefs seleccionats. Podeu participar-hi aquí fins al 30 de juny. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona  

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat