Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Box vermella
Time Out Box vermella

Aquest Nadal, regala ('t) la Time Out Box vermella!

Assaborir la cuina dels 10 millors nous restaurants de la ciutat: el millor regal pels ‘foodies’ més exploradors!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Per a aquells amics o familiars ‘foodies’ que es coneixen tots els restaurants de la ciutat de la A a la Z i busquen noves experiències gastronòmiques i d’allò més trencadores, tenim el regal ideal per a ells! Amb la ‘Time Out Box: 10 dels millors nous restaurants’, es podran entaular en 10 restaurants ben innovadors de la ciutat, sempre amb un acompanyant, assaborir plats deliciosos i pagar només la meitat del total de l‘àpat! A més, tindran total llibertat per provar els 10 restaurants en l’horari i dates que vulguin, i durant tot un any. I no caldrà que informin de la promoció quan facin la reserva! Serà tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu.

Sabeu què és el millor? Doncs que cada capsa costa 49 euros i us estalviareu fins a 450 euros. Quina barbaritat... i quina oportunitat!

Si voleu saber-ne més, us anticipem que amb aquesta ‘box’ podran descobrir conceptes trencadors, com el del Hawker 45, un agosarat local que fusiona cuines de carrer del sud-est asiàtic i l’Amèrica Llatina amb esperit d’alta cuina; el Telefèric, un restaurant que practica gastronomia en miniatura d’alta precisió, i El Tarantín, joves cuiners veneçolans que revisiten la cuina caribenya.

Ja us està donant envejeta, oi? Doncs que aquest Nadal les Time Out Box no siguin només per a amics i familiars, autoregaleu-vos-en una!

COMPREU-LA AQUÍ I NO US EN QUEDEU SENSE!

Els 10 restaurants de la capsa

  • Restaurants
  • Caribenya
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El lema del Tarantín és 'serious caribbean cuisine'. Ells són de Maracaibo, topònim amb ressò pirata, i porten repertori de cuina d’autor inspirada en les receptes del Carib: una carta curta i mutant que va de cara a barraca (antillana), amb sis tapes i set principals; excel·lents les boles de iuca farcides de 'jerk chicken', pollastre favorit de Bob Marley, delicat i fumat (l’au!).

  • Restaurants
  • Barcelona

La Katia Torán ho tenia clar: volia obrir un japonès sense fusions. Producte pur i de proximitat comprat cada matí a la Boqueria, al mercat del Ninot i a Sant Antoni. L’espai just –25 persones– per poder atendre cada comensal amb l’atenció que es mereix i el coneixement d’un xef nipó, Naotaka Takayama, capaç de controlar amb precisió la frescor i el tall de cada peix. La seva especialitat és l’'onsen tamago', un caldo fred amb ou ecològic cuinat a baixa temperatura, amb eriçó de mar, 'ikura' (ous de salmó), calamar i caviar, i també el 'nigiri' de 'wagyu' flamejat. I podeu triar el producte d'una peixateria!  

Publicitat
  • Restaurants
  • Cuina creativa
  • Dreta de l'Eixample

Un lloc particular, personal i intransferible: la Laila Bazham (filla de filipina i brasiler) practica una fusió de menjar de carrer del sud-est asiàtic i de l'Amèrica Llatina feta amb realisme, inspiració i coherència. Aquestes virtuts fan que no tingui por a redefinir plats icònics en nous formats, com una aparent bomba (i brutal!) de la Barceloneta on conflueixen tres països del sud-est asiàtic.

  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Italiana

Aquest restaurant, enganxat al mercat de Sants, neix per l'amor i coneixement que té Carmen Ramírez de la gastronomia italiana. La molt reeixida intenció d'Amassame és presentar una versió de la gastronomia italiana amb tocs ibèrics, fent èmfasi en allò saludable sense cap minva en el sabor. Pizzes i pastes, excel·lents, són fetes a mà cada dia: per sentir-se com a Roma o Nàpols.

Publicitat
  • Restaurants

El Mazah ha nascut amb la vocació de ser el restaurant libanès de referència de Barcelona, i a fe de Déu que ho està aconseguint: disposen d'una graella de carbó per rostir el xauarma, i d'un forn libanès on es fa el pa de pita al moment. I sobretot d'una norantena llarga de plats amb què podreu tastar el babaganuix o l'hummus –en tenen cinc!– en la millor de les versions.

  • Restaurants
  • Mediterrània
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 3 de 4

El tàrtar, un plat molt generalitzat –i criticat molt en segons quins estaments gastronòmics–, revifa i es dignifica a La Tartarería: un restaurant on tota la carta està dedicada a aquesta recepta. La seva força és oferir un concepte propi en un local totalment diferent, amb una cuina oberta i una matèria primera de gran qualitat. Van molt més enllà del clàssic tàrtar de salmó i alvocat!

Publicitat
  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 2 de 4

Contra el' montadito' de tot a cent, art i gastronomia. Aquest pioner del pintxo a Sant Cugat –van obrir-hi la primera barra de pintxos catalana, el 1992– no s’obsessiona a mantenir el pedigrí navarrès, sinó “a portar la barra a la taula”, diuen. Meravelles com el pintxo de foie gras a la planxa s'han de degustar amb calma. Són col·leccionistes d'art: hi menjareu entre tàpies i chillides!

  • Bars i pubs
  • Bars de tapes
  • Les Corts
  • preu 1 de 4

Amb un interiorisme exquisit i cert aire retroibèric –aquelles fotos de Julio Iglesias a l'Hola!–, el Bolero Bar dona l'enèsim cop de rosca a la tapa i el platet. La sorpresa arriba quan per un tiquet ajustadíssim menges una truita de patates brutal i sucosa, acabada de fer, una amanida de ventresca i tomàquet excel·lent, o l'estrella: un biquini melós a base de galta de vedella guisada, per perdre el sentit.

Publicitat
  • Bars i pubs
  • El Poblenou

El Bar Local –germà petit d’Els Pescadors– treballa amb la mateixa extraordinària matèria primera de proximitat que la casa mare. I encara que a la carta hi hagi alguna marca de l’esperit dels temps –ou cuit a baixa temperatura–, hi regna cuina que abans era a les cases, i ara només trobem en locals molt vells o molt nous: com una excel·lent orella de porc o tripa de bacallà amb mongetes.

  • Restaurants
  • Fusió
  • El Poblenou
  • preu 2 de 4

Aquesta casa de menjars –això és el que significa 'picantería' al Perú– ofereix una inspirada –i molt abundant– cuina de fusió on hi convergeix allò andí, el sud-est asiàtic i Catalunya. Encara que el terme fusió no fa justícia a receptes d'allò més naturals i coherents, com uns tacos de pollastre pibil. La cocteleria és d'alt nivell i preus ajustat, ideal per maridar amb la teca.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat