Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Celebra l'any nou xinès a Barcelona!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

any nou xines 2

Celebra l'any nou xinès a Barcelona!

La festa se celebra amb una gran desfilada, espectacles i fira gastronòmica al passeig Lluís Companys

Advertising

És la festa que fa moure més gent a tot el planeta, l'esdeveniment més important de la cultura asiàtica més rellevant. El pròxim 5 de febrer, milions de xinesos a tot el món celebren l'arribada de l'Any Nou xinès. En aquesta ocasió es tracta de celebrar l'arribada de l'any del porc, una festa que ha de durar 15 dies.

A la nostra ciutat, la celebració serà una mica abans, el dissabte 2 de febrer, amb tot un seguit d'activitats que s'organitzen en col·laboració amb una llarga sèrie d’entitats xineses, a més de catalanes, molts voluntaris, i organitzacions com la Fundació Institut Confuci de Barcelona i Casa Àsia. Parlem de tota una tradició que ja és un clàssic de les celebracions hivernals a Barcelona.

La celebració de l’Any Nou Xinès inclou: 

- Desfilada (11.30 h) que començarà al Parc de l'Estació del Nord

- Fira. la desfilada es completa amb espectacles i fira gastronòmica al passeig Lluís Companys (de 12.30 a 20 h).

Entre les novetats de l'edició figuren novetats com la incorporació de la Porca de Sant Antoni, que serà protagonista d’honor de l’Any Nou en la desfilada i, des del Paral·lel, especialment abillada per l’esdeveniment, assistirà la vedet geganta Rosa, acompanyada pel seu amic 'especial' Armand i d’altres figures xineses i catalanes.

NO T'HO PERDIS: restaurants xinesos de Barcelona

 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising