Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Box Best

10 motius per comprar la Time Out Box

Amb la Time Out Box podreu gaudir de 10 dels millors restaurants de Barcelona com no ho heu fet mai!

Publicitat

Des de Time Out ens hem posat d'acord amb alguns dels restaurants que ens agraden més de la nostra ciutat i hem creat la Time Out Box: Taula x Dos. En aquesta capsa s'hi amaguen 10 experiències gastronòmiques per gaudir dels àpats preparats a 10 dels millors restaurants de Barcelona. Si encara no t'hem convençut, et donem 10 raons per les quals aquesta és una oportunitat que no pots deixar que se t'escapi. 

Ja pots reservar-la a timeout.cat/box

 

Descompte immediat

1. Descompte immediat

Res de descomptes enrevessats que, al final et deixen preguntant-te si hi has acabat guanyant d'alguna manera. Les coses com més clares millor, per això al Time Out Box ho hem volgut fer ben fàcil. Només cal presentar una de les deu targetes que trobaràs a la capsa se't descomptarà la meitat del preu del teu àpat. Sense preguntes ni condicions.

Amb la millor companyia

2. Amb la millor companyia

Qui té un amic té un tresor, diuen. O un pare, o una mare, o un germà o germana, o una parella, o un avi, o qui et vingui de gust, vaja. El descompte de Time Out Box és per a dues persones, perquè gaudeixis d'un àpat excel·lent amb els que més estimes. Bon menjar i bona companyia, què més es pot demanar?

Publicitat
Estalvia't fins a 450 €

3. Estalvia't fins a 450 €

Una oferta pels 10 millors restaurants de la ciutat pot semblar una idea molt atractiva, però només de pensar el preu que pot costar, ja fa por. Però no patiu, la capsa només val 49 €, una bírria per menjar als millors locals de la ciutat. De fet, el nostre equip de super matemàtics ha calculat que podeu arribar a estalviar fins a 450 €, una barbaritat, ho sabem. Amants de les gangues, és el vostre moment!

Sense restriccions

4. Sense restriccions

Ja us hem dit que hem intentat fer-ho tot el més fàcil possible, i és que per no haver-hi condicions no hi ha ni restriccions horàries, ni necessitat d'avisar de la promoció amb antelació. Aneu-hi quan us vagi més de gust: al migdia, en cap de setmana, a la tarda, en dilluns, a la nit, un dimecres, tu tries. Ara bé, enrecordeu-vos de reservar, que en restaurants d'aquest nivell a vegades les taules volen.

Publicitat
Selecció de luxe
© Iván Moreno

5. Selecció de luxe

Aquesta no és una selecció qualsevol, aquests són els millors dels millors. Els nostres crítics s'han posat mans a la feina i han escollit, d'entre tots els restaurants veterans, els deu millors restaurants veterans de la ciutat. Ja ho diuen, els clàssics mai fallen.

Tasta la millor cuina d'autor de la ciutat
© Iván Moreno

6. Tasta la millor cuina d'autor de la ciutat

Si encara no t'has atrevit amb la cuina d'autor, aquest és el teu moment per tastar una nova experiència gastronòmica, entre els restaurants seleccionats n'hi ha dos dels millors, el Sergi de Meià i l'Informal by Marc Gascons. I si ets un 'foodie' expert, no perdis l'oportunitat de veure per tu mateix i degustar la cuina d'aquests grans xefs.

Publicitat
No tinguis més el dilema de no saber on anar
© Irene Fernández

7. No tinguis més el dilema de no saber on anar

A qui no li ha passat mai que té ganes d'anar a sopar o a menjar a fora i, al final, s'ha quedat a casa per indecís? Prou de llistes de pros i contres infinits, i de tenir por de no encertar-la, nosaltres fem la feina per tu. Amb aquesta llista de 10 restaurants i una garantia d'èxit segur, ja no podràs posar més excuses: avui es menja a fora.

 

Un regal ideal pels més 'foodies'

8. Un regal ideal pels més 'foodies'

Fer regals, tant és per qui sigui, és una feina difícil. Però amb Time Out Box compleixes molts dels requisits per fer un regal ideal: un pressupost raonable, adequat als gustos de tothom (a qui no li agrada un bon àpat?), i que, a més, acaben semblant 10 regals en 1, perquè podrà repetir l'experiència en 10 restaurants diferents. Un 'plus': com és per a dos, potser tens la sort de gaudir tu també del regal.

Publicitat
Temps per tastar-ho tot
Time Out Barcelona

9. Temps per tastar-ho tot

Res de descomptes que quan tens temps o ganes d'utilitzar-los ja s'han caducat: teniu tot un any per anar tastant els millors restaurants de la ciutat! La validesa de les targetes de descompte dura fins al desembre del 2019, amb 365 dies trobareu temps de sobres per gaudir d'àpats de primera. 

Gastronomia per tots els gustos
© Maria Dias

10. Gastronomia per tots els gustos

No patiu, que ho hem tingut tot en compte, aquí hi ha restaurants variats i per tots els gustos. Res de restaurants monòtons i tots iguals, hem fet una selecció ben diversa: des de cuina catalana com la d'El Cinco, a la millor cuina italiana com la de Cecconi's, passant per una gastronomia de fusió d'estils com la de Mano Rota i, fins i tot, una les millors seleccions de mariscos del país a l'Espai Kru.
 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat