Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Time Out Box: 10 dels millors restaurants

Time Out Box: 10 dels millors restaurants

La nova edició 2020 ofereix una experiència foodie d'excel·lència gastronòmica amb deu millors fogons de Barcelona

Time Out Box Restaurats (Edició 2020)
Advertising

Us farem una oferta única, impossible de rebutjar: ja tenim aquí l'edició 2020 de la Time Out Restaurant Box! Noves capses amb què us beneficiareu de nous descomptes directes i reals en una nova selecció d'alguns dels millors restaurants de Barcelona, i només cal presentar la targeta a cada establiment.

Al següent Taula x 2 –que té l'autodefinitori nom de 10 dels Millors Restaurants– trobareu deu targetes de descompte, una per a cada establiment (tots curosament escollits pels nostres crítics). Presentant la targeta a cada establiment, pagareu la meitat del total del menjar d’un àpat a la carta per a dues persones, begudes a part. Gaudireu d’aquesta oferta sense restriccions d’horaris ni de dates durant un any: qualsevol dia de la setmana, al migdia i a la nit. I no teniu l’obligació d’informar de la promoció quan feu la reserva! Això és tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu del menjar.

La nova edició 2020 de la Time Out Restaurant box dels 10 MILLORS RESTAURANTS ofereix experiències gastronòmiques a restaurants d'excel·lència, per aquells de paladar fi que es moren per l'alta cuina. Aquí va la selecció dels nous restaurants que hi trobareu. Bon profit!

NO T'HO PERDIS: I si encara en voleu més, descobriu l'altra versió de la Time Out Box, amb una selecció genial amb 10 dels millors locals de burgers de Barcelona

Els 10 restaurants de la capsa

Can Ros
© Maria Dias
Restaurants, Mediterrània

Can Ros

icon-location-pin La Barceloneta

Aixó es una taverna marinera renovada, però sense perdre l’esperit de la cuina popular. Amb quasi cent anys a l’esquena, aquí hi trobareu alta cuina d’esperit popular que excel·leix en els arrossos. Un exemple: un brutal arròs de capipota amb llagostins, sofregit d’hores i nyores, col·lagen i caramel purs enganxats a un gra grenyal impecable, o una fideuà de marisc amb trompetes de la mort inoblidable. No només arrossos: plats com la cansalada amb mongeta de Santa Pau i suc de rostit justifiquen la visita.

Restaurants, Espanyola

Chicha Limoná

Chicha Limoná és un doble local per a ús intensiu: esmorzars, berenars, vermuts i, evidentment, menjars i sopar, i còctels. Chicha: un menú de migdia immillorable, i una carta de plats d’autor, com tacos de vedella estofada amb salsa verda i morro fregit basada en producte de qualitat, i amb una carta de vermuts i vins esplèndida. Limoná: cafè d’especialitat, pa i brioixeria propis i un brunch com pocs a Barcelona. Els pioners de l’onada gastrocool del Passeig de Sant Joan no perden pistonada.

Advertising
Restaurants, Cuina creativa

Windsor

icon-location-pin Eixample

El pas del temps pot convertir-se en un aliat de la perfecció. És el cas del Windsor, que de la mà de Joan Junyent, jove emprenedor, ha sabut adaptar els gustos i necessitats d’una clientela cada cop més fidel. El xef de la casa, Carlos Alconchel, elabora tres menús amb plats que respecten la tradició amb un punt just d’actualitat i saviesa, apresa de Carles Gaig i Nando Jubany. Plats com el lluç amb carxofes, l’arròs a banda o els peus de porc farcits de botifarra del perol, en són bons exemples.

Lluritu
© Maria Dias
Restaurants, Marisc

Lluritu

L'actor Pau Roca és un dels socis del Lluritu, "una marisqueria desenfadada", que diuen. S'inspira en els llocs on són feliços menjant, com La Cova Fumada o el Boquerón de Madrid. Té l’aire alegre dels bars gaditans, i una pissarra de peix i marisc fresc excel·lent on quasi cap platet passa de deu euros. Tot és fresc: fred i cru –res de llaunes– o a la brasa, i l’única concessió al fregit és el llorito, el peix. Tasteu el polp sec deixat assecar al sol i després fet a la brasa, amb oli d’oliva, cruixent, salat i deliciós

Advertising
© Maria Dias
Restaurants, Catalana

Marimorena BCN

icon-location-pin Eixample

El Marimorena té potencial i talent per fer feliç tothom. Albert Mendiola, boig del producte de proximitat –i un fora de sèrie a l’hora de repensar el platillo català– ha bastit una carta de cuina catalana on hi ha plats sucosos –calamarsets amb xiitake i 'buti' de perol de Jafre, la Xanadú del Perol– i molt plat vegetarià, com un potent fricandó d’albergínia, amb patata carxofa. A preus amables, producte excel·lent i un menú de migdia esplèndid

Restaurants, Marisc

Barraca

icon-location-pin La Barceloneta

Ofereix un plaer que, encara que sigui primari i bàsic, és inigualable però cada cop més difícil de trobar per aquí: menjar un bon arròs a primera línia de mar! El Barraca té unes vistes fenomenals sense ser a la sorra, i un toc amb el gra que l’equipara a les cases d’arròs més mitificades. Apart d’entrants i peix fresc, hi trobareu deu varietats d’arròs amb un punt de cocció màgic –que bo el de muntanya!– i el millor producte ecològic de la casa mare, Tribu Woki.

Advertising
Restaurants, Mediterrània

Colella

icon-location-pin Eixample

Amb una cuina sorprenent: no pas per la seva extravagància, sinó per un concepte de cuina mediterrània basat en Nàpols i en altres punts de la gastronomia italiana. Que un entrant et sorprengui per la seva delicadesa, senzillesa i gust –partint de pastanagues de diversos colors– ja sona com l’ària d’una òpera de Verdi. Colella va al fons de l’essència mediterrània i podem gaudir del cuscús de Trapani, Sicília, a base de peix i calamar, amb un tractament del gra especial i un toc del producte estrella sicilià, la llimona.

Indochine Ly Leap
© Scott Chasserot
Restaurants, Sud-asiàtica

Indochine Ly Leap

icon-location-pin Eixample

L'espai és una bogeria: mil metres quadrats de jungla, on les taules són illots en un canal d'aigua, amb peixos i tot. El cuiner cambodjà Ly Leap va voler reproduïr en aquest restaurant gegantí l'ambient i la sensació d'un poblet vietnamita, amb una cabana dins del local inclosa. Interiorisme apart, val la pena? Per descomptat. Som davant un deliri de tapes d'inspiració asiàtica, en què Ly Leap juga virtuosament amb les espècies, els cítrics i les herbes aromàtiques. Plats com el 'dim sum' rosa del desert, farcit de carn, gambes i herbes cuites al vapor amb salsa de soja dolça són un clàssic.

Advertising
Spicy
Foto: Spicy
Restaurants, Asiàtica

Spicy

icon-location-pin Sant Antoni

Som en un restaurant panasiàtic d’alta qualitat a preus de xino de barri: receptes del sud-est asiàtic en racions abundants i preus de plat d’una xifra. Són receptes energètiques i saboroses –per compartir, picants, sopes i arròs– fetes amb l’ofici de l’Òscar Manresa (Casa Leopoldo, Torre de Alta mar...) i la cura per la recepta original: bolets asiàtics amb sake i mantenga, un deliciós pollastre fregit amb maionesa 'japo' o 'dumplings' de porc. Festa a la casa del fanalet vermell!

Gutai
Foto: Irene Fernandez
Restaurants, Sud-asiàtica

Gutai BCN

Novetat calenta calenta: Gutai és un 'gastrobar' asiàtic que reuneix un bon grapat de plats del sud-est amb esperit de menjar de carrer, agermanats amb occident i ganes de què us empastifeu les mans. I sobretot molta varietat, a preus interessants i una cocteleria marciana. Per exemple, aquí hi trobareu des d’aletes de pollastre amb refrescant 'tom yum', fins a tacos d’ànec Pequín. Les postres són llamineres i sense complexos: com uns rolls de mascarpone banyat en xocolata.

Fes-te amb les Time Out Boxes

Advertising