Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 10 restaurants per enamorar-te

10 restaurants per enamorar-te

Per què celebrar un únic sopar romàntic quan pots tenir-ne 10 al llarg de l'any? Aquest Sant Valentí regala la Time Out Box vermella i allarga el romanticisme!

Time Out Box vermella per Sant Valentí
Advertising

Queda molt poc temps perquè arribi un dels dies més esperats pels més romàntics. Aprofitant Sant Valentí, us proposem un gran regal: la Box Vermella. Si sou uns 'foodies' exploradors, aquesta box està feta per a vosaltres! Us donarà l'oportunitat de tenir vetllades romàntiques al llarg dels 12 mesos en 10 restaurants molt especials, els millors que han obert durant aquest últim any. Amb la Time Out Box podreu degustar un àpat per a dues persones en els 10 restaurants escollits pels nostres crítics. La capsa conté 10 targetes, una per a cada un dels restaurants. Podreu reservar una taula sense cap tipus de restriccions i, a l’hora de pagar, només haureu d'ensenyar la targeta perquè us surti a meitat de preu (begudes no incloses). Us expliquem més detalls d'on regalar tot un any d’amor!

Amassame
© Ivan Gimenez
Restaurants, Italiana

Amassame

Una de les sorpreses més agradables del barri de Sants. Al costat del mercat, us trobareu un restaurant inspirat pel seu amor a la bella Itàlia. Una gastronomia sana italiana amb tocs ibèrics amb pastes i pizzes fresques fetes a mà diàriament. Podreu enamorar-vos dels fusilli al nero di seppia amb llagostins, xampinyons, ceba dolça, espinacs, romesco i oli picant, o dels raviolis d’espinacs amb ricotta i salsa de tomàquet casolana, sense l’habitual pasta de farina. Una gran mescla de sabors al més pur estil italià que us farà sentir que esteu visitant Roma. 

Time Out diu
Hawker 45
© Irene Fernández
Restaurants, Cuina creativa

Hawker 45

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Pels enamorats del minimalisme i dels llocs acollidors trobareu una fusió de menjar de carrer del sud-est asiàtic i d'Amèrica llatina fet amb realisme, inspiració i coherència. La seva carta està plena de plats ben originals: hi podreu trobar l'adobo' filipí –un plat que aquí és com qui diu, inexistent– aplicat a la galta de porc, o una sopa 'pho' amb cua de bou. I al menú de migdia, delícies com 'malay redang', guisat malaisi fet 'street bocata' amb un 'roti paratha', un pa tou de Singapur molt semblant a l’indi 'nan'.

Advertising
Restaurants

Ekubo

icon-location-pin Barcelona

Pels amants de la cuina japonesa, aquí trobareu un japonès sense fusions. Producte pur i de proximitat comprat cada matí a la Boqueria, al mercat del Ninot i a Sant Antoni. Un espai on us sentireu protagonistas del xef nipó Naotaka Takayama, capaç de controlar amb precisió la frescor i el tall de cada peix. Us enamorareu dels seus productes frescos i de qualitat. La seva especialitat és l’'onsen tamago', un caldo fred amb ou ecològic cuinat a baixa temperatura, amb eriçó de mar, 'ikura' (ous de salmó), calamar i caviar, i també el 'nigiri' de 'wagyu' flamejat.

La Tartareria
Irene Fernandez
Restaurants, Mediterrània

La Tartareria

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Amants empedreïts dels tartars! aquest és el vostre lloc per excel·lència. Un restaurant on tota la carta està dedicada a aquesta recepta i cobra força oferint un concepte propi amb una cuina oberta i una matèria primera de gran qualitat. Podreu gaudir i assaborir els reconeixibles i clàssics bistecs tàrtars o tàrtars de tonyina, però també enamorar-vos d'un bikini de tàrtar de vaca vella amb un formatge Comté amb 18 mesos de curació. 

Advertising
La Picantería de l'Escribà
© Maria Dias
Restaurants, Fusió

La Picantería de l'Escribà

icon-location-pin Barcelona

Un lloc maco i natural. Us sorprendrà la carta on hi conviuen gastronòmies d'arreu del món: Perú, Japó, Brasil i Mèxic. La carta passa per plats sorprenents per concepte, però sobretot per qualitat-preu i quantitat. Plats que us enamoraran des del primer tast com els cebiches –deliciós el de peix del dia amb pop a la brasa–, tacos, nachos i una secció de brasa amb yakitori o picanha. 

El Tarantín
© Maria Dias
Restaurants, Caribenya

El Tarantín

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El més pur estil caribeny us el trobareu aquí. Es defineixen com una 'serious caribbean cuisine'. Tindreu la sensació d'estar enmig del Carib en un xiringuito de carrer fet amb un pal i una espardenya i amb la millor cuina d'autor. Una carta feta amb amor amb sis tapes i set principals. Gaudireu de plaer amb les excel·lents boles de iuca farcides de 'jerk chicken', o amb el pollastre favorit de Bob Marley, delicat i fumat (l’au!). De la República Dominicana tenen el 'mofongo', una cúpula d’arròs, plàtan fregit i espècies que ells fan amb galta de vedella. I de collita pròpia, un tendre magret d’ànec que, rostit en una fulla de plàtan i amb verduretes i espècies, agafa un suquet propi deliciós, res a veure amb l’ànec amb crema de llet. Tot un espectacle pels vostres sentits!

Advertising
Mazah
© Maria Dias
Restaurants

Mazah

Mazah ha nascut amb la vocació d'ésser el restaurant libanès de referència de Barcelona, i ho està aconseguint! Us enamorarà i gaudireu de la seva graella de carbó per rostir el xauarma, i del forn libanès on es fa el pa de pita al moment. Sobretot, tenen en carta una norantena llarga de plats amb els que podreu tastar el babaganuix o l'hummus –en tenen cinc!– en la millor de les versions.

Restaurants

Telefèric

Contra el 'montadito' de tot a cent, art i gastronomia! En aquest restaurant trobareu meravelles com el pintxo de foie gras a la planxa i molts altres que els podreu gaudir i degustar amb calma. Un lloc on no s’obsessionen a mantenir el pedigrí navarrès, sinó "a portar la barra a la taula". També hi trobareu un repertori de plats sencers basat en el receptari basc d'alta frescor i qualitat, com mitjana de vaca vella filetejada o lluç amb salsa verda. En sortireu enamorats!

Advertising
Bar Local
© Maria Dias
Bars i pubs, Catalana

Bar Local

icon-location-pin El Poblenou

Un local que s'ha convertit en molt poc temps en un espai gastronòmic amb segell propi al Poblenou. Un bar de tapes que li dóna una gran importància al menjar treballant amb l'extraordinària matèria prima de primera qualitat. Hi trobareu plats que us enamoraran a primera vista! una excel·lent orella de porc –amb capa cruixent damunt la gelatina nedant en romesco–, una tripa de bacallà amb mongetes o una galta de vedella. Seguint una ètica de casa de menjars degustareu clàssics com un puré de patata o una amanida, però amb el sabor en alta definició d’allò bàsic i bo i ben tractat.

 

Bolero Bar
© Bolero Bar
Bars i pubs, Bars de tapes

Bolero Bar

icon-location-pin Les Corts

Un restaurant gastronòmic en petit format a les Corts. Un increïble espai de tapes i menú de migdia amb filosofia marxista per partida doble. Per una banda, per allò de “si no li agraden aquests principis, en tinc uns altres”. I sobretot perquè per un mòdic preu t’hi afartes com un lladre amb material de primera qualitat. Us enamorareu del variat de bolets de temporada amb ou cuit a baixa temperatura o del tentacle de pop amb patates que es fon a la boca. Però l'estrella de la casa és el biquini de galta de vedella guisada i desossada, planxat amb formatge scamorza fumat. Altres èxits de la casa són truites fetes al moment. No us deixarà indiferents!

Advertising