Girona low cost

Restaurants, bars, exposicions, música... Més de 100 idees per menjar, beure, il·lustrar-se i desfasar per pocs diners o fins i tot gratis

Menjar
© casanisaMenjar

Girona té fama de ser una ciutat cara, però en realitat és i pot ser apte per a totes les butxaques: encara hi ha molts llocs i establiments econòmics o fins i tot que ofereixen activitats gratis. Menjar o sopar per menys de 10 euros? Una realitat. No gastar-se ni un euro sortint de festa? Difícil, però no impossible. I per demostar que la cultura no és un luxe, aquí teniu exposicions i equipaments culturals de gran nivell artístic que no valen ni un euro. Passin i vegin la Girona low cost.

Menjar i beure

On menjar barat a Girona?
Restaurants

On menjar barat a Girona?

No és cap secret: Girona és magnífica, però no és una ciutat barata. Per fer res, i encara menys per menjar. Inconvenients de l'excel·lència gastronòmica assolida. Partim d'aquesta premissa. Ara bé, hi ha uns quants reductes, restaurants de tota mena, que ofereixen menús diaris a preus molt econòmics. Aquells en què la tan cacarejada relació qualitat-preu és òptima. Els denominadors comuns: la cuina catalana, casolana, de mercat, de temporada, de producte fresc i, això sí, fet tot amb molt d'amor.     

10 restaurants de Girona per menys de 10 euros
Restaurants

10 restaurants de Girona per menys de 10 euros

L’oferta gastronòmica de Girona és força àmplia però, malauradament, sovint el tòpic es compleix: és una ciutat cara. Tot i així, hem anat rascant i rascant i, finalment, trobat deu restaurants on podreu menjar per menys de 10 euros. En sortireu satisfets tot i que, evidentment, no podreu menjar qualsevol cosa de la carta i haureu de vigilar un xic el pressupost. En tot cas, bon profit! 

Menús de cap de setmana a Girona
Restaurants

Menús de cap de setmana a Girona

Per què hem d'invertir un ronyó per menjar fora els dies de festa? Per què no es mantenen els menús de migdia els caps de setmana? Per sort, a Girona tenim un grapat de restaurants que els dissabtes també ens ofereixen uns menús de traca a preus assequibles. Aquests són els nostres preferits. 

15 restaurants de Girona per menys de 15 euros
Restaurants

15 restaurants de Girona per menys de 15 euros

Teniu poques peles? No us voleu gastar gaire per menjar? No fa falta que us resigneu a menjar el pitjor fast-food. Us oferim un recorregut per alguns dels restaurants gironins on, si pagueu amb un bitllet de 20 euros, fins i tot us donaran el canvi. Això sí, haureu d’aprendre a gaudir intensament sense excessos. El turisme gastronòmic amb un sol bitllet a la butxaca exigeix controlar la despesa en tot moment, però amb aquesta selecció de restaurants 'low cost' ho aconseguireu. Bon profit! 

Advertising
20 restaurants per menys de 20 euros
Restaurants

20 restaurants per menys de 20 euros

Teniu poca pela? No cal que us resigneu a menjar 'fast food' greixós i calòric ni entrepans amb més pa que contingut. Us oferim un bon repertori de restaurants barats de les comarques gironines on podreu menjar amb un únic bitllet de vint euros a la butxaca. Això sí, per anar bé és millor que controleu la despesa en tot moment i no opteu pels excessos. Bon profit!

15 restaurants de la Costa Brava per menys de 15 euros
Restaurants

15 restaurants de la Costa Brava per menys de 15 euros

Sou o anireu a la Costa Brava i no us voleu gastar gaire per menjar? No fa falta que us resigneu a menjar el pitjor fast-food. Us oferim un recorregut per alguns dels restaurants de la zona on, si pagueu amb un bitllet de 20 euros, fins i tot us donaran el canvi. Això sí, haureu d’aprendre a gaudir intensament sense excessos i controlar la despesa en tot moment, però amb aquesta selecció de restaurants 'low cost' ho aconseguireu. Fins i tot en una zona aparentment cara, com el litoral gironí. Bon profit! 

Art i cultura

Concerts gratuïts a Girona
Música

Concerts gratuïts a Girona

Si et comença a fer mal la butxaca, no pateixis! Hem preparat un munt de propostes perquè aquest mes puguis seguir de concert en concert sense haver de trencar la guardiola. Pop, ska, reggae, soul, swing, cançó d’autor... actuacions d’estils molt diferents, en diverses poblacions de les comarques gironines, a la fresca i gratuïtes!

Cinema barat a Girona
Cine

Cinema barat a Girona

Hi ha qui diu que anar al cinema avui dia és un luxe. En realitat, però, existeixen una gran quantitat de sales amb preus molt raonables on podeu veure des d'una pel·lícula en anglès, francès o rus fins a les últimes estrenes de la cartellera. No et perdis la nostra selecció per anar al cinema per menys de 5 €.

Girona gratis!
Què fer

Girona gratis!

Comprovat: A Girona (encara) podem trobar un munt de propostes culturals molt interessants i completament gratis. Aquí teniu algunes de les nostres preferides per als propers dies. Agafeu l'agenda! 

Museus que obren gratis els diumenges
Art

Museus que obren gratis els diumenges

El del Cinema o el d'Història dels Jueus són alguns dels museus de Girona que tenen entrada gratis el primer diumenge de cada mes. Una bona manera –i econòmica– d'acabar la setmana!

Advertising
Bars de Girona amb concerts gratis (o gairebé)
Bars i pubs

Bars de Girona amb concerts gratis (o gairebé)

Les comarques gironines acullen concerts els set dies de la setmana. Això sí, per a la majoria cal pagar entrada. Per sort, també és possible gaudir pràcticament cada nit d'una actuació sense pagar ni un euro o gastant-te menys del que costa un gintònic. Arribes, et demanes una canya, refresc o copa i pots escoltar un bon concert de jazz, blues, indie, pop o rock. Apunteu algunes de les nostres adreces favorites!

101 coses per fer a Girona: Gratis
Què fer

101 coses per fer a Girona: Gratis

Girona no és una ciutat especialment barata. De fet, té fama de ser una de les més cares de Catalunya. Tot i així, hi ha una pila d'activitats que podem fer (i tot bon gironí ha d'haver fet un cop a la vida) per les quals no cal gastar-se ni un euro. En aquesta selecció de les 101 coses per fer a Girona hem volgut incloure'n dotze de gratuïtes.