Plat recomanat: ‘Canoncinni’ amb tòfona blanca

Pasta: els 15 millors plats de BCN
Els restaurants italians amb més traça de la ciutat i els seus plats estrella
Plat recomanat: ‘Canoncinni’ amb tòfona blanca
Plat recomanat: ‘Tagliolini’ de llimona
Plat recomanat: Tortel·linis i tòfona blanca
Plat recomanat: ‘Scialatelli’ amb marisc
Plat recomanat: 'Cicatelli'
Aquest estret i humil bar-restaurant proposa un menú i una carta que, per preu i qualitat, farien pujar els colors de la bandera –napolitana– a molts italians carregats de pretensió que doblen preus. Ja fa tres anys que l’Esteban, un cuiner xilè, es va aliar amb un napolità i una piemontesa. El modus operandi és anar al mercat, i si veu producte que lliga amb pasta fresca, doncs cap a la cuina a amassar. En són una prova els pappardelle amb xampinyons i tòfona negra (12,90 €). Disposen de menús de migdia (11,90 €) i de nit (18,90 €) excel·lents.
Plat recomanat: Pappardelle
Plat recomanat: Pappardelle amb ragut d'ànec
Plat recomanat: Espaguetis d'eriçons de mar
Plat recomanat: 'Trofie' amb mongetes i daus de patata
Plat recomanat: Espaguetis amb tinta de sípia
Discover Time Out original video