Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Kimchi
Foto: ShutterstockKimchi

Aquesta és la nova cuina favorita a nivell mundial!

Una opció sorprenent triomfa en el rànquing de les cuines més populars del moment

Ed Cunningham
Clara Ruiz
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Clara Ruiz
Publicitat

Quan parlem de les cuines més estimades arreu del món, n'hi ha algunes que són les preferides de calaix. Tenim la cuina italiana, amb la combinació imbatible de pizza i pasta. La cuina índia, en tota la seva extensió acolorida. La mexicana, amb les seves espècies i presentacions innovadores, o la francesa, riquesa en productes, elaboracions i refinament. 

Però, quina cuina és la més popular del món actualment? Per descobrir-ho, la marca de viatges vacacionals d'aventura The Bucket List Company ha estudiat els nivells d'interacció a xarxes socials com TikTok, Instagram i Reddit. El rànquing resultant no s'ha basat només en el nombre d'etiquetatges de cada cuina, però també en la quantitat d'interacció positiva que rebien. 

Finalment, al cim hem trobat... La cuina coreana! Així és, no pas la italiana. Si tenim en compte les delícies fermentades, que van del 'kimchi' a la picantor dolça del 'gochujang', és difícil contradir el fet que la cuina coreana és responsable d'una selecció de plats d'una gran diversitat i també un gran sabor. 

A la segona posició del rànquing trobem, indubtablement, la cuina italiana, la qual no és sorpresa que hagi rebut un increïble nombre de cerques mensuals a les xarxes socials, seguida per la mexicana, que ha equilibrat una gran quantitat d'interacció total amb alts nivells de també interacció positiva. 

Aquí teniu la llista completa de les cuines més populars del món actualment, segons The Bucket List Company.

  1. Coreana
  2. Italiana
  3. Mexicana
  4. Japonesa
  5. Índia
  6. Xinesa
  7. Tailandesa
  8. Vietnamita
  9. Filipina
  10. Turca

Com podeu veure, no hi ha gaires sorpreses a la llista. Si voleu satisfer el vostre desig per una d'aquestes cuines, no dubteu a consultar la nostra llista dels 50 millors restaurants de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants asiàtics de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat