El Koryo és un petit oasi de sobrietat i serenor, entre el ciment trencacames del Putxet. L’Ahyun Sun el va obrir el 2012, i l’única concessió que ha fet és “dividir entre primer i segon, perquè a Corea es menja tot junt”. Hi trobareu versions primoroses –tot fet des de zero– dels grans clàssics; com el hobak-juk (foto), sopa de carbassa i farina d’arròs glutinós; i el bulgogi, fi rostit de vedella amb soja i suc de pera que us porten en un preciós calaix estil bento.
Voleu descobrir sabors del sud-est asiàtic més enllà de la Xina? Doncs toca fer un volt per Corea, una gastronomia que viu un esplèndid moment a Barcelona, amb una escena de restaurants picants, saborosos i saludables que cal conèixer: els sabors del sud-est asiàtic cuinats a foc lent i fermentats amb paciència oriental. Són plats que s'han d'assaborir molt lentament, ideals per al fred hivern.
NO T'HO PERDIS: altres sabors de la cuina asiàtica amb els millors restaurants xinesos de Barcelona i els restaurants xinesos de nova generació