Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descomptes culturals pel Black Friday 2019

Per
Erica Aspas
Publicitat

No entrem a valorar el Black Friday, però de la mateixa manera que hi ha un munt de grans marques que durant aquests dies llencen campanyes de descomptes, també ens hem fixat en les plataformes, sales de teatre i cinemes que posen a la venda entrades amb descomptes o promocions la mar de sucoses. 

Filmin

Del 25 de novembre fins a l'1 de desembre, la plataforma de cinema Filmin posa a la venda un any de cinema i sèries per només 60 euros. Si fem la divisió surt a 5 euros al mes, així que us estalviareu prop de 3 euros mensuals si agafeu, o regaleu, aquesta oferta. Al seu catàleg tenen ja 'Midsommar', 'Lucky', 'Els dies que vindran' i clàssics com 'Annie Hall', 'Toro Salvaje' o 'Cowboy de medianoche'. 

Aquitània Teatre

Aquest teatre també se suma al Black Friday i a partir del dia 25 i fins al dia 2, quan té lloc el Blue Monday, podeu comprar entrades per veure 'Krampack', per exemple, amb un descompte de fins al 40%. És a dir, per 12 €! 

L'Auditori

A L'Auditori no celebren el Black Friday sinó Santa Cecília, la patrona de la música, amb un descompte especial del 25% en una selecció de 8 concerts –de l'OBC, de la Banda Municipal, infantils...– per a tots els públics. A l'hora de comprar les entrades només heu de seleccionar el descompte de Santa Cecília, posar el codi AL215. També teniu l'opció de regalar les entrades.  

Palau de la Música

La campanya de descomptes del Palau de la Música l'han batejada com a 'Bach Friday' perquè ofereixen entrades al 50% per alguns dels concerts entorn de l'obra de Johann Sebastian Bach d'aquesta temporada. Són aquests: Suites per a violoncel de J. S. Bach (12 de desembre); Oratori de Nadal de J. S. Bach (17 i 18 de desembre); Passió segons sant Joan de J. S. Bach (19 de març); Passió segons sant Mateu de J. S. Bach (30 de març) i Quadern d'Anna Magdalena Bach de J. S. Bach (11 de juny). Les entrades només rebaixades només es poden comprar a la web del Palau amb el codi BACHFRIDAY19 a partir de divendres 29 a les 8 del matí.

Sala Beckett 

També podeu aprofitar descomptes per veure 'Esperant Godot' i 'Beckett’s Ladies', a la Sala Beckett, comprant les entrades a la nostra web. Amb el codi SB94, teniu entrades a 14 € (més despeses de gestió) per anar a les sessions del 28 de novembre al 2 de desembre d''Esperant Godot'. I amb el codi SB95 teniu entrades a 18 € (més despeses) per veure 'Beckett's Ladies' durant el mes de desembre.

Teatre Poliorama

El Poliorama s'apunta al Black Friday amb descomptes que arriben fins al 40% si compreu les entrades del 25 de novembre al 2 de desembre. Així, podeu veure 'Maremar' i 'T'estimo si he begut' amb un 35% de descompte; i 'La importància de ser Frank' i les propostes familiars 'Beatles for kids', 'Jo vaig amb mi' i el concert de la Sant Andreu Jazz Band amb un descompte del 40%. 

La Casa del Llibre

Durant el que queda de novembre, a moltes de les botigues de La Casa del Llibre i a la seva pàgina web també estan de descomptes i podeu fer-vos amb una bona selecció de llibres, ebooks, pel·lícules i altres objectes amb un descompte del 5% i despeses d'enviament gratis.

Fnac

Les ofertes de la Fnac durant el Black Friday són enormes. Ja sabeu, tecnologia, mòbils i capses d'experiències rebaixats, però també teniu llibres, discos i pel·lícules amb descomptes.

Grup Focus

Els teatres Goya, Romea, Condal i La Villarroel formen part del Grup Focus i aquest ha preparat una setmana, la Black Week, plena d'entrades reduïdes per a un bon grapat de les seves obres. Preneu nota, teniu descomptes per veure 'Jerusalem', 'El pare de la núvia', 'Una història real', 'Escape Room', 'Aquella nit', 'Delicades' i l'obra infantil 'La petita Capmany'.  

NO T'HO PERDIS: Coses gratis per fer a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat