Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Shutterstock. GuruXOX

Descomptes i entrades gratis per a estudiants de 1er d'ESO i acompanyants

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Setena edició de 'Quadern Cultura', una campanya de l'Ajuntament dirigida a joves nascuts el 2007 i empadronats a Barcelona per donar-los a conèixer de forma gratuïta la programació de diferents equipaments culturals de la ciutat.

14.335 estudiants rebran a casa el Quadern Cultura, un pac amb una guia i un bloc d'invitacions (per al titular més un acompanyant adult) a espectacles i activitats de fins a 28 equipaments de la ciutat, entre els quals destaquen el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, la Sala Beckett, el CCCB, el Museu del Disseny, la Fundació Miró, la Tàpies... 

Cada equipament ofereix un tiquet bescanviable per una entrada a una de les activitats per a públic juvenil (vàlids a partir de l'1 d'octubre i fins al 30 de setembre del 2020). Entre les propostes hi ha dansa ('La consagració de la primavera', de Roger Bernat, al Mercat de les Flors al febrer), música (una projecció de 'Malson abans de Nadal' amb l'OBC a L'Auditori de l'1 al 3 de novembre), teatre (amb muntatges com 'Gazoline', de Jordi Casanovas al TNC al febrer), i art ('Feminismes' al CCCB, entre d'altres).

A la web del projecte podeu trobar més informació dels centres que participen a Quadern Cultura i les activitats, per dates i disciplines. Entre les novetats d'aquesta edició, destaca la visita en família al TNC i algunes de les obres teatrals de la temporada.

NO T'HO PERDIS: museus que obren gratis els diumenges.

Últimes notícies

    Publicitat