Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tast a la Rambla
Foto: Tast a la Rambla Tast a la Rambla

El Tast a la Rambla torna a Barcelona a finals de setembre

La setena edició serà del 29 de setembre al 3 d'octubre i manté el format de cinc dies

https://media.timeout.com/images/105811575/image.jpg
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

A poc a poc tornen a Barcelona les fires i congressos que formen part de la seva identitat i que són al moll de l'os d'allò que en diuen 'city branding', és a dir, la marca de ciutat (i que són el que fa que tanta gent ens visiti). D'aquestes, una de les més estimades pel local és el Tast a La Rambla, la setmana gastronòmica del carrer principal de la ciutat. Una bona notícia: es tornarà a celebrar del 29 de setembre al 3 d'octubre, i la seva setena edició, posposada el 2020, mantindrà el format de cinc dies tot i les dificultats de la Covid.

Les dates d'aquest esdeveniment –que en edicions anteriors va reunir una quarantena llarga dels millors restaurants de la ciutat– coincidiran amb les de les Festes del Roser, la festa major del passeig. GSR, l'agència coorganitzadora de l'esdeveniment amb els Amics de la Rambla, explica que no poden "especificar encara un llistat de restaurants participants per la volatilitat de la situació de pandèmia". 

Però tenen la intenció d'adaptar al màxim a aquests moments difícils "el format del Tast de tota la vida. Hi haurà activitats gratis, com ponències, 'xoucooking', actuacions musicals i la combinació de restaurant gastronòmic i platillo de sempre". Això si, amb unes limitacions d'accés i aforament consensuades amb l'Ajuntament i les mesures sanitàries que determinin les autoritats. El preu de les degustacions es mantindrà vora els quatre euros.  

"Tot i les dificultats, estem convençuts de la repercussió positiva que Tast a la Rambla té per a Ciutat Vella i per a la restauració de la ciutat. Es tracta d'una oportunitat única perquè tothom pugui gaudir de Barcelona i de la seva gastronomia", afirmen els impulsors de la iniciativa.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número de setembre amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat