Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Born Street Food 2022 - edició Mercè

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
  1. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  2. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  3. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  4. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  5. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  6. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
  7. Born Street Food
    Foto: Born Street Food
Publicitat

Time Out diu

El 30 de setembre i l'1 i 2 d'octubre, alguns dels millors cuiners de la ciutat instal·len els fogons a Pla de Palau per cuinar-nos bogeries gastronòmiques

Fogons que no s'apaguen ni un moment, graelles, cassoles i tota mena d'estris repartits per les diferents parades, els colors vius del producte fresc, un ambient carregat de panxes amb gana i paladars enamorats, i show cookings a cada cantonada. Aquesta és l'estampa del Born Street Food, el festival gastronòmic que omple de 'foodies', cuiners i grans receptes la plaça de Pla de Palau any rere any. Els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre, en una edició especial de la Mercè molt esperada per trencar amb la rutina, la cita torna a trepitjar el barri i ens convida a assaborir un món de sabors per celebrar la festa major de la ciutat! Qualitat, foc i espectacle gastronòmic. Us hi sumeu? El divendres i el dissabte de 12 del migdia a 12 de la nit i el diumenge fins a les 10 de la nit, podrem retrobar-nos amb alguns dels millors cuiners de la ciutat i assaborir a peu de carrer les especialitats que hagin cuinat davant dels nostres nassos.

Acompanyats de la música de DJs locals que punxaran tot el dia, xefs com Joan Bagur, de l'OAXACA Cuina Mexicana, i el seu taco de cochinita pibil amb salsa xnipec; els germans Viñaspre i el seu txuleton de vaca vella a la graella amb pebrots de piquillo de Sagardi Cuiners Bascos (un clàssic); o Dani Rueda, que ens servirà les seves costelles de porc ibèric amb mel i mostassa a Tapeo Born i que ens demostrarà el seu talent i el seu bon gust amb receptes i propostes que podrem degustar en un ambient festiu i amb moltes ganes de menjar-se el món.

Amb ingredients de gran qualitat, de proximitat i de temporada, també podrem tenir als nostres plats les propostes del Cadaqués Cuina Mediterrània, amb arròs brut de mar i muntanya; un cacio e pepe amb tòfona negra del Bronzo Bar e Cucina; els formatges de la Teca de Vila Viniteca; els vins i maridatges de Quim Vila; els cucurutxos de blat de moro i formatge de cabra de Guzzo; les truites de patates de Bodega Vidrios y Cristales; o una de les novetats que ha rebut la ciutat: la taverna japonesa Ikoya Izakaya del xef Hideki Matsuhisa, que ens proposarà Unaguiya Don.

Trobeu a faltar algun nom? Tranquils que no hi faltarà el pulled pork que es desfà a la boca d'Oriol Rovira de PORK... boig per tu; el choripan gourmet marca de la casa d'El Foro; la costelleta de tonyina vermella a la graella del Golfo de Bizkaia; les bombes de la Barceloneta amb salsa brava que ens portarà 1881 per Sagardi; el pastís de formatge de llet d'ovella latxa d'Euskal Etxea; la sobrassada de Cal Rovira amb mel de Sagàs Pagesos i Cuiners; o la paella parellada tradicional de peix d'un restaurant que enguany celebra  185 anys: el 7 Portes.
Viviu tres dies de queixalades i bogeries gastronòmiques! 
L’entrada és gratuïta, però es demanarà una consumició mínima de 3 tiquets.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà