Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: Shutterstock

Coses per fer l'1 de gener a Barcelona!

Tan important és el final com el principi, per això us proposem una llista de plans per al primer dia de l'any

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Joan Vinyoli té un poema que es diu 'Primers d’any', recollit al llibre 'Ara que és tard', on escriu: “He pensat que faríem alguna cosa junts: inventarem un núvol de foc? Desviarem un riu? Abaixarem muntanyes? Aturarem el mar? Les mudes flors d’un altre jardí, potser, se’m tornaran paraules”. Pas a pas. Potser abans d’inventar núvols de foc o desviar rius podríem cometre un acte d’inferior heroïcitat, i tanmateix temerari, com fer un bany a la Barceloneta. Això, o triar una d'aquestes coses que us proposem!

També t'agradarà: Coses per fer a Barcelona al gener

5 idees per treure el suc al primer dia del 2023

Anar de musical
Poliorama

1. Anar de musical

Posar els peus al teatre i el cor al ritme de bones cançons sempre fa de dia especial, i si ocupeu algunes de les primeres 24 hores de l'any amb un bon musical sortireu amb els peus al cel i la fantasia als núvols. Si encara no heu vist 'Pares Normals' -amb cançons escrites per Els Amics de les Arts-, 'Golfus de Roma' -un Sondheim sempre ve de gust-, no dubteu que serà una bona manera de començar l'any.

Patinar sobre gel
  • Què fer
  • Patinatge sobre gel

Si voleu saber si aquest 2023 anirà d'equilibris o de relliscades... ja sabeu on comprovar-ho. Sols o en família, patinar sobre gel és una de les passions més divertides del Nadal barceloní. A veure, la majoria només fem voltes i voltes al voltant de la pista com un ramat d’ovelles, sempre ben agafats a la barana –no fos cas que caiguéssim!–, però el gel ens torna bojos, com altres esdeveniments associats al fred, com tot el que impliquen les festes Nadal. On es pot patinar sobre gel a Barcelona? Us estalviem feina i us recollim les pistes que hi ha a la ciutat.


Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat