5 M'encanta
Guarda-ho

Menús de migdia d'estrella Michelin

Les propostes més assequibles dels grans restaurants de Barcelona per menjar alta cuina i arribar a finals de mes. Reserveu taula per fer un menú de migdia d'estrella Michelin.

©Scott Chasserot
Caelis

Conèixer la cuina de les estrelles Michelin, no ens enganyem, és una afició cara, molt cara (tot i que les prestacions dels restaurant d'elit tenen una relació qualitat-preu molt millor al nostre país que a l'estranger). Ara bé, una manera de conèixer la cuina dels grans xefs és demanar el seu menú de migdia: una franja en què sovint concentren grans èxits de la seva carrera creativa. Un consell: si podeu, reserveu taula un divendres qualsevol que pogueu plegar al migdia. 

Caelis

Recomanat

L'estrella Michelin francesa de Barcelona, el Caelis de Romain Fornells, té una oferta de migdia que fa caure de culs: encara que hagi canviat del Palace a l'Ohla, manté, de dimecres a dissabte, una fórmula espaterrant: un menú  a 39 euros (IVA inclós) on és possible triar dos primers, dos segons i postres (amb vi blanc o vi negre, aigua i cafè, tot sense límits). Els plats porten la mateixa matèria primera que la carta, i poden ser especialitats com un tàrtar de bou tallat a ganivet, amb gelat de mostassa i patates de cristall, o pasta amb suc de cigales i calamar a la bilbaína. També hi ha l'opció de bescanviar les postres per formatges afinats.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Manairó

Recomanat

Encara que amb tota injustícia la guia francesa l'hagi desposseït de la Michelin, en Jordi Herrera és un dels cuiners creadors més interessants de Catalunya. Al Manairó hi trobareu, per 45 € (beguda apart), un petit menú degustació amb sis passes: aperitiu, entrants freds, un arròs, carn o peix i unes postres. Si no us desmadreu amb el mam, podreu tastar plats com el rostit de peix amb cigrons i botifarra negra o les patates costa bravas, clàssics atemporals de la cuina urbana de Barcelona, a un preu molt, molt llaminer.

Reserva ara Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Nectari

Recomanat

L’estil propi del jove xef Jordi Esteve es fonamenta en la qualitat i creativitat amb la tradició de fons. El premi de la seva gran feina és l'obtenció de la primera estrella Michelin, que va aconseguir l'any 2012. Al migdia aquí hi trobareu un menú que, no pot ser d'altra manera, segueix estrictament la temporada i té la imaginació i la solidesa que un s'espera d'un dels grans deixebles de Santi Santamaria. Oju al dato: dues tapetes, primer, segon, postres, beguda i cafè per 38,5 €, amb plats com el confit d'ànec amb pera caramel·litzada. D'aquí no en sortireu amb gana! 

Reserva ara Llegir-ne més
Eixample
Advertising

Hofmann

Recomanat

Nova cuina d’alta escola amb referents catalans i postres preciosistes, i una presentació impecable. Ja ha esdevingut tot un clàssic de l'escena catalana. La Mey Hofmann ja no hi és, però ha deixat el restaurant en les millors mans possibles, les de la seva filla. Al migdia, hi trobem una oferta de cuina catalana amb una forta influència francesa, no exempta de tocs d'avantguarda. I a un preu més que raonable: per 35 €, ajoblanco de pera i verat marinat de primer, i de segon peu de porc mar i muntanya amb cremós de patata. Inclou postres, aigua i una copa de vi.

Llegir-ne més
Sarrià - Sant Gervasi

Lluerna

Recomanat

En Víctor Quintillà i la Mar Gómez van iniciar deu fer uns deu anys aquest projecte basat en la cuina creativa –normal en aquell moment– tot utilitzant producte de proximitat, fresc i ecològic –cosa menys trendy que ara–. Ho constatareu en el peix, els ous o altres productes recuperats com les nyàmeres. També tenen el que deu ser el menú degustació més assequible de l'àrea metropolitana: de dimarts a dijous migdia, i el divendres a la nit, hi trobareu una degustació ¡d'onze! plats aferrats al territori i la imaginació, com pintada de pagès farcida de prunes i orellanes o crema de carabassó  amb raviolis de formatge, pera i anguila fumada.

Llegir-ne més
Fora de Barcelona
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

1 comments
Rosa R

Al Moo dels germans Roca a l'Hotel Omm . 49€. Val la pena.