0 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

Restaurant Kamome

Naoko Ogigami. Japó, 2006. VOSC. 102'.   Una japonesa obre un restaurant a Hèlsinki. L’especialitat del menú són boles d’arròs nigiri. Amb tot, el seu únic client és un finlandès obsessionat per l’anime Comando G.

Llegir-ne més
Filmoteca de Catalunya , El Raval Dijous 15 desembre 2016

Les noces de Fígaro

Autor: Caron De Beaumarchais. Direcció original: Fabià Puigserver. Direcció reposició: Lluís Homar. Dramatúrgia: Pau Miró. Amb: Manel Barceló, Marcel Borràs, Joan Carreras, Oriol Genís, Mónica López, Victòria Pagès, Albert Pérez, Mar Ulldemolins, Òscar Valsecchi, Pau Vinyals.   En el marc de la celebració del seu 40è aniversari, el Lliure recupera el muntatge del musical 'Les noces de Figaro' que va dirigir Fabià Puigserver i que va rebentar la taquilla el 1989 i que ara torna, amb molts dels que hi van ser, sota la direcció de Lluís Homar, que va fer de Fígaro al muntatge original.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Dimarts 6 desembre 2016 - Diumenge 22 gener 2017

Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical

Arriba una nova aventura musical d'un dels ratolins més famosos del món, Geronimo Stilton, que torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la seva missió més difícil, més misteriosa, més emocionant i més perillosa. Una aventura plena de misteri, màgia i cançons on ens retrobarem amb personatges tan coneguts com la seva ex-aliada Flordiana, ara convertida en una reina esquerpa, amb el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres.

Reserva ara Llegir-ne més
Teatre Condal , El Poble-sec Dimarts 6 desembre 2016 - Diumenge 8 gener 2017

Hipermerc'art by Moritz

Seguint les passes de l'emblemàtica exposició de la Galeria Vinçon, la Galeria Safia i Moritz convoquen a la 32a edició de l'Hipermerc'art, un mercat on fer-se amb pintura, escultura, fotografia i obra gràfica d'una trentena d'autors, entre els quals destaquen Bruna Valls, Julia Mariscal, Marta R Gustems, Gemma Capdevila, Tatiana Blanque, TV Boy i Andreu Buenafuente. Enguany, s'han convidat autors coreans a exposar la seva obra, i Amnistia Internacional col·laborarà amb l'esdeveniment.

Llegir-ne més
Fàbrica Moritz , Eixample Fins al Diumenge 8 gener 2017

Comentaris

1 comments