0 M'encanta

Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

Dies normals

Per primer cop tindrem l’oportunitat de gaudir al nostre país del musical Ordinary Days, adaptat al català com a 'Dies normals'. Aquest espectacle estrenat l’any 2008 a l’Off West End, només va trigar un any a fer el salt a l’Off Broadway, consolidant Adam Gwon com un dels compositors més prolífics de la nova fornada del teatre musical de Broadway. La història ens trasllada al Nova York actual i segueix la vida de quatre personatges (Claire, Jason, Warren i Deb), tot explorant de quina forma es connecten les seves vides ordinàries de manera casual però extraordinària. Durant les 19 cançons de les que es composa el musical coneixerem les quatre vides dels protagonistes i veurem els llaços que els uneixen i els desuneixen, el punts que tenen en comú cada una de les seves personalitats encara que d ́entrada semblin molt diferents.

Llegir-ne més
Versus Teatre, Fort Pienc Fins al Diumenge 27 setembre 2015

Reubicando al genio

Saben aquel que diu que el millor imitador d'Eugenio torna a Barcelona? Toni Climent, l'intèrpret de Reugenio arriba amb el seu espectacle 'Reubicando al genio' on supera al personajeros per actualitzar-en estètica i que puguem escoltar-lo comptar altres acudits. Com imagines que seria avui Eugenio?

Llegir-ne més
Teatreneu, Vila de Gràcia Divendres 4 setembre 2015 - Divendres 25 setembre 2015

Un musical innominable

Un musical innominable neix com una paròdia dels llibres d’en Harry Potter. Tot i que tothom podrà reconèixer perfectament als personatges dels llibres, segurament s’emportaran alguna sorpresa pel que fa a la trama de la història. Aquesta està basada en vàries de les novel·les del nen que va sobreviure, particularment 'Harry Potter i la pedra filosofal', 'Harry Potter i el calze de foc', 'Harry Potter i el misteri del príncep' i 'Harry Potter i les relíquies de la mort'.

Llegir-ne més
Teatreneu, Vila de Gràcia Fins al Dimecres 30 setembre 2015

T'estimo però no tant

Autor: José Luís Alonso de Santos. Versió catalana i Direcció: Miquel Murga. Amb: Ferran Castells, Mònica Corral i Josep Linuesa.   'T‘estimo però no tant' és la versió catalana de l’obra de José Luis Alonso de Santos 'Pares i Nines.' Una comèdia amb un plantejament força similar al de 'L’estranya parella' de Neil Simon: un home separat busca refugi i consol emocional a casa d’un amic. En aquesta, un d’ells, és pacient, serè i ordenat, i l’altre, eixelebrat i cridaner. Hi ha una veïna sexy per estimular els dos mansos.    Obra per a dos actors que vulguin fer passar una bona estona als espectadors.  El resultat no és del tot estimulant, hi ha alguns moments per riure, però queda força lluny dels objectius. Primer perquè el text resulta llarg i reiteratiu i la versió catalana ha desaprofitat l’avinentesa per a pentinar-lo. Segon, perquè la direcció de Miquel Murga no encerta amb el ritme i una gran part dels gags queden en brometes. Volem destacar el curiós mimetisme interpretatiu de Ferran Castells amb Joan Pera.

Llegir-ne més
Teatre Gaudí Barcelona, Sagrada Família Fins al Diumenge 20 setembre 2015

Comentaris

0 comments