Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

0

Comentaris

comments.add +
1

Sing or die

Una nova versió del karaoke arriba a la nostra ciutat. Sing or die és el combat definitiu. Vuit persones pujaran al ring per cantar i intentar arribar a la gran final. Tant és si teniu una veu digna del Liceu o si xiscleu com un corb, el que compta és demostrar que sou vosaltres qui mereixeu passar de ronda i no el vostre rival. El públic decideix, l'audiència jutja. Si vols participar envieu un correu a hola@missalabama.es.

  1. Alfa Bar Gran De Gràcia, 36, Gràcia, 08012
  2. Dv Nov 28 - Ds Nov 29
Informació
2

Reggae Factory: Urtica Sound + Blackup

La festa de reggae més antiga de Barcelona torna un altre cop a la sala Begood. Per aquesta edició els encarregats de seleccionar el millor reggae i dancehall seran Urtica Sound, un dels col·lectius de més renom de l'Estat que, gràcies a les seves sessions i programacions de festes i festivals, han convertit Vilanova i la Geltrú en una petita capital del reggae al Garraf. Els acompanyaran els residents Blackup, autèntics veterans de l'escena barcelonina, mentre que els encarregats d'obrir la nit seran els Galactical Placidians, jove col·lectiu establert al barri de Gràcia. Si voleu un consell, no hi aneu massa tard: a les últimes festes han penjat el cartell de 'Sold Out' abans de les 3 h!

  1. BeGood Sancho d'Àvila, 78, Sant Martí
  2. Fins a Ds Nov 29
Informació
3

©Ros Ribas

Cesc Gelabert: Tríptic

Programa a tres parts a càrrec de ballarí i coreògraf Cesc Gelabert. 'Suite Santos' és un recull de quatre peces de Cesc Gelabert amb música de Carles Santos, revisitades i reelaborades per aquesta ocasió. 'Domènech' és una recopilació dels 12 vídeos curts, que Cesc Gelabert va realitzar i interpretar a meitats del 2013, com a reacció al tancament de l’estudi, situat al carrer Domènech, on la companyia va assajar i residir durant 27 anys. A la tercera part del tríptic, Cesc Gelabert interpreta Vicente Escudero, una figura única, polièdrica i avantguardista que amb la seva manera personal d’interpretar va transformar el flamenc.

  1. La Seca Flassaders, 40, Born-Ribera
  2. Dv Nov 28 - Dg Des 7
Informació
4
Tortugues: La desacceleració de les partícules

Tortugues: La desacceleració de les partícules © Roser Blanch

Tortugues: La desacceleració de les partícules

  • Valoració: 4/5
  • Recomanat

Text i direcció: Clàudia Cedó. Amb: Dani Arrebola, Àlex Brull, Clara Cols i Alícia Puertas.   Dues parelles, en Joan i la Marta, i l’Òscar i l’Àgata. Són en un poble i la primera relleva la segona en un pis de cobrellit horrorós i quadres de vells. En Joan té feina nova i és el típic paio angoixat, estil Woody Allen, ple de manies i tics. La Marta el consola. L’Òscar i l’Àgata són dos científics una mica al·lucinats, que viuen de pressa, i per la feina. No tenen res a veure, però mantinguin el dubte, que el millor encara no ha arribat i no els explicaré res. Només que la Sala Flyhard no ha perdut l’olfacte a l’hora de plantar-nos als morros obres d’autors desconeguts que ens meravellen, com aquesta comèdia de Clàudia Cedó, que ella mateixa dirigeix amb un imponent sentit del ritme i assumpció de l’espai. 'Tortugues' és una petita sorpresa, sí, sobre les relacions de parella, però també del que podem arribar a fer per amor –o per l’èxit–, que ningú no hauria de perdre’s.

  1. SALA FlyHard Alpens, 3, Sants-Montjuïc, 08014
  2. Dv Nov 28 - Dl Des 29
Informació

Més idees pel cap de setmana

Restaurants i bars

Voleu sortir a menjar a fora? A la nostra secció de restaurants i bars trobareu propostes per a totes les butxaques.

Sortir de nit

Sou dels incombustibles? Us oferim les millors propostes de bars i clubs per sortir de nit.

Més coses per fer

Els usuaris diuen

0 comments