0 M'encanta
Guarda-ho

Coses per fer a Barcelona el divendres a la nit

Les millors propostes per començar el cap de setmana

Music Spy Club: Eduardo Izquierdo (Especial Bob Dylan)

Primera sessió de l'any del Music Spy Club, trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics que inaugura Eduardo Izquierdo, col·leccionista compulsiu de discos, redactor habitual de les revistes Ruta 66, Mondosonoro i Efe Eme i autor de llibres biogràfics sobre Bob Dylan, Johnny Cash o Quique Gonzàlez.

Llegir-ne més
Biblioteca Vapor Vell , Sants - Montjuïc Divendres 20 gener 2017

Ruta La Gràcia del vermut

Una ruta per viure una experiència sensorial. Passat i present en una copa de vermut. Una ruta per degustar i rememorar l’acte de 'prendre el vermut'. Redescobrirem la seva trajectòria històrica visitant algunes de les tavernes i bodegues de Gràcia on encara assaborim la seva essència, i homenatjarem a cada pas aquells que han gaudit i gaudim encara de la Gràcia del Vermut. El punt de trobada és a la font dels Jardins de Salvador Espriu.

Llegir-ne més
Jardinets de Salvador Espriu , Gràcia Divendres 20 gener 2017

Frankenstein o el moderno Prometeo

Una de malsons, els de la Mary W. Shelley. La nit del 16 de juny de 1816, després que Lord Byron y Percy B. Shelley discutessin sobre la possibilitat de descobrir el principi vital de la naturalesa i transferir-lo a un cos inert, Mary W. Shelley va tenir la visió d'un monstre creat per la ciència humana. D'això en fa 200 anys, però sembla estar més present que mai.

Llegir-ne més
Centre Cívic Torre Llobeta , Nou Barris Divendres 20 gener 2017

Bala Perduda Gran Final 2017: Retirada + Odina + Lansbury + Las Vvitch + Victorious Fleet Commanders + Sharman Den

La quarta edició del Bala Perduda, la batalla de bandes que té com a objectiu dinamitzar l'escena musical de bandes emergents no professionals i del qual han sortit guanyadors bandes com The Saurs, Opatov i Boira arriba a la seva gran final. Entre els finalistes s'han ampliat premis i a part d'actuar al Primavera Sound 2017 també hi haurà actuació en una sala internacional, en el Musicbox de Lisboa i una beca per a un músic del curs de Gestió Musical al Taller de Músics. Aquest any, que també ha estrenat nou mestre de cerimònies, el músic Joan Colomo, es disputaran els premis les següents bandes: Retirada, Odina, Lansbury, Las Vvitch, Victorious Fleet Commanders i Sharman Den.

Llegir-ne més
La [2] de l'Apolo , El Poble-sec Divendres 20 gener 2017

Annie Hall

Woody Allen. EUA, 1977. VOSE. 93’.   Alvy Singer (Woody Allen) és un neuròtic de 40 anys, divorciat en dues ocasions, que treballa com a guionista de televisió. Alvy coneix a Annie Hall (Diane Keaton), una aspirant a cantant, s'enamora d'ella i comencen a sortir. La relació entre Alvy i Annie és l'eix central d'aquesta obra mestra de Woody Allen que fa una radiografia de les relacions de parella des d'un punt de vista còmic. Film guardonat amb quatre Oscars: millor pel·lícula, director, guió original i actriu.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Divendres 20 gener 2017

enciSAT!: Clara Peya

La pianista i compositora Clara Peya presenta dins del cicle encisSAT! el seu setè disc, 'Oceanes' (2016), un homenatge a les dones a través de l'aigua; un disc que parla de les dones que han passat per la vida de la compositora des d’una perspectiva mitològica.

Llegir-ne més
Sat! Sant Andreu Teatre , Sant Andreu de Palomar Divendres 20 gener 2017

JamborItalià

Torna el cicle JamborItàlia amb un primer concert molt especial que suposa el debut del prestigiós pianista Enrico Pieranunzi al Jamboree i també un recordatori molt particular a la figura de Chet Baker, que va actuar per primer cop al Jamboree l’any 1963 i amb qui Pieranunzi va enregistrar un disc, Soft Journey, l’any 1980. Just quan es compleixen vint-i-set anys d’aquella gravació Pieranunzi recuperarà part d’aquell repertori amb temes com “My Funny Valentine” i “Night Bird”, entre altres, a banda de presentar temes propis. Enrico Pieranunzi piano.

Reserva ara Llegir-ne més
Jamboree , El Gòtic Divendres 20 gener 2017

Les noces de Fígaro

Recomanat

Autor: Caron De Beaumarchais. Direcció original: Fabià Puigserver. Direcció reposició: Lluís Homar. Dramatúrgia: Pau Miró. Amb: Manel Barceló, Marcel Borràs, Joan Carreras, Oriol Genís, Mónica López, Victòria Pagès, Albert Pérez, Mar Ulldemolins, Òscar Valsecchi, Pau Vinyals.   L’obra de beaumarchais va ser un dels grans èxits del Lliure de 1989 gràcies a un repartiment en estat de gràcia i la direcció de Fabià Puigserver. Per commemorar el 40 aniversari del teatre, Lluís Homar ha recuperat aquell espectacle amb l’escenografia de Puigserver. La peça és una comèdia amorosa d’embolics construïda amb un gran sentit del joc teatral, amb molt d’humor i amb apunts de crítica social que podrien ressonar actuals malgrat la seva ingenuïtat.   Marcel Borràs és aquest Figaro que pretén la bella Susanna (Mar Ulldemolins) a qui el comte d’Almaviva (Joan Carreras) vol fer la seva amant sense, esclar, que se n’assabenti la comtessa (Mónica Lopez). Tot i que al primer acte de la comèdia li manquen espurnes, el segon brilla a l'altura de l’original de Puigserver amb un gran treball dels protagonistes i dels deliciosos secundaris, com el jutge d’Oriol Genís, i una fantàstica il·luminació de Xavier Clot. Un bon espectacle amb acurada direcció de Lluís Homar.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Fins al Diumenge 22 gener 2017

Miradocs 2017: Revelar + Sinonimias

Sessió doble a la mostra de cinema documental Miradocs amb 'Revelar', documental de Ana Elena Tejera que proposa una reflexió del col·lectiu dels top manta a través d’un diari fotogràfic fet per ells mateixos amb càmeres de 35 mm i 'Sinonimias', dirigit per Katherin Delgado Franco, un viatge personal darrere les petjades d’Anita la fantàstica, una dona de 76 anys que ha perdut la memòria i ha desaparegut a Barcelona.

Llegir-ne més
Casa Elizalde , Eixample Divendres 20 gener 2017

DNIT: Divendres amb… Cristina Otero

Cristina Otero (Pontevedra, 1995) va descobrir la passió per la fotografia amb tretze anys, i amb quinze va tenir la primera exposició a la Kir Royal Gallery (València), convertint-se en l'artista espanyola més jove a exposar individualment. Actualment, les seves fotografies es troben en importants col·leccions d'Alemanya, el Canadà, el Regne Unit, Espanya i el Brasil. L'obra d'Otero ha estat una revelació a les xarxes socials.

Llegir-ne més
CaixaForum , La Font de la Guatlla Divendres 20 gener 2017

Comentaris

1 comments