0 M'encanta
Guarda-ho

Els actors i les actrius més sexis

L'escena catalana té superàvit de bons intèrprets que, a més, ens alegren els ulls

1
1/18

Mariona Ribas

Es va fer famosa al 'Cor de la ciutat' i va ser la protagonista de 'La ratonera' que va triomfar a l'Apolo. El 2014 va estrenar el film 'Perdona si te llamo amor' i ha participat en moltes sèries de TV espanyoles, com ara 'El internado' i 'Hospital central'.

2
2/18

Mima Riera

Qui ho havia de dir quan feia de Doña Inés a 'El caballero de Olmedo' o de Lord Scroop a 'Victòria d'Enric V'...El cas és que el 'lap dance' de la Mima Riera a 'Mammón', l'última gamberrada de Nao Albet i Marcel Borràs, va provocar taquicàrdies i una bona trempera a més d'un espectador. 

3
3/18

Quim Gutiérrez

Gutiérrez és un dels actors cinematogràfic més prolífics. I el més sexi. En els últims anys l'hem vist a 'Los últimos días', '3 bodas de más', 'La gran familia española', '¿Quién mató a Bambi?', 'Anacleto: agente secreto'... I no ens cansem mai de veure'l.

4
4/18

Aina Clotet

Va fer un dels seus cims teatrals a 'Germanes', i ha participat a pel·lícules d'èxit com 'Els nens salvatges', premi a la millor actriu de repartiment al festival de Màlaga, o 'Elisa K', amb la qual va estar nominada el Gaudí a la millor actriu. Va buscar sort als Estats Units, i va protagonitzar 'Rastres de sàndal', de Maria Ripoll. I també va fer el salt a França amb 'Les infidèles', de Jean Dujardin. 

5
5/18

Joan Català

És un dels artistes de circ més coneguts del nostre país. L'artífex de 'Pelat', una petita meravella que ha girat per mig món i 'Menar', que vam poder veure la darrera edició de FiraTàrrega. Estem convençuts que gràcies a Català hi ha més fans del circ. 

6
6/18

Peter Vives

Va participar al 'Zoo de vidre' de Tennessee Williams que va dirigir Josep Maria Pou al Goya. No li falta feina. Ha estat a les sèries 'La riera', 'Águila roja' i 'El tiempo entre costuras'. I també el vam poder veure a 'Barcelona, nit d'estiu', la pel·li de Dani de la Orden.

7
7/18

Alain Hernández

Actor de la tropa de Marc Crehuet, era el poli tanoca d''El rei borni'. També l'hem vist a 'Pop ràpid' i a finals del 2015 va estrenar 'Palmeras en la nieve', film de Fernando González Molina.

8
8/18

Eduard Fernández

Gran actor, versàtil, capaç de fer dolentot o de pare tendre (o potser canalla). Ell sol és una institució del teatre i del cinema català i espanyol. En els últims anys l'hem vist a 'Gente en sitios', 'The Pelayos', 'Truman'.... I en teatre va ser el primer Roberto Zucco català. Ha guanyat dos Gaudís i dos Goyas. La seva interpretació de Francisco Paesa a 'El hombre de las mil caras' mereix molts premis més.

9
9/18

Clara Segura

Voluptuosa, de registres infinits, va del drama a la comèdia amb una gracilitat que et deixa astorat. Al cinema l'hem vista a 'El nens salvatges' o 'Tots volem el millor per a ella', amb la qual va guanyar el Gaudí a la millor actriu de repartiment. Al teatre va omplir la sala gran del TNC amb 'La rosa tatuada' i va posar als seus peus la Biblioteca de Catalunya amb 'Una giornata particolare'. Ens ha deixat amb la boca oberta infinitud de vegades. Al 2016, amb Conillet i La treva

10
10/18

Julio Manrique

És, sens dubte, el millor actor de la seva generació. El vam descobrir al 'Juli Cèsar, ens va enlluernar amb 'Hamlet', va fer el do pit amb 'Incendis' i l'hem tingut al Romea amb 'L'orfe del clan dels Zhao'. Va participar en el 'Rei Lear' del Lliure, ha dirigit el reeixit 'El curiós incident del gos a mitjanit' i s'ha posat en la pell del Don Joan de Molière. 

11
11/18

David Selvas

És un vell conegut dels escenaris catalans, i també ha sovintejat el cine i la televisió. A 'L'habitació blava' va accelerar el pols d'homes i dones. Va ser el villà d''El rei Lear' i va treure amb bona nota el seu primer Shakespeare, 'Timó d'Atenes', com a director. A 'La treva' interpreta el reporter James Dodd.

12
12/18

Marcel Borràs

És el futur del teatre català. Creador, director, actor... Forma un duet imparable amb Nao Albet i sol, en companyia, ja ens ha lliurat interpretacions memorables. No l'oblidem a 'Pàtria' ni a 'Jo mai', ni 'Mammon'. Al final del 2016 i principis del 2017 el podem veure a Les noces de Fígaro, al Lliure.

13
13/18

Laia Marull

És un mite de teatre del teatre català. Molt jove es va atrevir a fer de 'Lulu'. Després va fer el salt al cine amb premis a dojos. Va protagonitzar una esplendorosa 'Hedda Gabler' on explotava el seu vessant de 'femme fatale'. Ha guanyat, ni més ni menys, que tres Goyas ('Te doy mis ojos', 'Pa negre' i 'Fugitivas'). Al 2016 es va enfrontar al seu primer monòleg amb 'La llista'. I el va passar amb nota.

14
14/18

Ruth Llopis

L'actriu menorquina forma part de la tropa de Marc Crehuet, de 'Pop ràpid' a 'El rei borni'. A 'Magnetismes' va tenir l'oportunitat de gaudir d'un bon paper. A la gran pantalla la trobareu a 'El club de los buenos infieles'.

15
15/18

Roger Coma

El guapo català per excel·lència, almenys per als espectadors de TV3. En els últims temps,  Coma ha fet la seva webserie, 'Les coses grans', i va participar en el muntatge d''El mercader de Venècia' de Rafel Duran al TNC.

16
16/18

Joan Carreras

Actor versàtil, masclot, a qui hem vist despullar-se a 'La tour de la defense' de Copi, i entendrir-nos a 'Rock'n'roll'. Intèrpret fidel a Rigola, és la reencarnació de Roberto Bolaño damunt dels escenaris.  Vam poder gaudir d'ell a 'Incerta glòria'. A l'abril del 2017 es tornarà a posar sota les indicacions de Rigola a 'Ivànov'.

17
17/18

Carla Nieto

La filla de l’exconsellera de Salut Marina Geli porta temps donant guerra als platós i els escenaris de Madrid i passejant la seva bellesa cèltica i etèria pels photocalls. Fa uns anys, però, aixecava sospirs al pati de la Casa de Cultura de Girona, quan assistia a les classes de l’escola de teatre El Galliner. 

18
18/18

Jorge-Yamam Serrano

És actor, dramaturg i director. Com a actor l'hem vist a 'Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido' del mexicà Damián Cervantes i, com a dramaturg a la meravellosa 'Que vaya bonito'. Ara està preparant un muntatge que tenim moltes (però moltes!) ganes de veure sobre Assange, Snowden i Manning. I això el fa sexi, sí. 

Comentaris

0 comments