Forn Cruixent

Botigues , Pastisseries El Poblenou
Recomanat
  • 4 de 5 estrelles
  • 4 de 5 estrelles
(7 Comentaris)
1 M'encanta
Guarda-ho
Forn Cruixent
©Ivan Giménez

A Cruixent, nou local del Poblenou, Josep Anton Ribas hi serveix una coca molt aromàtica i d’aparença més atapeïda, sense grans alvèols. El secret és fruit dels anys de feina com a assessor d’una farinera: una fórmula que combina farines de blat forment i blat de moro a més del llevat natural i una fermentació llarga. Hi trobareu, a més de coques, pans de tota mena i brioixeria, tot excel·lent. 

Lloc de la ubicació Forn Cruixent
Contacte
Adreça Pujades, 173
Barcelona

Horaris Cada dia de 7 a 21 h.
Transport Poblenou i Llacuna (M: L4)

Average User Rating

4.4 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:6
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|7
1 person listening
Núria V

Total decepció. Era l'encarregada de dur el tortell de Reis per a tota la família i he quedat com el cul! Estava sec, com a mínim tenia tres dies, i no hi havia la corona ni el vers tal com al mateix Cruixent m' havien assegurat. Visc al Poble Nou i mai més compraré res al Cruixent.


Núria
Pilar B.Andreu

Josep anton, ests un Crak. T'ho mereixes. Tens el millor pa de Barcelona, per no dir del País.. Moltes Felicitats

Lars

Tot molt bo, els meus favorits son pa de coca, xiabata i els integrals de molde per les bocates dels nens. Una mica car, pero es el preu que pagem per la qalitat

jordi

El millor de barcelona si el que es busca és la qualitat del producte realitzat amb la millor técnica i qualitat, i sobretot amb honestedat. Diferent a tota la resta, Josep Antoni Ribas produeix gairabé 50 tipus de pans diaris amb tots els tipus de farines que es puguin imaginar. Destinat a convertir-se en una referència del pa dins i fora del nostre país. Un plaer pels amants del pa on fan cua, fins i tot, els que fem el pa a casa.

anna

El millor forn del barri i potser de la ciutat, amb el forn de Baluart. El pa d'espelta i kamut integral i bio fantastics. Les coces de verdures i la de cabell son una temptacio dificil de suportar. Val la pena fer cua en aquest forn familiar!

Jordi

Potser haureu de fer una mica de cua per comprar el pa, però si voleu fugir de les baguettes congelades, aquesta és una fleca on podreu comprar pa de debò. I tot i que en tenen moltes varietats, els clàssics, com el pa de pagès segueixen estant entre els més interessants. A la Barceloneta teniu el Baluart. A Poblenou, la Cruixent està totalment a l'alçada.