Forn Cruixent

Botigues

Botigues especialitzades

El Poblenou

Cruixent

©Ivan Giménez

Valoració de Time Out:

<strong>Valoració: </strong><span class='lf-avgRating'>4</span>/5

Valoració de:

<strong>Valoració: </strong><span class='lf-avgRating'>5</span>/5
Valora-ho
 
0

Crítica

Afegir +
Recomanat

Detalls de l'espai

MAPA TANCAR
  • Adreça:

    Forn Cruixent Pujades, 173
    Barcelona

  • Telèfon:

    93 105 60 47

  • Horaris:

    Cada dia de 7 a 21 h.

  • Transport:

    Poblenou i Llacuna (M: L4)

  • Mapa

    1. Forn Cruixent
      • Pujades, 173
        Barcelona
      • 93 105 60 47
      • 41.401869,2.20077

Els usuaris diuen

0
<strong>Valoració: </strong><span class='lf-avgRating'>0</span>/5

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:6
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|6
1 person listening
Pilar B.Andreu

Josep anton, ests un Crak. T'ho mereixes. Tens el millor pa de Barcelona, per no dir del País.. Moltes Felicitats

Lars

Tot molt bo, els meus favorits son pa de coca, xiabata i els integrals de molde per les bocates dels nens. Una mica car, pero es el preu que pagem per la qalitat

jordi

El millor de barcelona si el que es busca és la qualitat del producte realitzat amb la millor técnica i qualitat, i sobretot amb honestedat. Diferent a tota la resta, Josep Antoni Ribas produeix gairabé 50 tipus de pans diaris amb tots els tipus de farines que es puguin imaginar. Destinat a convertir-se en una referència del pa dins i fora del nostre país. Un plaer pels amants del pa on fan cua, fins i tot, els que fem el pa a casa.

anna

El millor forn del barri i potser de la ciutat, amb el forn de Baluart. El pa d'espelta i kamut integral i bio fantastics. Les coces de verdures i la de cabell son una temptacio dificil de suportar. Val la pena fer cua en aquest forn familiar!

Jordi

Potser haureu de fer una mica de cua per comprar el pa, però si voleu fugir de les baguettes congelades, aquesta és una fleca on podreu comprar pa de debò. I tot i que en tenen moltes varietats, els clàssics, com el pa de pagès segueixen estant entre els més interessants. A la Barceloneta teniu el Baluart. A Poblenou, la Cruixent està totalment a l'alçada.