Sortir de nit

La teva guia de bars, clubs i sessions de Barcelona

Clubs

10 plans per sortir de festa

Divertides i amb bona música: els saraus amb millor ambient per ballar fins a la matinada

Llegir-ne més

Les 5 sessions de la setmana

Clubs

Rodrigo García + Rubén Seoane

  Rodrigo García ve de l’undeground argentí i va arribar a Europa per seguir la seva carrera basada en el techno de Detroit, l’electrònica experimental i flaca per la contundència rítmica que el va fer punxar al Tresor. És un DJ i productor amb gustos variats, àlies diversos i un segell de techno, l’emergent Diffuse Reality.

Llegir-ne més
Gai i lèsbic

2maryDJs

Cada primer dijous de mes, La Casa de la Pradera acull als 2maryDJs, una festa per ballar dirigida al públic marica on tothom és convidat a gaudir de hits electrònics i lluminosos allunyats dels típics temes “petardos”. A cada edició punxa el resident, Rajah, i convida a un altre DJ a punxar. Hi han passat Chica Barata, Xavi Mateu, Carlos Bayona, Muerta Sánchez, Electronikboy i ara repeteixen Chica Barata.

Llegir-ne més

Els millors clubs de Barcelona

Sala Apolo

Aquesta sala de concerts, amb Nitsa com a residència més important, s’ha convertit en el paradigma del clubbing indie barceloní i la bona música en viu sense etiquetes. Figures emergents i consagrades del pop, rock, folk i electrònica internacional trepitgen l’escenari cada dia de la setmana.

Llegir-ne més

Razzmatazz

Podem posar la mà al foc: aquest club monstruós amb cinc espais diferents és un dels millors -o el millor- de Barcelona. Trobareu rock i indie al Razz Club, techno i house a The Loft, techno-pop a la sala Lolita, electro i pop al Pop Bar i electro-rock a la Rex Room. A les sessions de DJ cal sumar les actuacions en directe de grups i solistes. Per aquí ha passat tothom: des dels Arctic Monkeys a Banarama. L'espai també funciona com a sala de concerts i el públic que hi trobareu és força heterogeni.

Llegir-ne més

Jamboree

Imprescindible pels aficionats al jazz, el Jamboree ha contribuït en gran part a posar Barcelona en el circuit de gires de les grans estrelles del jazz internacional. Als soterranis de l'antic bar Brindis han actuat mítics de l'escena del jazz com Bill Coleman, Kenny Drew, Chet Baker, Lou Bennet, Stéphan Grappelli, Kenny Clarke, Ornette Coleman o Dexter Gordon. El seu nom significa 'reunió de tribus en zulú. I és que el Jamboree ha estat punt de reunió d'artistes i intel·lectuals, que es trovaben a la cava de jazz, un dels indrets culturalment més actius de la ciutat i motor de la vida cultural a la plaça Reial.

Llegir-ne més

Sidecar

El temple soterrani de l'indie rock ha arribat al quart de segle amb una salut envejable, una sessió diferent cada dia i la certesa que la gent cool s'abeura aquí al menys un cop per setmana.

Llegir-ne més

Moog

És un dels clubs més petits de la ciutat, però els pesos pesats de l'electrònica que han passat per la seva cabina li han donat un caixet que ja voldrien altres sales més grans. Encara que a les grans nits es fa difícil conviure tan a prop amb la resta de públic, això és una part del seu encant. Té una pista central i una petita sala a dalt. Un dels seus atractius és el públic 'underground' que el freqüenta .

Llegir-ne més

BARTS

Sobre els fonaments del que va ser el Teatro Español i l'Studio 54 barceloní als 80 –on van actuar New Order, Depeche Mode, Duran Duran, Spandau Ballet, Tina Turner, Ultravox i Simple Minds, entre d'altres–, hi ha aquesta sala de concerts i arts escèniques gestionada per la promotora The Project que té en l'acústica la seva millor virtut.

Llegir-ne més
Més locals nocturns