Sortir de nit

La teva guia de bars, clubs i sessions de Barcelona

Clubs

10 plans per sortir de festa

Divertides i amb bona música: els saraus amb millor ambient per ballar fins a la matinada

Llegir-ne més

Les 5 sessions de la setmana

Clubs

Luke Slater + Miki Craven

Luke Slater va començar la seva carrera al llegendari club Troll de Londres a finals dels vuitanta. També va participar de la fundació de Jelly Jam Records, botiga i segell discogràfic. Ha publicat per “labels” tan reverenciats com Ostgut Ton, Resist, Mute o Peacefrog. El 2006 va crear el seu propi segell, Mote-Evolver. Slater és un veterà de l’escena i és garantia assegurada que les seves sessions d’estricte 4/4 no perdran pistonada ni un sol segon.  

Llegir-ne més
Clubs

Stacey Pullen

Sota la influència del Detroit mític, Stacey Pullen va crèixer envoltat de les ombres de Derrick May o Jeff Mills. Va començar a punxar en petites sales, i l'ús de les percussions tribals ben aviat el va convertir pràcticament en un dels referents que tant admira. Com la majoria de les icones de Detroit, ha creat la seva pròpia discogràfica, des de la que es vol desmarcar de l'allargada ombra del bressol del techno.

Llegir-ne més

Els millors clubs de Barcelona

Sala Apolo

Aquesta sala de concerts, amb Nitsa com a residència més important, s’ha convertit en el paradigma del clubbing indie barceloní i la bona música en viu sense etiquetes. Figures emergents i consagrades del pop, rock, folk i electrònica internacional trepitgen l’escenari cada dia de la setmana.

Llegir-ne més

Razzmatazz

Podem posar la mà al foc: aquest club monstruós amb cinc espais diferents és un dels millors -o el millor- de Barcelona. Trobareu rock i indie al Razz Club, techno i house a The Loft, techno-pop a la sala Lolita, electro i pop al Pop Bar i electro-rock a la Rex Room. A les sessions de DJ cal sumar les actuacions en directe de grups i solistes. Per aquí ha passat tothom: des dels Arctic Monkeys a Banarama. L'espai també funciona com a sala de concerts i el públic que hi trobareu és força heterogeni.

Llegir-ne més

Jamboree

Imprescindible pels aficionats al jazz, el Jamboree ha contribuït en gran part a posar Barcelona en el circuit de gires de les grans estrelles del jazz internacional. Als soterranis de l'antic bar Brindis han actuat mítics de l'escena del jazz com Bill Coleman, Kenny Drew, Chet Baker, Lou Bennet, Stéphan Grappelli, Kenny Clarke, Ornette Coleman o Dexter Gordon. El seu nom significa 'reunió de tribus en zulú. I és que el Jamboree ha estat punt de reunió d'artistes i intel·lectuals, que es trovaben a la cava de jazz, un dels indrets culturalment més actius de la ciutat i motor de la vida cultural a la plaça Reial.

Llegir-ne més

Heliogàbal

És sens dubte un dels pols musicals i de la nit de Gràcia. L'Associació Cultural Heliogàbal es va fundar l'any 1995 amb l'objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d'activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia de Barcelona. És sens dubte un dels pols musicals i de la nit de Gràcia. En els quinze anys d'activitat, la seu de l'Heliogàbal ha esdevingut un lloc de referència per a la dinamització de la vida artística de Gràcia, tant per als veïns com per als artistes que prenen part en les activitats que s'hi desenvolupen.

Llegir-ne més

Sidecar

El temple soterrani de l'indie rock ha arribat al quart de segle amb una salut envejable, una sessió diferent cada dia i la certesa que la gent cool s'abeura aquí al menys un cop per setmana.

Llegir-ne més

BARTS

Sobre els fonaments del que va ser el Teatro Español i l'Studio 54 barceloní als 80 –on van actuar New Order, Depeche Mode, Duran Duran, Spandau Ballet, Tina Turner, Ultravox i Simple Minds, entre d'altres–, hi ha aquesta sala de concerts i arts escèniques gestionada per la promotora The Project que té en l'acústica la seva millor virtut.

Llegir-ne més
Més locals nocturns