Sortir de nit

La teva guia de bars, clubs i sessions de Barcelona

Clubs

10 plans per sortir de festa

Divertides i amb bona música: els saraus amb millor ambient per ballar fins a la matinada

Llegir-ne més

Les 5 sessions de la setmana

Clubs

Brunch-in the park : Will Saul + Paul Wooldford + Jacques Greene + Leon Vynehall + Radiocontrol

Will Saul es el productor y DJ detrás de los sellos Simple Records y Aus Music. Su sonido es una mezcla de disco, house y techno con destellos de soul y melodías irresistibles que te remontarán a los primeros días de Detroit.

Llegir-ne més
Clubs

Sabb + ANNA + Latzaro

El productor suís Sabb es va donar a conèixer el 2010 amb el segell Noir Music. Després publicaria amb Moon Harbour, la discogràfica de Matthias Tanzmann i a Saved, la de Nic Fanciulli. El seu so és una barreja particular de percussions nítides, massisses, potents, línies de baix càlides i veu alentida.  

Llegir-ne més
Clubs

Die Orakel: Edward live! + Orson Wells + Oliver Hafenbauer + DJ Fra

L’alemany Gilles Aiken (aka Edward) va debutar amb “Teupitz” i el seu segon àlbum és “Into a Better Future”. Ha publicat amb WHITE, Giegling i també amb Die Orakel, el segell que ocupa aquesta nit la sala Apolo i que dirigeix des de Delphi, Grècia, Oliver Hafenbauer, que també punxarà.

Llegir-ne més
Clubs

Adam X + Angel Molina

A principios de los noventa, Adam X (aka ADMX-71, aka Traversable Wormhole) hacía un techno cerdo y oscuro con toques industriales. Es todo un referente para las nuevas generaciones del warehouse techno, del Birmingham Sound, el neo-industrial y estilos afines, a muchos de ellos también los publica en su sello Sonic Groove.

Llegir-ne més

Els millors clubs de Barcelona

Sala Apolo

Aquesta sala de concerts, amb Nitsa com a residència més important, s’ha convertit en el paradigma del clubbing indie barceloní i la bona música en viu sense etiquetes. Figures emergents i consagrades del pop, rock, folk i electrònica internacional trepitgen l’escenari cada dia de la setmana.

Llegir-ne més

Razzmatazz

Podem posar la mà al foc: aquest club monstruós amb cinc espais diferents és un dels millors -o el millor- de Barcelona. Trobareu rock i indie al Razz Club, techno i house a The Loft, techno-pop a la sala Lolita, electro i pop al Pop Bar i electro-rock a la Rex Room. A les sessions de DJ cal sumar les actuacions en directe de grups i solistes. Per aquí ha passat tothom: des dels Arctic Monkeys a Banarama. L'espai també funciona com a sala de concerts i el públic que hi trobareu és força heterogeni.

Llegir-ne més

Jamboree

Imprescindible pels aficionats al jazz, el Jamboree ha contribuït en gran part a posar Barcelona en el circuit de gires de les grans estrelles del jazz internacional. Als soterranis de l'antic bar Brindis han actuat mítics de l'escena del jazz com Bill Coleman, Kenny Drew, Chet Baker, Lou Bennet, Stéphan Grappelli, Kenny Clarke, Ornette Coleman o Dexter Gordon. El seu nom significa 'reunió de tribus en zulú. I és que el Jamboree ha estat punt de reunió d'artistes i intel·lectuals, que es trovaben a la cava de jazz, un dels indrets culturalment més actius de la ciutat i motor de la vida cultural a la plaça Reial.

Llegir-ne més

Sidecar

El temple soterrani de l'indie rock ha arribat al quart de segle amb una salut envejable, una sessió diferent cada dia i la certesa que la gent cool s'abeura aquí al menys un cop per setmana.

Llegir-ne més

Moog

És un dels clubs més petits de la ciutat, però els pesos pesats de l'electrònica que han passat per la seva cabina li han donat un caixet que ja voldrien altres sales més grans. Encara que a les grans nits es fa difícil conviure tan a prop amb la resta de públic, això és una part del seu encant. Té una pista central i una petita sala a dalt. Un dels seus atractius és el públic 'underground' que el freqüenta .

Llegir-ne més

BARTS

Sobre els fonaments del que va ser el Teatro Español i l'Studio 54 barceloní als 80 –on van actuar New Order, Depeche Mode, Duran Duran, Spandau Ballet, Tina Turner, Ultravox i Simple Minds, entre d'altres–, hi ha aquesta sala de concerts i arts escèniques gestionada per la promotora The Project que té en l'acústica la seva millor virtut.

Llegir-ne més
Més locals nocturns