Restaurants

Des de la cuina més tradicional fins a les receptes més exòtiques


La selecció de Time Out

Últimes crítiques

  • Windsor

    Valoració: 4/5

    Dóna bo comprovar com, en alguns casos (pocs), el pas de...

  • Portolés

    Valoració: 4/5

    A la dreta de l’Eixample, passada la frontera del passe...

  • Izarra

    Valoració: 4/5

    A Barcelona hi ha cada dia més restaurants, però es com...

Més recomanats Més crítiques




Tres restaurants de cuina vegetariana

1

Aguaribay

  • Preu: 1/4
  • Recomanat

El millor que es pot dir d'un vegetarià és que no ho sembla. Defugen la cuina del vegetarià de batalla estil tofu arrebossat, i cada migdia hi podem trobar un molt menú amb plats imaginatius, saborosos i nutritius, com les mongetes amb crema de

  1. Ramon Turró, 181, Sant Martí, 08005
Reservar
2

Teresa Carles

  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Tots els vegetarians volen ser diferents, però aquest ho és de veritat: el seu receptari, a mig camí entre la tradició catalana i la cuina d'autor, és sorprenent, saborós i sense dogmes vegetarians. Tasteu les faves a la catalana o el seu

  1. Jovellanos, 2, El Raval
Informació
3

Raso Terra

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 1/4
  • Recomanat

Aquest fenomenal restaurant vegetarià, propietat dels presidents de Slow Food Barcelona, té dos fronts oberts: el del migdia, on preparen un menú fantàstic i econòmic, on es pot triar tres variants (un, dos o tres plats) sempre amb intenció

  1. Palau, 5, 08001
Informació
Més restaurants vegetarians

Últims reportatges de restaurants

El Santo del Born

El Santo del Born ©MariaDias

J.M. Rodríguez Guerola

J.M. Rodríguez Guerola ©IvanGiménez


Els 12 millors llocs per beure un Aperol Spritz

Bars i restaurants recomanats per beure l'aperitiu italià de moda. Refresqueu-vos!

Passaport Timeout

El regal perfecte per als gurmets

Els 30 millors plats de Barcelona en un sol passaport! I només per 30 euros.

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de gastronomia

L'Escuradents

Per Ricard Martín i María José Gómez