Teatre i dansa

Estrenes, crítiques i la cartellera de teatre i dansa de Barcelona

Teatre

10 noms de teatre que ho petaran

Nous dramaturgs, actors i actrius que despunten, companyies que estan en boca de tothom...

Llegir-ne més
Blog

Torna l'Escena 25

Afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. Aquesta és la intenció d'Escena 25 per tal de promoure l’accés dels joves a entrades per als espectacles durant els mesos d'octubre i novembre. L'acció, impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb els teatres i sales de concerts de Catalunya, permetrà oferir preus d'entre 3 i 10 euros per tal de facilitar l’accés dels joves a la cultura i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu als més joves.

Llegir-ne més
Teatre

El top 5 del TNT

Les obres que no ets pots perdre del festival de noves tendències escèniques de Terrassa

Llegir-ne més
Dansa

El 'Monster' de K Danse

La companyia francesa K Danse és pionera en l'ús de les noves tecnologies aplicades a l'escena

Llegir-ne més

El millor teatre de Barcelona

Teatre

Obres recomanades

El que hi ha a la cartellera de Barcelona i que no et pots perdre de cap de les maneres

Llegir-ne més
Nens

Teatre infantil

Els espectacles que faran parar boig els nens de Barcelona

Llegir-ne més
Teatre

Les obres d'aquí que has de veure

El teatre local està de moda. I la prova d'això la trobem a la cartellera

Llegir-ne més
Teatre

Invasió de musicals

El gènere més popular també és a la cartellera

Llegir-ne més

Últimes crítiques

Teatre

Amor & Shakespeare

Shakespeare era un autor popular que sabia que per arribar al seu públic no hi havia com riure's dels comportaments de l'aristocràcia. Shakespeare pica l’ullet sobre les relacions amoroses de nobles benpensants fins al ridícul i aquest és el brollador de la comicitat. Això va fer l’autor en moltes de les seves comèdies sentimentals, adobades amb embolics i farcides d’enginy com les que nodreixen aquest 'Amor & Shakespeare'.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Teatre

Escenas de la vida conyugal

El programa de mà apunta que Ingmar Bergman va alleugerir 'Escenas de la vida conyugal' quan va adaptar la seva famosa minisèrie per al teatre. Sona a justificació avançada perquè ningú del públic se sobresalti en contemplar l'insigne suec transformat en autor de comèdies de bulevard. Tot és possible.

Time Out diu
  • 2 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Teatre

CrecEnUnSolDéu

A 'CrecEnUnSolDéu' Stefano Massini (Florència, 1975) mira l’inacabable conflicte entre Israel i Palestina a través de tres dones que representen tres maneres de viure la quotidianitat en aquell laberint de violència i odi. L’obra funciona com un flashback a partir de la data d’un atemptat i descriu la preparació per ser màrtir d’una estudiant de 20 anys, la vida d’una professora d’història jueva que rebutja l’integrisme i la d’una soldat de l’exèrcit nord-americà destacat a la zona en missió de pau.  

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Teatre

Caixes

Marc Artigau ha escrit un conte sobre l'amor per a quatre personatges; dues parelles que l'atzar enfronta com davant d'un mirall maleït. Pau i Maria es canvien de pis i troben com a veïns Mario i Paula. Una versió d'ells mateixos amb els somnis realitzats. La història està relatada des de la solitud de Pau, el personatge que manté la ferida oberta del record d'una relació que té trets romàntics de les 'Afinitats electives' de Goethe, picades d'ullet fantàstiques properes a Maupassant i certes obsessions de Hitchcock.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més

Aneboda

Joan Yago -sense La Calòrica- ha desxifrat el misteri dels catàlegs d'Ikea. Després de cada impronunciable nom dels seus productes s'amaga una història tan críptica com les eddes escrites en alfabet rúnic. 'Aneboda' és molt més que un armari, és un monòlit blanc; el tòtem de la màxima conquesta a la qual pot aspirar un jove espècimen de l'homo sapiens al segle XXI: desxifrar el manual d'instruccions per muntar un moble barat.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més

Comèdia

Comèdia

Toni Moog: Follamigas

Després de trencar tots els rècords amb 'Blanca Navidad', posant en evidència els costums dels usuaris de Facebook ('Facemoog') i picant al col·ectiu de solters empedreïts ('Singles'), Toni Moog presenta el seu nou espectacle, 'Follamigas', un xou sense límits ni censures on l'humorista més irreverent del panorama nacional retrata amb humor corrosiu tot aquest món de sexe gratuït a l'abast, però amb efectes secundaris imprevisibles.

Llegir-ne més
Comèdia

Diario de un cuarentón

Els qui van viure la seva infància entre els anys 70 i els 80 trobaran a Diario de un cuarentón un bagul d’hora i mitja de records entranyables. Aquest espectacle no és ni més ni menys del que ven: si el crit de “Chanquete ha muerto” encara avui us fa vessar llàgrimes, si de menuts us van fer ingerir litres de Tang de taronja amb el convenciment que aquella droga era tant o més nutritiva que el suc de taronja natural o si armar-vos amb un Drácula us feia sentir els Mitch Buchannon de la platja, aquí hi trobareu una mina d’or.  Però una pila de records ben buscats no passarien de ser una enginyosa llista de la compra si algú no els fes arribar al públic amb gràcia i ritme, dues de les qualitats que fan de 'Diario de un cuarentón' un espectacle d’humor en majúscules, senzill i efectiu. Andrés Torres, col·laborador del programa Aruscitys i responsable d’aquest viatge en el temps, domina les claus de la comèdia amb nota. Sap que per ficar-se a la butxaca un públic assedegat de records els ha de donar Tang fins a la sacietat, Nocilla de dos colors en la qual sempre sobra el blanc, que ningú vol, i els Chunguitos anant cap a la platja, quan als cotxes no hi havia límit de passatgers. I parlar d’aquell moment en què per fi sonava la lenta a la discoteca i s’obria la possibilitat de palpar carn i en els pitjors casos de quedar-se sol a la barra i demanar un gintònic d’aquells que només portaven ginebra i tònica. Tot plegat és senzill com un entrepà triangular de paté La Piara o una t

Time Out diu
  • 4 de 5 estrelles
Llegir-ne més
Comèdia

Sergio Sarrión: Los calvos también lloran

T'has emancipat i ara els teus pares no et deixen tornar? T'estàs quedant calb? Ja se't veu el cartró? Creus que Ikea és Mordor? Tens 30 anys i encara et fa vergonya comprar condons? Si tens algun d'aquests símptomes potser ja sigui massa tard...

Llegir-ne més
Comèdia

Reubicando al genio

Saben aquel que diu que el millor imitador d'Eugenio torna a Barcelona? Toni Climent, l'intèrpret de Reugenio arriba amb el seu espectacle 'Reubicando al genio' on supera al personajeros per actualitzar-en estètica i que puguem escoltar-lo comptar altres acudits. Com imagines que seria avui Eugenio?

Llegir-ne més
Més comèdia

Pàgines especials i entrades

Caiguts del cel

 La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament

Llegir-ne més

Marits i mullers

Alex, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Carlota, que treballa en una revista d'art, no poden creure's que els seus millors amics, Alicia i José Luis, aparentment una parella perfecta, hagin decidit separar-se.

Llegir-ne més

Els veïns de dalt

En què s'assemblen Cesc Gay i Woody Allen?

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Llegir-ne més

Últims reportatges i entrevistes

Teatre

Entrevista a Stefano Massini

Llegir-ne més
Blog

10 obres que voldríem tornar a veure

Llegir-ne més
Blog

Teatre Lliure vs. Teatre Nacional

Llegir-ne més
Teatre

Lluís Homar

Llegir-ne més
Teatre

Els actors i les actrius més sexis

Llegir-ne més

Què? On? Quan?

Teatre Lliure: Montjuïc

Llegir-ne més

Teatre Nacional de Catalunya

Llegir-ne més

Mercat de les Flors

Llegir-ne més

Teatre Tivoli

Llegir-ne més

Teatre Romea

Llegir-ne més

La Villarroel

Llegir-ne més