0 M'encanta

Contacte

Gràcies per visitar Time Out Barcelona

Redacció:
Time Out Barcelona
Via Laietana, 20
08003 Barcelona
Telèfon: 933 107 343
E-mail: redaccio@timeout.cat

Subscripcions: Informació sobre subscripcions a Time Out Barcelona
Publicitat:
Informació sobre publicitat a Time Out Barcelona

Comentaris

5 comments
Club Esportiu Discapacitats San Rafael S
Club Esportiu Discapacitats San Rafael S

Bon dia


Ens acabem de registrar, ens podeu explicar com funciona per editar motícies del nostre Club?


Quedem a lespera de la vostra resposta.


Gràcis i salutacions 


CED San Rafael

Xavi S
Xavi S

Molt interessant la tenda de menjar asiàtic al carrer Astúries. Es diu UM. Penso que estaria bé de fer un recull de tendes de queviures asiàtics a Barcelona. Salutacions i gràcies per les vostres publicacions 


Rush13
Rush13

Bon dia, ja fa dies que he solicitat sipodrieu fer una revisió del nostre negoci, L'espumossa Art&Cervesa, al carrer Provença 171 de Barcelona.

Com no he obtingut resposta he intentat publicar alguns comentaris al nostre perfil i a altres articles de la pagina. Tampoc he tingut gaire sort, ja que s'han quedat com a pendents.

Hi ha algu que es pugui posar en contacte amb mi per mirar de solucionar la nostre situació o per informar-me de quins procediments puc seguir per actualitzar els canvis que hem realitzat?

Gràcies per endevant, espero una resposta.

Anna S
Anna S

A mi m'ha passat el mateix que la Laura. M'agradaria saber amb qui podem contactar per assegurar-nos que estem inscrites a la cursa.

Laura M
Laura M

Hola!!

Em vaig inscriure a la cursa de DIR GUARDIA URBANA, a través de la vostra pàgina i no m'ha arribat ni comprovant ni res, bé cobrar si que m'han cobrat, i al llistat d'inscrits a la cursa tampoc surto. Estic escrivint a la vostra revista i al DIR i ningú em contesta, per saber què ha passat i què puc fer. Tampoc hi ha cap telèfon de contacte.

Això és indignant!!!!!!!