Menjar d'hivern

El fred no ha passat: aquesta contundent cuina de cullera us escalfarà el cos i l'ànima

0

Comments

Add +

Gelida

  • Valoració: 3/5
  • Preu: 1/4

Un bar i restaurant dels que no en queden, amb plats per a pressupostos ajustats i bons paladars. L'esmorzar de forquilla és per llepar-se els dits. I a l'hora de dinar, prepareu-vos per a un àpat comunitari i uns primers i uns segons deliciosos,

  1. Diputació, 133, Eixample Dret, 08015
Informació
El Asador de Aranda

El Asador de Aranda

El Asador de Aranda

  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Sens dubte, el millor asador de la ciutat. I ell millor representant de Castella a l'hora del picadillo, la 'longaniza' o el 'chorizo'. Però el que veritablement destaca és el delicadíssim lletó d'ovella 'churra' rostit amb sagí de porc fresc i

  1. Av. Tibidabo, 31, Sarrià-Sant Gervasi, 08022
Reservar
Agut

Agut

Agut

  • Valoració: 3/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Barcelona té la riquesa de disposar d’alguns llocs que el pas dels anys millora. Moltes vegades oblidats, alguns tenen, a més, el plus d’haver-se modernitzat sense excessos, per posar-se al dia amb l’exigència de qualitat i bons productes

  1. Gignàs, 16, Eixample Esquerre, 08002
Informació
Yalta Crimea

Yalta Crimea

Yalta Crimea

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

La gastronomia de Rússia i Ucraïna és el resultat, entre altres característiques, d’una sàvia barreja de les millors cuines oriental i occidental. Exquisida, amb gran varietat de productes de molts sabors, els seus plats exigeixen una acurada

  1. Salamanca, 1-9, Barceloneta, 08003
Informació

El Llagar de Granda

  • Recomanat

El Llagar de Granda, amb la seva mestressa Visi Granda al capdavant, és l'únic restaurant asturià de la ciutat que trenca el monopoli del Furacu. Passeu per aquí a tastar la seva cuina de cullera tel·lúrica i substanciosa, amb plats com el

  1. Muntaner, 92, Eixample Esquerre, 08011
Informació
Freixa Tradició

Freixa Tradició

Freixa Tradició

  • Preu: 3/4
  • Recomanat

El retorn de Josep Maria Freixa a la casa mare, ara que en Ramon ha marxat a i ha tornat a triomfar Madrid, és un festival de bona cuina tradicional: peus de porc amb prunes i pinyons, sípia amb carxofes i potser els millors macarrons de

  1. Sant Elies, 22, Sarrià-Sant Gervasi, 08006
Informació

Escairón

  • Preu: 2/4
  • Recomanat

L'Escairón destaca sobretot pel seu entrecot provinent de Galícia i pel seu 'pote', el brou gallec. En Jorge i la Pilar atenen com si fos casa seva i la clientela es gairebé fixa. Els seus plats forts són l'entrecot o qualsevol de les seves

  1. Fontrodona, 5, Poble-sec, 08004
Reservar
Furacu

Furacu Ivan Giménez

El Furacu

  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Sidra natural, favada, lluç a la sidra i els millors formatges asturians. Sempre ple, perquè els restaurants que practiquen aquesta mena de cuina a Barcelona, asturians de pura sang, es poden comptar amb els dits d'una mà. Tasteu una bona truita

  1. Girona, 52, Eixample Dret, 08009
Informació
Terra d'Escudella

Terra d'Escudella Ivan Giménez

Terra d'Escudella

Al costat de la Plaça d'Osca hi ha aquest bar restaurant de cuina tradicional catalana. Per fer honor al nom, el més recomanable és menjar una bona escudella de la casa, però si la cosa va de carn, l'estofat de botifarra i sípia (el clàssic

  1. Premià, 20, Sants-Montjuïc, 08014
Informació
Llamber

Llamber

Llamber

  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Fran Heras ha obert a Barcelona la continuació del seu restaurant a Avilés: una taverna gastronòmica, o millor podríem dir un restaurant de tapes amb un accent inequívocament asturià i vocació autoral. Cuina molt personal i creativa sense fer

  1. Fusina, 5, Born-Ribera, 08003
Informació

Els usuaris diuen

0 comments