Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Música als parcs
Foto: Ajuntament de Barcelona

Comencen els concerts gratuïts en parcs i espais naturals de la província de Barcelona

El cicle 'Parcs en concert' comença a l'abril i acabarà a l'octubre (per anar-hi cal reservar les invitacions)

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

A partir d’aquest mes i fins a finals d’octubre, els parcs i espais naturals de la Diputació de Barcelona es tornen a omplir de música gràcies al cicle 'Parcs en concert', un repertori de propostes artístiques gratuïtes a l’aire lliure en espais naturals protegits. Des de la música d’autor, al folk, passant també pel pop, la cançó mediterrània i recitals poètics, la programació d’enguany proposa una oferta molt variada. 

L’objectiu d’aquesta proposta, que va començar l’any 1995 sota el nom 'Música els parcs', és donar un ús diferent als espais naturals, alhora que s’apropa la música de qualitat a un públic plural i divers. A més, també té com a finalitat dinamitzar i promoure el patrimoni musical i poètic català, així com afavorir-ne la creació, difusió i visibilització. 

Enguany el cicle arrenca el 20 d’abril i s'estendrà fins a finals d’octubre. Aquí us deixem amb la programació sencera, tot i que també podeu consultar-la a través del web de Parcs en concert. 

Vic Moliner al Parc de la Serralada de Marina

El baixista i compositor Vic Moliner presentarà el 20 d’abril, a les 20 h, 'Foc i endreces', dues actuacions reivindicatives, però també introspectives, que barregen la poesia i l’activisme. El baix elèctric i la seva veu són els elements principals d’aquest concert, que anirà acompanyat també de la veu i la percussió de Paula Grande. 

Vic Moliner
Parcs en concerts / Vic MolinerVic Moliner

Ernest Crusats al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Ernest Crusats actuarà al pati del Marquet de les Roques el 12 de maig, a les 12 h. El cantant, que formava part de la banda pop La laia, va arrencar la seva carrera en solitari el 2022, any en què va presentar el disc 'La font gelada', un repertori d’onze cançons enregistrades en vuit pistes. 

Lia Sampai al Parc del Garraf

El 15 de juny, a les 20 h, serà el torn de Lia Sampai a l’ermita Sant Pau. La cantant presentarà el seu segon treball artístic acompanyada del guitarrista i arranjador Adrià Pagés.

Sabana al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Aquesta banda granollerina d’indie-pop català tocarà el 14 de juliol, a les 19 h, al Prat Rodó. A banda, la jornada comptarà amb l’actuació de Joan Bramon com a artista convidat.

Foresta al Parc de la Serralada Litoral

El projecte musical de folk americà i irlandès d’aquest duo d’artistes aterrarà a Vallromanes el 20 de juliol a les 18 h. 

Rusó Sala a L’Alguer

Durant la primera setmana de setembre, el dia 7, el cicle porta el concert de Rusó Sala. L’actuació serà a les 20 h a L’Alguer i presentarà cançons pròpies de l’artista i d’altres tradicionals. 

Gèls a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona 

El 14 de setembre, a les 20 h, serà el torn d’aquest duo a Tavèrnoles. Gèls portarà un concert d’influències d’estils d’arrels, com l’afro i el blues, i de moderns, com el pop i el jazz. 

Claudio Sanna al Parc del Castell de Montesquieu

L’endemà de l’actuació de Gèls, però als Jardins del Castell de Montesquieu, el cantautor, compositor i mestre de música, Claudio Sanna, oferirà un concert a les 12 h.

Raquel Lúa al Parc d’Olèrdola

Tot just començar la tardor, el 22 de setembre, l’artista Raquel Lúa actuarà al Castell d’Olèrdola a les 12 h, on cantarà peces influenciades pel fado, el flamenc i la copla. A més, la jornada també comptarà amb la presència de Nu Drama com artista convidat. 

Carolina Alabau al Parc del Montnegre i el Corredor

El 29 de setembre, a les 12 h, al Jardí Mediterrani de Can Boet hi haurà el concert de Carolina Alabau amb la seva música influenciada per melodies llatinoamericanes, però també de jazz. A bada, també actuarà Chucho Díaz.

Meritxell Neddermann al Parc del Foix

El cicle de Parcs en concerts acabarà amb el concert de Meritxell Neddermann el 20 d’octubre a les 12 h. La seva actuació serà a la plaça del Castell, a Castellet i la Gornal, on també cantarà l’artista Carmen Aciar

Meritxell Neddermann
Parcs en concert / Mieria FarranMeritxell Neddermann



Si bé tots els concerts són gratuïts, cal reservar prèviament entrades per tal d’assistir-hi; podeu adquirir els tiquets a través del portal de Ticketic. A més, la majoria dels indrets on se celebra el cicle ofereixen visites guiades per l’entorn abans que comencin els concerts. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat