Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fashion freak show
Fashion freak show

Jean Paul Gaultier porta el seu espectacle de moda, dansa i música a Barcelona

'Fashion freak show' arriba en exclusiva, a l'Estat espanyol, al Teatre Coliseum

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Jean Paul Gaultier és més que un dissenyador de roba, és un artista. I Barcelona tindrà el plaer de rebre (en exclusiva a l’Estat espanyol) una de les seves creacions més extraordinàries: el 'Fashion freak show'. Del 4 al 21 d’abril el Teatre Coliseum acull aquest espectacle en què revista, concert pop i desfilada de moda es barregen per retre homenatge als darrers 50 anys de la cultura pop en un format tipus cabaret, però també comèdia musical.

Gaultier és conegut com 'l’enfant terrible' (que es traduiria com a rebel) de la moda francesa pel seu desvergonyiment contra el sistema. És qui va reinventar les cotilles i va popularitzar les camises nàutiques, però també qui va presentar nombroses col·leccions basades en la roba de carrer inspirant-se en la cultura popular. Gaultier és un mix. Un entre-mig de dos mons: el formal i el col·loquial. I 'Fashion freak show' ho sembla retratar, ja que té un punt autobiogràfic. 

Fashion Freak Show
Fashion Freak Show

L’obra també és un compliment a les figures que han influenciat al dissenyador, per això una quinzena d’actors, ballarins i artistes del circ ompliran l’escenari, que es desplega en un teló de fons compost per una gran pantalla de vídeo, per representar diferents personatges extravagants i apassionats, donant un resultat ben excèntric.

Fashion Freak Show
Fashion Freak Show

De fet, el que més despunta de la producció és l’escenografia i la banda sonora inèdita. I, parlant de música, l’obra és una oda a la diversitat perquè interpreta peces de gèneres des de la disco fins al funk, el pop, el rock i la new wave, però també de punk.

Fashion Freak Show
Fashion Freak Show

El dissenyador francès és el creador, director, dissenyador de vestuari i director de l’obra. La seva mà dreta, el coautor, és Raphaël Cioffi, el productor de 'Drag Race' de França. Pel que fa a la coreografia, ha estat dirigida per Marion Motin i quant a l’escenografia, Justin Nardella n'és la responsable. Tota la producció s'ha fet en col·laboració amb TS3, RGM Productions i Avex Entertainment. 



NO T'HO PERDIS: 11 obres fantàstiques que pots veure a Barcelona el dia de Cap Butaca Buida

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat