Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Taller de cuina peruana!

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

S'acosta la primavera i, amb ella, les temperatures altes i els plats frescos i originals com els de la cuina del restaurant Ceviche 103.

Es per això que hem organitzat amb els amics d'aquest restaurant un taller de cuina peruana. Una manera divertida de donar la benvinguda a la nova estació i aprendre a cuinar alguns dels plats més típics i deliciosos del Perú. Un taller de dos dies on aprendrem a fer plats i còctels al millor estil peruà.

El primer dia cuinarem una amanida de quinoa a la "chalaca". Com ho farem? Amanint el cereal amb llet de tigre a la "chalaca" (suc de llima, tomàquet, ceba, brunoise, pebre tendre, blat de moro i coriandre).

També aprendrem els secrets de la "causa" amb pop a l’oliva. Premsarem la patata amanida amb pasta de pebre tendre, sal, oli i vinagre tot acompanyat amb pop amb emulsió d’olives. Seguidament i, abans de gaudir d’un fresc pisco sour, cuinarem un "tiradito" de pinya i "rocoto", laminant primer la corbina salvatge amb llet de tigre de pinya i "rocoto".

El segon dia tornarem al clàssic del cebiche de llima. Maridarem la corbina salvatge amb llet de tigre, blat de moro i ceba de figueres. Seguirem amb un tàrtar de salmó nikkei, maridant daus de salmó amb llet de tigre acompanyats d’advocat i blat de moro. Prepararem el "tiradito" de corbina al pebre tendre fumat, maridat amb llet de tigre tot fent làmines amb el peix (shashami).

I per acabar brindarem amb el còctel per excel·lència al Perú, el "chilano"!

No us perdeu aquesta oportunitat, i comenceu la primavera presumint d’estil peruà!

Quan: 23 i 25 de març

Horari: 19.30 h

On: Ceviche 103  (Londres, 103)

Preu: 60 €/ 55 € (subscriptors)

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà