Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Fest - FAQS

Time Out Fest - FAQS

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

FAQS

Quan obrirà i tancarà el festival?

Tant dissabte 25 com diumenge 26 començarem a les 11h i tancarem les portes a les 23h, amb servei de cuina ininterromput.

Hi haurà plats per a celíacs? I opcions vegetarians o veganes?

Sí, trobaràs opcions de tot tipus, no et preocupis. A sota d’aquest document hi ha tota la informació.

Hi haurà una zona d'aparcament habilitada?

No, tot i que la zona disposa de molts aparcaments privats disponibles durant tot el cap de setmana. Malgrat tot, et recomanem que vinguis en transport públic.

Com puc arribar amb transport públic?

Si véns en metro, baixa a l'estació de Sant Pau - Dos de Maig (L5) o a l'estació d'Encants (L2). Si véns en bus, pots agafar el D50 i el V23 (Dos de Maig - Còrsega) o el 19, 47 i H8 (Av. Gaudí).

Podré entrar amb bicicleta al festival?

No, no està permès l'accés de bicicletes, patinets, patins o altres vehicles de tracció humana.

Podré entrar amb animals al festival?

Lamentablement no.

Per on s'accedeix al recinte?

Pel carrer Rosselló, 515.

Podré comprar l'entrada allà mateix?

Sí, podràs comprar-la el mateix dia del festival per només 5€. Als accessos del recinte hi trobaràs un codi QR des del qual podràs comprar la teva entrada sense haver de passar per cap taquilla. En passar pel control d'accés, te la validaran.

Si prefereixes comprar l’entrada a la taquilla, també tindrem un punt de compra físic (on només s'acceptarà targeta).

Els nens hauran de pagar entrada?

Els menors de 12 anys (12 inclosos) podran entrar gratuïtament al Festival. Només es demanarà un document que provi l'edat.

Com puc inscriure'm a les activitats, tallers i tastos?

Un cop hagis entrat al recinte, el mateix dia del Festival, podràs inscriure't a l'activitat que vulguis de forma gratuïta a través del nostre sistema cashless.

Què puc fer si una activitat ja està plena?

A vegades hi ha baixes de darrera hora. Si queden places lliures en una activitat, les primeres persones que hi hagi a l'entrada fent cua podran entrar i gaudir de l’activitat.

I com puc inscriure els nens a les activitats infantils?

Allà mateix, al festival, podràs inscriure'ls sense problemes.

Tinc el Pack Foodie. ¿El correu de confirmació de compra ja serveix com a entrada?

Dins del correu de confirmació hi ha el teu Ticket Digital. És el que hauràs de mostrar als accessos perquè puguin activar el teu saldo i entregar-te la totebag amb tot el material del Pack Foodie.

L'aforament és limitat?

Sí, hi ha un aforament que no podem superar. Quan es completi l'aforament, s'habilitarà una cua d'espera a l'accés perquè puguis entrar a mesura que es vagi buidant el recinte.

Com funcionarà el sistema cashless de pagaments?

Si tens el Pack Foodie:

A l'accés hauràs de mostrar el codi QR que hi ha al teu Ticket Digital. El personal de l'accés l’escanejarà i serà llavors quan s'activaran els teus 30€ de saldo.

Si et quedes amb gana o set, no et preocupis: podràs recarregar el teu saldo tantes vegades com vulguis. Només hauràs d'accedir a la pestanya "Recarregar" del teu Ticket Digital.

Amb l'entrada general:

Escaneja un dels codis QR que trobaràs fàcilment pel recinte i crea el teu perfil: obtindràs el teu Ticket Digital. Podràs recarregar-lo amb el saldo que vulguis, quan vulguis, des d'on vulguis.

Quan tinguis saldo al teu Ticket Digital, ja podràs anar a la zona dels cuiners i començar a gaudir del festival.

(Si el món digital no t’entusiasma, també pots demanar una targeta física als stands "Suport Sistema Pagaments". Allà te la recarregaran. Potser hauràs de fer una mica de cua!)

Què faig si tinc algun dubte o problema amb el meu Ticket Digital?

Dins del recinte trobaràs dos stands "Suport Sistema Pagaments" amb personal de Time Out. T'ajudarem!

Taula d’al·lèrgens i opcions

SALATS

Detall al·lèrgens

Opcions

Restaurant KAO STREET

   

Sheng jian bao amb vedella, porc, coriandre, ceba i maionesa de sriracha

Gluten, sèsam i soja

 

Restaurant VIRENS

   

Molletes de galta ibèrica, formatge i poma amb oli

Lactosa, sulfits, gluten, ous i traces de soja

 

Restaurant XUBA

   

Taco de gall pibil i ceba envinagrada amb clementines

Api i sulfits

Apte per a celíacs

Restaurant XEIXA

   

Caneló de galta ibèrica amb compota de poma i avellana amb oli

Lactosa, gluten, fruits de closca i ous

 

Restaurant TAPAS 24

   

Croquetó de pollastre, gall i llonganissa

Gluten, ous, Azufer i sulfits

 

Restuarant NORU

   

Torrada amb hummus d'edamame i amanida de cirerols i espàrrecs verds amb oli

Gluten, lactosa i fruits secs

Apte per a vegans

Restaurant LES TRUITES

   

Truita de croissant i pernil ibèric

Gluten i ous

 

Restuarant RIAS KRU

   

Tàrtar de gamba blanca Arrom amb noisette mantega en torrada i topping d'avellana

Fruits secs, gluten, marisc i lactosa

Apte per a peixetarians

Restaurant KINTSUGI

   

Yakitori de pollastre brasejat amb salsa yakitori

Soja i sèsam

Apte per a celíacs

Restaurant DR. ZHANG

   

Noodles Dan Dan de porc amb poma, pebre de Sichuán i avellana

Gluten, cacauets, soja, api, sulfits i fruits de closca

 

Restaurant DILLOS

   

Patata al forn amb mantega, pulled pork, ceba envinagrada, salsa de coriandre i praliné picant d'avellana

Fruits Secs, lactosa i ous

Apte per a celíacs

Restaurant MY FUCKING RESTAURANT

   

Albergínia a la brasa amb kimchi de col xinesa i arròs, praliné de cacauets salats i menta

Cacauets

Apte per a vegans i celíacs

Restaurant ROOSTER & BUBBLES

   

Botifarra artesana amb puré de mongeta, mantega, calçots, cruixent de carbassó i allioli de pera

Gluten, ous, lactosa, fruits secs i sulfits

Apte per a celíacs

POSTRES

   

DELATERRA BY DELACREM

   

Gelat de pera amb mantega torrada i farigola

Lactosa i traces de fruits secs

 

Gelat d'avellana

Lactosa i fruits secs

 

Sorbet de maduixes ecològiques

Traces de lactosa i traces de fruits secs

 

Sorbet de poma al forn amb canyella

Traces de lactosa i traces de fruits secs

 

Gelat de torró d'Agramunt

Lactosa, fruits secs i ous

 

MARU BOTANA

   

Rogel: Capes de massa fina crocant, amb dolç de llet i merenga italiana

Gluten, lactosa i ous

 

CUVO

   

Brownie farcit amb nous i xocolata negra, amb crema d'avellanes i xocolata, topping de maduixes i cireres i pols de festuc amb oli

Gluten, fruits secs, traces de lactosa i soja

Apte per a vegans

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat