Manairó

  • Restaurants
  • Cuina creativa
Recomanat
0 M'encanta
©Ivan Giménez
Manairó
Dreta de l'Eixample
Reserva una taula

Reserva ara

La cuina i la ment de Jordi Herrera habiten en un espai entre l’estudi de la física aplicada a la cuina i la creació artística. No estem parlant de l’analogia entre art/cuina –que també– sinó de l’aplicació de ginys a mig camí entre l’objecte artístic i la preparació dels aliments. Els dos casos paradigmàtics: la planxa de faquir i la carn centrifugada. El primer és brasa per electrocució: les punxes elèctriques porten l’escalfor a l’interior del filet per obtenir un filet molt poc fet però calent, i l’efecte brasa s’aconsegueix amb romaní entre les punxes. El segon consisteix a fer girar la carn en una cassola –muntada en un carret/escultura– a gran velocitat, i escalfar-ne l’exterior amb un bufador. Aconsegueix una cocció uniforme, on la carn no ha deixat anar suc i comença a suar sang quan toca el plat. 

Lloc de la ubicació Manairó
Contacte
Adreça Diputació, 424
Barcelona
08013
Horaris De dl. a ds., de 10.30 a 1 h .cuina de 13,30 a 15,30 i 20,30 a 22,30
Transport Glòries (M: L1), Monumental (M: L2)
LiveReviews|0
0 people listening