La revista de Barcelona

Time Out Barcelona, cada dimecres al teu quiosc


Time Out Barcelona és la guia essencial per treure tot el suc a la ciutat tota la setmana.

Cada dimecres, la revista us ofereix 84 pàgines amb recomanacions d'experts independents dels millors restaurants i bars de Barcelona, les estrenes i crítiques de teatre i de cinema, les activitats més interessants de l'agenda cultural, els concerts imprescindibles, ressenyes de les novetats literàries, les sessions nocturnes més salvatges i un munt de propostes per sortir amb la família.

I a més a més, no us perdeu les entrevistes amb els protagonistes de l'actualitat cultural i els articles de PAU ARENÓS, ALBERT PUIG, PERE VALL, MARTA SALICRÚ, ADA CASTELLS i el senador BRUTUS.

Tot això, per només 1,95 euros, cada dimecres al quiosc més proper.

Si ho preferiu, amb la subscripció a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA del cap de setmana –divendres, dissabte i diumenge–, podreu rebre o recollir al quiosc cada divendres la revista Time Out Barcelona. Per només 138 € l'any tindreu l'edició impresa d'El Periódico i els seus suplements divendres, dissabte i diumenge i podreu escollir on voleu que us els enviïn. A més podreu gaudir de l'e-Periódico, l'espai exclusiu per a subscriptors que permet accedir a tota la informació i opinió del diari des de l'ordinador, mòbil o tauleta, i consultar l'edició del dia i l'hemeroteca en PDF.

Podeu donar-vos d'alta a subscripcions.timeout.cat

I si voleus anunciar-vos a la revista, poseu-vos en contacte amb el departament comercial.