Nous talents (diferents) de l'escena

Els espectacles que has de veure de la gent de teatre més prometedora

0

Comentaris

comments.add +
Merda d'artista. El musical

Merda d'artista. El musical

Cada setmana la cartellera teatral barcelonina ofereix experiències protagonitzades per autors, actors, companyies i directors que empenyen l'escena des de baix. Són les apostes del futur i, en alguns casos, tremendes realitats que cal seguir de prop. Ara els veureu en un espai petit, potser amb poc públic. D'aquí a uns anys podreu dir que vau ser dels privilegiats que va veure com eclosionava el talent.

Merda d'artista. El musical

Merda d'artista. El musical

Merda d'artista. El musical

  • Valoració: 3/5

Piero Manzoni venia els seus excrements enllaunats per denunciar la mercantilització de l'art. Kaktus Music (creadors de 'Merda d'artista') fan musicals que no volen ser franquícies de consum. A l'artista conceptual li corroïa la contradicció. La companyia només vol divertir trencant una mica els esquemes. La seva contradicció és que podria ser molt més iconoclasta del que al final posa en escena.  

  1. BARTS (Barcelona Arts On Stage) Av. Paral·lel, 62, Ciutat Vella, 08001
  2. Dg Des 21 - Dg Gen 11
Informació
F.I.R.A.

F.I.R.A.

F.I.R.A.,19è Circ d’Hivern

L'Ateneu Popular 9 Barris presenta un any més un espectacle de circ de factura pròpia a Barcelona. El Circ d’Hivern, una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat, arriba aquest any a la seva 19ena edició, i ho fa amb F.I.R.A. (Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat), una creació col·lectiva del Colectivo Tierra que estarà marcada pel circ i la música en directe, i on no hi faltaran trapezis, portés, màstils i ombres xineses. 'F.I.R.A.' és com un elixir miraculós, que convertirà l’Ateneu en una barraca on diverses atraccions s’aniran succeint.

  1. Ateneu Popular 9Barris Portlligat, 11-15, Nou Barris, 08042
  2. Dg Des 21 - Dg Gen 11
Informació
Nit de reis

Nit de reis © Marina Raurell

Nit de reis

Benvolgut públic, sou benvinguts a Nit de reis, de William Shakespeare, que els actors i actrius de la companyia Els Pirates Teatre representaran. Una comèdia agredolça, que és rabiosament propera, on l’engany forma part de la vida quotidiana d’uns personatges tan divertits com foscos.

  1. Círcol Maldà Pi, 5. Escala dreta, Ciutat Vella, 08002
  2. Dg Des 21 - Dg Gen 11
Informació


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de teatre

Treplev

Per Andreu Gomila