Nous talents (diferents) de l'escena

Els espectacles que has de veure de la gent de teatre més prometedora

0

Comentaris

comments.add +
L’efecte perfecte

L’efecte perfecte

Cada setmana la cartellera teatral barcelonina ofereix experiències protagonitzades per autors, actors, companyies i directors que empenyen l'escena des de baix. Són les apostes del futur i, en alguns casos, tremendes realitats que cal seguir de prop. Ara els veureu en un espai petit, potser amb poc públic. D'aquí a uns anys podreu dir que vau ser dels privilegiats que va veure com eclosionava el talent.

Animals de companyia

Animals de companyia

Animals de companyia

 • Valoració: 4/5

La societat capitalista ens ha ensenyat, a nosaltres, els individus, a allunyar-nos dels problemes. I sovint, a diferència del que succeïa a les societats ancestrals, quan algú passa un mal tràngol en fugim com de la pesta. Això és el que ens intenta dir Estel Solé en la seva brillant primera obra com a dramaturga, eficaçment dirigida per Marilia Samper.

 1. Club Capitol La Rambla, 138, Ciutat Vella
 2. Dv Febr 27 - Dg Març 29
Informació
Teenage Dream

Teenage Dream

Teenage Dream

La companyia Projecte NISU és l'encarregada d'obrir 'El Cicló', primer Cicle de Companyies Independents de Barcelona amb 'Teenage Dream', que pretén indagar sobre la vivència de tres personatges que viuen de ple la fase de l’adolescència. Tant els pares com l’adolescent  construeixen un  món nou, de trànsit, on emergeixen noves formes de relacionar-se, nous rols i nous valors.

 1. Teatre Tantarantana Flors, 22, El Raval, 08001
 2. Dv Febr 27 - Dg Març 1
Informació
Tirant lo Blanc

Tirant lo Blanc

Tirant lo Blanc

Després de l’experiència del primer any de la ITNC Jove Companyia, el Teatre Nacional vol apostar fermament per consolidar aquest projecte de formació acadèmica per a postgraduats de l’Institut del Teatre, amb la voluntat de proporcionar a joves actors noves eines d’especialització que els permetin treballar amb major qualitat i rigor el nostre patrimoni dramatúrgic.

 1. Teatre Nacional de Catalunya Pl. de les Arts, 1, 08013
 2. Ds Febr 28 - Dg Març 29
Informació

La fórmula de la felicitat

La transformació personal és l’únic camí on un no deixa de ser alguna cosa per ser una altra,  sinó que deixa de ser el que 'no és' para animar-se a ser el que 'ja és', el que sempre ha estat. Què és exactament la felicitat? I el que és més important: cóm s’obté? Existeix alguna fórmula? Igual com passa amb el secret de l’eterna joventut, molts porten anys buscant incansablement la formula magistral per a ser feliç.

 1. Sala Atrium Consell de Cent, 435, Eixample Dret, 08009
 2. Dc Març 4 - Dg Març 29
Informació
Happy Love o Love Story?

Happy Love o Love Story? © Laula Guerrero Rosinol

Happy Love o Love Story?

La Pilar ens convida a passar un vespre a casa seva per fer una sessió de diapositives. Ens rep asseguda al seu sofà, amb sabatilles d’estar per casa i un cadàver al bell mig del menjador. Ben aviat ens revelarà la mecànica del Happy love, un innocent joc d ́adolescència per trobar l ́amor de la teva vida que l’ha dut a la situació on ara es veu abocada. Happy love és gairebé un monòleg.

 1. Círcol Maldà Pi, 5. Escala dreta, Ciutat Vella, 08002
 2. Dl Març 2 - Dl Març 30
Informació
Exprés

Exprés

Exprés

La ciutat sofreix una inexplicable apagada. Enmig de la foscor, dues cuques de llum són atretes per la llum de la justícia; una dona, desesperada per proporcionar un millor futur a la seva filla, i el seu amant, segresten a la nena per aconseguir que el pare pagui, com a rescat, les pensions endarrerides. Quan l'èxit del pla sembla assegurat, la foscor arrenca amb violència els seus íntims conflictes, evidenciant que l'amor no ens fa millors delinqüents. Aquest punt de llum al que la Nati i el Caramelo volen decidits, oculta irònicament el parany més dolorós.

 1. Teatre Tantarantana Flors, 22, El Raval, 08001
 2. Dc Març 4 - Dg Març 8
Informació
Camargate

Camargate

Camargate

'Camargate' és una recreació teatral basada en la famosa conversa en el restaurant La Camarga de la líder del Partit Popular de Catalunya Alicia Sanchez Camacho i Victoria Álvarez (ex-amant de Jordi Pujol fill) enregistrada per Método 3. A partir de la gravació real de la conversa d’aquests personatges es construeix una 'ficció teatral real' que va més enllà. Es teatralitzen altres documents reals que mostren, gairebé d'una manera esperpèntica i còmica, com funciona la corrupció, la nostra política i els seus passadissos.

 1. Teatre Tantarantana Flors, 22, El Raval, 08001
 2. Dc Març 11 - Dg Març 29
Informació


Els usuaris diuen

0 comments

Segueix-nos

Spotify

Subscriu-te al Spotify de Time Out Barcelona i gaudeix de les cançons favorites i llistes temàtiques

El blog de teatre

Treplev

Per Andreu Gomila