Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associació de Traductors i Intèrprets Jurats de Catalunya

Associació de Traductors i Intèrprets Jurats de Catalunya

Llocs d'interès Dreta de l'Eixample

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Associació que agrupa els professionals de la traducció i interpretació jurada. Al llarg de la seva trajectòria s'ha encarregat de la defensa del camp professional davant les autoritats administratives. Admet socis de totes les comunitats autònomes, que tinguin el nomenament de Traductor o Intèrpret Jurat expedit pel Ministeri d'Afers Estrangers, la Generalitat o altres organismes que siguin acceptats per l'Associació. S'encarrega de la representació, gestió, foment i defensa dels interessos professionals comuns dels traductors i intèrprets jurats, vetllant per l'exercici ètic de la professió, així com la promoció i el foment d'estudis, activitats i treballs relacionats amb la traducció i la interpretació en l'àmbit de l'administració de justícia i el dret per afavorir la professionalitat dels traductors i intèrprets jurats.

Publicat

Detalls

Adreça Gran Via, 594
Eixample Dret
Barcelona
08007
Transport Universitat (M: L1,L2)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 9.30 a 14.30 h
També t'agradarà
    Últimes notícies