Restaurants

Des de la cuina més tradicional fins a les receptes més exòtiques

Encara és temps d'escudella a Barcelona!
Restaurants

Encara és temps d'escudella a Barcelona!

Una escudella i carn d'olla per a cada dia de la setmana!

BCN Insects
Botigues

BCN Insects

Tornen els bitxos comestibles a la Boqueria!

Ada Parellada: 25 anys de Semproniana
Restaurants

Ada Parellada: 25 anys de Semproniana

La fada 'anarko' de la cuina catalana fa anys!

Els millors hummus de Barcelona
Restaurants

Els millors hummus de Barcelona

Cinc plats d'hummus frescos i sorprenents d'autèntica cuina mediterrània.

El Dinou de Buscarons
Restaurants

El Dinou de Buscarons

Una casa de menjars gurmet

Restaurants recomanats de Barcelona

The Dirty South
Restaurants

The Dirty South

Descobriu el menjar de Nova Orleans!

Els usuaris diuen
5 de 5 estrelles
The Hip Fish
Restaurants

The Hip Fish

Descobreix el burrito de sushi!

Bicnic
Restaurants

Bicnic

Un food truck sense rodes i molt d'espai!

Barcelona a Peu de Porc: carta d'amor a les cases de menjar
Restaurants

Barcelona a Peu de Porc: carta d'amor a les cases de menjar

Des que es dedica al periodisme gastronòmic, en Ricard Martín sempre havia volgut escriure un llibre com 'Barcelona a peu de porc'. Durant els quasi deu anys que fa que coordina la secció de Menjar i Beure de Time Out, ha estat un defensor de la cuina tradicional catalana, “de les mandonguilles amb sèpia i el vi decent amb gasosa”, davant “d’aquests locals que obren i tanquen, amb aigües filtrades a 2,40 euros”. El llibre és un recorregut per la vella guàrdia que encara manté el cap ben alt –feta amb peus de porc, sofregit i preus ajustats– en aquesta Barcelona gentrificada. Bodegues, cases de menjars, receptes i, sobretot, història viva d’una ciutat que flirteja amb la pèrdua de referents. El teu llibre és una crítica a la gentrificació?És més aviat un homenatge als cuiners que cuinen amb orgull, que van cada dia al mercat i fan una bona cuina tradicional fresca, aliena a les modes i el màrqueting.Alguns no tenen ni menú...N’hi ha que no tenen ni carta. Ni tan sols pissarra. Seus i et canten els plats. Són com vells pistolers de les pel·lis de Sam Peckinpah.El teu recorregut t’ha portat al Rafel, la Bodega Can Ros, el Bar Andalusia... Què n’has après?Admiro el seu estoïcisme i generositat. Viuen d’esquena al capitalisme rapaç actual, gaudeixen la vida i la feina, no volen menjar-se el món ni somien a obrir franquícies i contractar equips de màrqueting. Em recorden a mi.Quins són els teus grans èxits de la cuina catalana?Mandonguilles amb sèpia, capipota, galta, fideus a la c

Més restaurants recomanats

Últimes crítiques

Capet
Restaurants

Capet

Cuina catalana moderna i caça d'autor

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Arroz Hofmann
Restaurants

Arroz Hofmann

Els arrossos de Hofmann

Galú
Restaurants

Galú

Poder sicilià

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Lokura
Restaurants

Lokura

Tapes creatives de barri!

Time Out diu
3 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
4 de 5 estrelles
Més crítiques

Els millors restaurants de Barcelona...

Escapades gastronòmiques

6 xiringuitos genials de la Costa Brava

6 xiringuitos genials de la Costa Brava

Els millors restaurants de Girona

Els millors restaurants de Girona

Menjar a Sitges

Menjar a Sitges

Restaurants de les comarques de Barcelona
Viatge

Restaurants de les comarques de Barcelona