Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els bars més macos de Barcelona!

Els bars més macos de Barcelona!

Recorrem cinc dels locals més bonics de BCN
Blue Wave
© Adrià Goula Blue Wave
Per Ricard Martín |
Advertising

A la nostra ciutat tenim tot tipus de bars. És famosa la nostra llista dels 100 millors bars de Barcelona, també la dels establiments on trobar les millors braves o, fins i tot, els locals que ofereixen tapes gràtis amb la consumisió. Però només en el següent llistat de bars aconseguireu transformar el ritual de prendre una copa en tot un espectacle: de fet, gaudeixes tant amb el continent com amb allò consumit. Són llocs on l'interiorisme és fronterer amb l'art, i val més que hi vagis amb algú molt atractiu, perquè si no et passaràs l'estona embadalit i badoc, amb la mirada fixa en les parets. 

Ugot
© Maria Dias
Restaurants, Pastisseries

Ugot

Una preciositat de lloc davant el qual no funcionen les postures cíniques: Ugot és com el saló de te de la tieta francesa que mai vau tenir. La israeliana Adi Nachson ha omplert un antic magatzem d'ànima, amb una vaixella recopilada durant anys, un terra primorosament restaurat i una miscel·lània de mobles d'antiquari. En diuen bruncherie: hi podeu fer esmorzars potents i bons (ous fets en totes les modalitats possibles), plat del dia curós i de qualitat i pastisseria casolana feta per l'Adi ('Ugot' és pastís en hebreu). I també hi trobareu algun plat israelià, com la shakshuka, potents ous al plat especiats.

Blue Wave
© Adrià Goula

Blue Wave

Els Bar Design Awards van escollir el Blue Wave, cocteleria del One Ocean Club (Moll de la barceloneta, 1), com a bar més maco del món el 2016. De l’Equipo Creativo, simula la sensació d’estar dins una onada: just davant del mar, els reflexos de les onades es trenquen en una reixa de formigó blanca que les fa entrar com a llums i reflexos. Preciós, però cal tenir un iot per entrar-hi, que és el requisit exigit als membres del club. Això, o que et recomani algú que tingui un iot.

Advertising

Cosmo Cafè i Galeria d'Art

icon-location-pin Eixample

Van obrir fa cinc anys i han marcat un estàndard: el de bar estil nòrdic amb galeria d’art. Lluminós fins a dir prou, molt espaiós (ideal per anar-hi amb nens i accepten mascotes) i de sostres altíssims, la transició entre cafeteria i galeria és harmoniosa. I no hi ha millor decoració que una programació d’art pop comissariada amb criteri.

Time Out diu
Trópico
© Maria Dias
Restaurants, Llatinoamericana

Trópico

Venint de les estretors del Raval, entrar aquí et canvia l’ànim a l’instant. Té un pati interior que absorbeix tota la llum de l’illa i la rebota en un espai immaculat, amplíssim, en què trenca la blancor una paret de pedra a obra vista presidida per un mapamundi gegantí de guix blanc en relleu, com una maqueta d’arquitectura.

Advertising
Federal Cafè Gòtic
©MariaDias
Restaurants, Britànica

Federal Cafè Gotic

icon-location-pin El Gòtic

El Federal de Sant Antoni és preciós però petit: quasi li fums el boli al nas al modern de la cervesa de gingebre que mira amb menyspreu el teu no-Mac. Ara bé, al Federal Gòtic –amagadet, amplíssim– hi trobareu la mateixa estètica: acabats d’obra en construcció combinats amb peces de dissenys suaus, amb prou espai per fer-hi 'jogging'.

More to explore

Advertising