Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Liceu porta 'La traviata' a la fresca

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Després de l'èxit de la iniciativa de projectar òpera en gran pantalla a la platja, el Liceu multiplica les possibilitats de gaudir del seu programa a la fresca i gratis amb l'emissió de 'La traviata' en 14 espais per tot Catalunya.

La cita serà el 18 de juliol a les 22 h, i a Barcelona es podrà veure al Palau Robert, la plaça del Mar de la Barceloneta (platja de Sant Sebastià), a més de al Gran Teatre del Liceu, des d'on s'emetrà la representació. 'La traviata' també es podrà gaudir a Cervera, Girona, Igualada, l'Espluga del Francolí, Lleida, Martorell, Puigcerdà, Tordera, Tortosa, Valls i Vielha.

'La traviata' va tornar al Liceu després de 12 anys d'absència en una celebrada producció amb una intel·ligent signatura escènica del prestigiós director David McVicar i la sàvia i poètica direcció musical d'Evelino Pidò. Se'n van fer una dotzena de representacions a l'octubre i ara torna del 8 al 18 de juliol.

Deia la crítica de Javier Pérez Senz: "L'ambientació és d'època, amb una escenografia i un magnífic vestuari dissenyats per Tanya McCallin que evoquen amb textures fosques el luxe decadent del París de 'La dama de les camèlies', la novel·la d'Alexandre Dumas fill que Verdi i el seu llibretista Piave van transformar en genial òpera".

Si preferiu veure-la al sofà de casa en comptes de a la fresca, TV3 l'emetrà el mateix dia i a la mateixa hora pel canal 33. “Libiamo”!

Últimes notícies

    Publicitat