Jazz & Swing: Barcelona Jazz Orquestra

Clubs
5 de 5 estrelles
(13Comentaris)
Barcelona Jazz Orquestra
Barcelona Jazz Orquestra / Apolo

Un diumenge al mes, la Sala Apolo es vesteix de gala per rebre a la Barcelona Jazz Orquestra i en aquesta ocasió també a Biel Ballester, intèrpret de jazz manouche dels anys 30. En aquestes sessions, la sala s'impregna d'una atmosfera gairebé màgica que us transportarà a una altra època, on la 'big band' posa música i ritme a una trobada entre amants del jazz de totes les edats i més d'un centenar de ballarins. La festa d'aquest diumenge està dedicada als Swing Kids, joves de classe mitjana apolítics, que seguien la moda anglesa i ballaven "música depravada salvatge" a l'Alemanya nazi i al París ocupat de la Segona Guerra Mundial. Perseguits pels nazis, aquests joves van fer servir la passió pel swing jazz i les seves festes clandestines per enfrontar-se contra els feixismes de l'època. Atenció, perquè aquesta festa serà ben especial: veniu vestits com als anys 40 i assaboriu la màgia dels anys daurats del swing!

Average User Rating

4.7 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:8
  • 4 star:4
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|13
2 people listening

Ja tinc el vestit a la tintoreria... Hauré d'estar preparat per donar-ho tot!


m encantaría transportarme a otra época y disfrutar d esa época con vosotros vivr esa magia


per viure una experiència nova i inoblidable, un estil de vida del que m'enamora.


Perquè és una manera divertida de tancar la setmana i arrencar amb el dilluns a ritme de swing! :)


Com a bona principiant lindy-hopper, m'encantaria anar a la festa per practicar aquest swing tant xulo que he après! Let's swing!!!!


 M'encantaria anari perquè, com a Midnight Paris, seria fantàstic transportar-me en una altra època, encara que només sigui per una nit...i res millor que fer-ho a ritme de jazz i swing!