Salomon Run 2016

Esports
4 de 5 estrelles
(1Comentari)
salomon

Time Out diu

La prova de ‘running’ passarà per dins del Poble Espanyol i per espais emblemàtics de Montjuïc. Ja t'hi pots inscriure!

Torna la Salomon Run, una cursa urbana que permet gaudir d’una de les millors vistes de la ciutat. El traçat d’aquesta cursa recorre la muntanya de Montjuïc i ofereix panoràmiques immillorables de l’skyline de la ciutat, la muntanya i el mar. 

Entreu al Poble Espanyol

A més, la cursa entrarà al Poble Espanyol per convertir-la en un esdeveniment totalment únic! A la Salomon Run els corredors podran descobrir un dels racons més singulars de Montjuïc: 117 escales, creuar ponts, córrer per places i passar pels carrerons i els edificis més característics d’aquest espai.

Escales i vistes

La cursa passa per un circuit de 10 quilòmetres amb desnivell i canvis de terreny: trams amb escales, pista, arbres i les  millors vistes. Passareu per les imponents escales de Jean Forestier i l’Anella Olímpica, i recorrereu el parc del Museu Arqueològic i els voltant del Museu Nacional. I tot amb el perfil de Barcelona com a teló de típiques rutes en pla i sobre asfalt. Podeu creuar parcs, pujar graons, travessar ponts i admirar la ciutat a 200 metres sobre el nivell del mar.La tercera edició de la prova se celebrarà el diumenge 17 d’abril a Barcelona. La cita serà a les 9.30 h a la Font Màgica de Montjuïc, on es donarà el tret de sortida als 2.000 corredors de tots els nivells que participaran a la cursa.

El preu de la inscripció és de 16 euros i inclou samarreta tècnica (per a noi o noia) i un cronòmetre amb xip inclòs. Les places estan limitades a 2.000 corredors, així que no badeu i inscriviu-vos abans del 14 d'abril

Prepareu-vos per gaudir d’una cursa única! 

Detalls

Els usuaris diuen (1)

4 de 5 estrelles