Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Drácula
Dracula

Drácula

Bram Stoker i Fernando Vicente

Per Ricard Ruiz Garzón
Advertising
Drácula
Bram Stoker, amb il·lustracions de Fernando Vicente
Reino de Cordelia
544 pàg. 29,80 € l Dràcula original, el de Stoker, el cine li ha posat mil rostres, però... i la iŀlustració? Hi ha èxits parcials d'Ana Juan i Luis Scafati, hi ha Eko, hi ha el gran Sätty... I ara, sota la premissa que ens mancava una edició clàssica del clàssic, hi ha el Drácula que Fernando Vicente ha iŀlustrat per a Reino de Cordelia amb la també clàssica traducció de Juan Antonio Molina Foix. Per mossegar-lo!

Ressaca post Halloween? Feu una prova: aneu a la llibreria, obriu-lo per pàgines com la 55, la 81, la 125, la 399, la 421 o la 486, i ja direu. Habitual de la premsa i amb vint llibres ja iŀlustrats, aquest pintor ha fet un Drácula ambiciós, artístic, interpretatiu, gens freak. Únic, com aquesta edició prologada per Luis Alberto de Cuenca i plena de detalls. Mireu la foto de Vicente al llibre: em trec el barret.

Com Eko a Sexto Piso, també novetat, o com l'inèdit Pep Boatella, l'obra de Stoker tempta els artistes sense fi. I això, malgrat la vampirització, sovint indigna, a què se'l sotmet (us sonen Meyer o Gary Shore?). Per què? És hora de tornar-hi: modern per fragmentari, intens per mític, sagnant per afilat, Dràcula supera epígons i antecessors. Ja ho diu l'editor de Reino de Cordelia, citant Wilde: és la novel·la més fantàstica de la literatura.
Recomanat

    També t'agradarà

      Best selling Time Out Offers
        Advertising