Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Oferta gastronómica del Primavera Sound
Foto: Lluis OliverOferta gastronómica del Primavera Sound

Així es menja al Primavera Sound

Les cuines de tot el món i l'atenció al veganisme i les intoleràncies són centrals en l'oferta gastronòmica del festival

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

El Primavera Sound ha anat ampliant i sofisticant la seva oferta gastronòmica amb l'objectiu de demostrar allò que no fa tant semblava una quimera, una batalla perduda: que en un festival de música s'hi pot menjar (molt) bé.

El 'lineup' de restauració que presenta Primmmavera, la zona de restaurants del festival, assimila el mateix criteri que el seu equivalent musical, presentant una gran quantitat de tendències i gèneres gastronòmics. I la veritat és que el dinar de festival ja fa temps que va deixar de ser el trist llom amb formatge amb textura de xiclet: aquí n'hi haurà per a tots els gustos.

Aleshores, què hi ha per menjar? L'aliança entre Primavera Sound i Verbena Foodie Events ofereix una carta molt extensa on conviuen tradició, noves tendències, proximitat i multiculturalitat. Petit resum del viatge gastronòmic: dels kebabs i falafels de Kebab on Tour a la reinvenció de l'emblema britànic de The Fish and Chips Shop, passant pels onigiris d'Omu, els bowls hawaians de Hula Poke i Poke Si, la cuina libanesa de Makan, la fusió asiàtic-catalana de Casa Xica o les propostes transoceàniques que porten Cor d'Agave i Cal Pastor des de Mèxic, Ceviche 103 i Lúcuma i Camote des de Perú i La Cachapera des de Veneçuela. 

Tampoc faltaran les opcions per a intoleràncies alimentàries i vegetarianes, amb punts 100% gluten free com M2 o autèntiques institucions veganes com Rasoterra, i els donuts vegans (i quadrats!) de CUVO.

Una hamburguesa? Les de La Porca. O les de Vicio, és clar, el fenomen de la temporada si parlem de carn entre pans. Una pizza? Grosso Napoletano, forn de pizza napolitana premiat internacionalment. Més maneres de gaudir menjant amb les mans? El pollastre fregit de Piel de Gallina, les empanades de Malvón o les croquetes cinc estrelles de Santerra. Un dolç per rematar? Els gelats de culte de Paral·lelo Gelato, o les galetes de Cookona

El festival ha treballat un any més per ser amistós amb el medi ambient amb coberteria i vaixella compostable, alhora que aposta per productes de temporada i de proximitat per reduir l'impacte ambiental. I per multiplicar l'impacte social, la Fundació Banc dels Aliments recuperarà l'excedent de menjar de cada jornada a Primavera Sound Barcelona i el redistribuirà entre persones necessitades i la cooperativa sense ànim de lucre Abarka acostarà la seva gastronomia africana donant oportunitats de feina a persones migrants i racialitzades.

Oferta gastronómica del Primavera Sound
Foto: Lluis OliverOferta gastronómica del Primavera Sound

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat