Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Oferta gastronómica del Primavera Sound
Foto: Lluis OliverOferta gastronómica del Primavera Sound

Així es menjarà al Primavera Sound

Les cuines de tot el món i l'atenció al veganisme i les intoleràncies són centrals en l'oferta gastronòmica del festival

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

El Primavera Sound ha anat ampliant i sofisticant la seva oferta gastronòmica amb l'objectiu de demostrar allò que no fa tant semblava una quimera, una batalla perduda: que en un festival de música s'hi pot menjar (molt) bé.

El 'lineup' de restauració que presenta Primmmavera, la zona de restaurants del festival, assimila el mateix criteri que el seu equivalent musical, presentant una gran quantitat de tendències i gèneres gastronòmics. I la veritat és que el dinar de festival ja fa temps que va deixar de ser el trist llom amb formatge amb textura de xiclet: aquí n'hi haurà per a tots els gustos.

Des de les 'eco-burgers' d'El Filete Ruso a la fusió asiàtica de Casa Xica. Dels irresistibles sandvitxos de La Porca a la perfecta execució del plat que dona nom a The Fish & Chips Shop. De les especialitats hindús de Masala 73 a les empanades de Las Muns i la cuina mexicana de Corazón de Agave. Per no parlar de food trucks que han ampliat el que entenem per street food, com Canalla Urban Food, Pulponeta, Q Street, Cal Pastor o una de les novetats del 2022, Grosso Napoletano, considerada una de les millors cadenes de pizzes del món, que estrenarà la seva versió food truck (amb un forn de llenya integrat) en exclusiva al festival.

Oferta gastronómica del Primavera Sound
Foto: Lluis OliverOferta gastronómica del Primavera Sound

Tampoc faltaran les opcions per a intoleràncies alimentàries i vegetarianes, amb punts 100% gluten free com M2 o autèntiques institucions veganes com Rasoterra. I les grans cuines del món, com la peruana, estaran presents mitjançant restaurants de solvència contrastada com Ceviche 103 o Lúcuma.

El festival també col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments, que recuperarà l'excedent de menjar de les diferents jornades per redistribuir-lo entre les persones que ho puguin necessitar. I en una aposta per la sostenibilitat, hi haurà un estand d'Heüra, empresa d'alimentació vegana puixant, amb un estand equipat amb un comptador d'estalvi d'emissions de C02.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat