Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
In Museu 2024
Foto: sortkat-Manu Gonzalez | MUHBA Padellàs

In Museu 2024: Com visitar gratis les zones restringides dels museus de Barcelona

Ja es poden reservar les entrades per aquest esdeveniment que tornarà a obrir al públic setze equipaments de la ciutat de franc

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena de museus amb exposicions per a tots els gustos: d'art, de fotografia, d'història... N'hi ha de tota mena. Potser heu visitat tots els equipaments culturals de la ciutat, però sempre hi ha una cara dels museus que queda oculta com les sales de conservació o les reserves d'art, on es guarden peces que mai han estat exposades al públic. Ara, setze equipaments de la ciutat trauran el cadenat d'algunes de les seves portes durant un dia per la celebració de l'In Museu 2024. Ja s'ha convertit en una tradició de Barcelona que alguns dels seus museus mostrin les seves parts més íntimes i amagades i, en aquesta nova edició, ho faran el dissabte dia 2 de març.

In Museu 2024
Foto: sortkat-Manu Gonzalez | MUHBA Padellàs

Durant tota la jornada podreu visitar espais com els laboratoris del Castell dels Tres Dragons, aprendre més sobre els processos de conservació de les peces d'espais com el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i el Disseny Hub de Barcelona i descendir al subsol d'El Born CCM. Els setze equipaments que participaran en aquesta edició són:

1.El Castell de Montjuïc

2. El Disseny Hub de Barcelona

3.El Born Centre de Cultura i Memòria

4.La Fundació Joan Miró

5.El MACBA

6. El MUHBA Centre de Col·leccions

7.El MUHBA Plaça del Rei

8.El Museu de Ciències Naturals de Barcelona-Castell dels Tres Dragons

9. El Museu de Ciències Naturals de Barcelona-Jardí Botànic

10. El Museu de la Música

11. El Museu Etnològic i de Cultures del Món

12. El Museu Frederic Marès

13. El Museu Marítim de Barcelona

14. El Museu Nacional d'Art de Catalunya

15. El Museu Picasso de Barcelona

16. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

In Museu 2024
Foto: sortkat-Manu Gonzalez | Museu Marès

Com aconseguir entrades?

Per participar en les visites gratuïtes a les col·leccions, reserves i altres espais que acostumen a estar restringits és necessari reservar prèviament les entrades dels museus que voleu visitar a través de la pàgina web de l'In Museu. Totes les visites tenen places limitades i només es pot fer una reserva màxima de dues entrades i un màxim de dues activitats per persona per a garantir la possibilitat de gaudir de la iniciativa a tothom. A més, per poder accedir a l'activitat serà imprescindible que porten la vostra reserva impresa o en el vostre telèfon mòbil.

Malgrat que les visites estan obertes a tothom, l'edat recomanada pel mateix In Museu per participar és a partir dels set anys, tot i que poden assistir infants més petits i, els menors de dos anys no cal que reservin entrada. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat