5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Festa Major del Poble-sec 2018

Ja la tenim aquí. Puntual a la seva cita estiuenca arriba una nova edició de la festa major d'un dels barris més carismàtics de Barcelona, el Poble-sec. Com sempre, podrem gaudir d'activitats diàries entre el 13 i 22 de juliol. El barri s'entrega amb la seva festa major, que és sens dubte una de les més esperades entre la multitud de festes que poblen el calendari barceloní d'estiu. Amb una agenda inabastable d'activitats de tota mena, la millor forma per organitzar-vos és donar un cop d'ull a la selecció d'actes per dies que us hem preparat.

Fins al Diumenge 22 juliol 2018

Grec 2018: Belgian rules

Fa molts anys que no veiem el belga Jan Fabre a Barcelona i ara tindrem l'oportunitat de gaudir de la seva última producció en la qual una quinzena d'intèrprets s'encarreguen de mostrar davant del públic les essències d'un país que és el bressol de la burocràcia europea, que parla tres llengües i que constitueix un estat artificial que el mateix Fabre no dubta a rebatejar com a 'Absurdistan'.

Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Dissabte 21 juliol 2018
Advertising

Grec 2018: Champian Fulton

La cantant d’Oklahoma Champian Fulton ha seduït el públic dels clubs de Nova York i de les sales de concert de mig món, entre els quals els habituals del Jamboree. Allà la vam descobrir interpretant un repertori dedicat a Anita O’Day. Artista emergent reconeguda amb premis diversos, ha actuat amb genis de la música com Lou Donaldson, Frank Wess o Clark Terry, i en el seu pas pel Grec Festival de Barcelona es fa acompanyar de dues personalitats de l’escena jazzística del Regne Unit.

Jamboree , El Gòtic Dv Jul 20 - Ds Jul 21

FieraFest

Arriba el FieraFest, la primera fira organitzada per les responsables de La Raposa per a visibilitzar projectes i bogeries fetes per “dones, bolleres i trans”. Inclòs a la programació de la Festa Major del Poble Sec, aquesta fira proposa un espai on artesanes i artistes connectaran amb el públic en general i faran xarxa feminista.

Dissabte 21 juliol 2018
Advertising

Grec 2018: Grec en família

Fruit de la col·laboració entre el Grec i els festivals FLIC (literatures i arts infantil i juvenil), el Petis Camaleons (música) i El més petit de tots (d'arts escèniques) sorgeix aquesta festa familiar. Podreu recórrer el Teatre Grec de 16 a 22 hores i descobrir les diverses zones amb espais de descoberta i joc, a més d'un seguit d'instal·lacions que conviden els participants a gaudir de la literatura mitjançant el joc i la imaginació. No us perdeu el Micro-Shakespeare, on la companyia Laitrum converteix en miniatures per a teatre d'objectes les obres del dramaturg anglès, i els concerts The Pinker Tones, Xiula i l'espectacle de The Penguins Reggae per xics.

Dissabte 21 juliol 2018
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

4 comments
Sergi

Vam riure molt amb els Krazy Funny Comedy, ja que són dos humoristes completament diferents però es barregen molt bé en el combat. Al ser asalts de cinc minuts cadascun, no et dona temps a avorrirte. HO recomano!!

Alfredo

Solament volia avisar-vos d'un descuit: el concert de Wallace Roney apareix 2 vegades, així que les coses per fer es queden en 4... Gràcies pel vostre treball i les vostres recomanacions molt però que molt útils :) Saludos Alfredo

Enric Amat

Jo tenia entès que allò que va impactar en Berlanga era que mentre el reu anava tan tranquil a la execuició,el botxi s´hi resistia.