Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 coses per fer avui a Barcelona
Solo en casa fest
Foto: Solo en casa fest

5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Advertising

Les coses per fer a Barcelona no descansen ni un dia. Us ajudem a trobar aquesta activitat ideal per a vosaltres: cinema alternatiu, l'exposició imperdible, l'obra de teatre de la qual tothom parla, mercats, concerts, festivals...

ATENCIÓ: Les activitats d'aquesta llista es poden veure afectades per les cancel·lacions pel coronavirus.

'Cançons maques per aquests dies de merda'
'Cançons maques per aquests dies de merda'
Foto: Bankrobber

5. Omplir les hores de música

Notícies Música

Tots estem aclaparats per la quantitat d'iniciatives culturals que estan sorgint durant el confinament. Moltes estan relacionades amb la música, com les òperes i els espectacles infantils que el Liceu ofereix a tothom i gratis; la Coronalist que L'Auditori ha creat a Spotify amb més de disset hores de música, o tota la discografia del segell BCore.  

Prescripcions literàries
Prescripcions literàries
IrisNegro

4. Llegir un bon llibre

Què fer

Set escriptors de casa nostra ens recomanen llargues lectures per passar millor el temps a casa... Llibres de moltes pàgines gràcies als quals podrem viatjar a altres mons de la mà dels millors autors de l’últim segle, des de l’Stalingrad assetjat pels nazis a la Barcelona canalla dels anys 20 i 30. Feu cas de les prescripcions literàries d'Empar Moliner, Gonzalo Torner, Jordí Puntí, Llucia Ramis, Vicenç Pagès Jordà, Gemma Ruiz i Tina Vallès i llegiu aquests grans clàssics.

Advertising

3. Exercitar la ment...

Què fer Jocs i aficions

Els jocs de taula són un gran invent, moltes vegades menystinguts. A més de propiciar una estona divertida amb amics i família, ens fan pensar. Aquesta llista us porta una tria amb jocs de cartes, de rol, de memòria, d'habilitat i de números per a tots els públics i gustos! 

Foto: Popsugar fitness
Foto: Popsugar fitness
Foto: Popsugar fitness

2. ...i el cos

Notícies Ciutat

Si ja tenim el cap a ple rendiment, toca posar-se les piles amb el cos. Que el confinament no us passi factura. A internet teniu un munt de vídeos per anar seguint i exercitar totes les parts del cos. Us en donem vuit exemples que us engrescaran i faran que desaparegui la mandra. 

Advertising
'El gordo y el flaco'
'El gordo y el flaco'
FOTO: 'El gordo y el flaco'

1. Veure bon cinema

Notícies Cine

Per evitar que caigueu una altra vegada en aquella pel·li dolenta que heu vist mil cops, hem rastrejat les plataformes online i hem seleccionat tres films de cada una d'alta qualitat que heu de veure sense cap mena de dubte. 

SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising