5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast
Passeig de Gràcia
© Maria Dias Passeig de Gràcia
Advertising
Bodas de sangre
© Bito Cels
Teatre

Bodas de sangre

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

'Bodas de sangre' parla de la passió irrefrenable, d’aquella pulsió que arrossega la voluntat i esmicola la raó, en una societat tancada i ritualista on hi ha poc o cap espai per a la llibertat individual. És l’obra de Lorca més estrenada i de ben segur també la més complexa dins del cicle de les tragèdies andaluses. I ho és, al nostre entendre, per la seva càrrega simbòlica i per la intensitat d’una paraula poètica que ens deixa a la memòria un ressò persistent. És també una obra sobre les dones, com 'Yerma' o 'La casa de Bernarda Alba', i una obra amb grans papers femenins que en la proposta aixecada per Oriol Broggi compta amb...

Time Out diu
Gustavo Dudamel
© Adam Latham
Música, Clàssica i òpera

Gustavo Dudamel

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

El director veneçolà torna a Barcelona per oferir en aquesta ocasió un doble concert, al capdavant de la Mahler Chamber Orchestra, una de les orquestres més atractives del panorama internacional. En el primer dels concerts interpretaran dues simfonies, la Cinquena de Schubert i la Quarta de Brahms. El segon dia tornarà a sonar la música simfònica de Schubert -amb la 'Tercera Simfonia'-, per acabar amb una altra 'Quarta', en aquest cas de Mahler, amb la soprano Golda Schultz com a solista.

Advertising
Música, Pop

Jeffrey Lewis & Los Bolts

icon-location-pin Sant Andreu
icon-calendar

Nascut i criat a NYC des d’on porta una doble vida: escriptor-dibuixant de còmics i músic. Des del seu primer concert ara fa 20 anys a la Gran Ciutat, ha actuat pel tot el món i més enllà barrejant indiscriminadament sorollot i (anti) folk. Ara edita Works by Tuli Kupferberg 1923-2010 i reedita City and Eastern Songs (Rough Trade, 2005).

Clubs

Selectors: Anika Kunst + Betts

icon-calendar

Anika Kunst és una DJ espanyola que el 2013 va posar en marxa Chapter Records, segell encarat al techno en tots els seus vesants, en format vinil. Els seus últims treballs per a segells com Wunderblock, Sub TL o 43 Recordings li han servit per sincerar-se i mostrar la seva serenitat, convicció i transparència. Practica una electrònica atmosfèrica i alhora contundent.

Advertising
Teatre

Croades

icon-location-pin El Gòtic
icon-calendar

La guerra situa a dos joves amics a bàndols contraris perquè tenen religions diferents. Tot això, els abocarà en un lloc on els innocents es converteixen en assassins, les fronteres perden sentit i el caos, la violència, la tristesa, la bellesa i l’amor envaeixen l’espai. Un espai on els vius i els morts hi conviuen per parlar sobre l’absurditat de les guerres, l’odi i la violència que pot arribar a generar l’ésser humà. La guerra és la pèrdua de fe absoluta en la humanitat. L’ésser humà és poètic i la peça teatral no ho deixa escapar, som fràgils i en la fragilitat trobem la nostra cara més honesta, generosa i bella. Autor: ​Michel Azama. Adaptació i traducció: ​Santiago Sans. Direcció:​ Jordi Vilà. Intèrprets: ​Pere Aguiló, Laura Piñeiro, José Luis Oliver, Marta Nicon, Marc Tarrida Aribau i Gerard Vidal.

SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Altres plans a Barcelona

Observatorium Gastronòmic Osona
© Carlos Rondón
Què fer, Activitats gastronòmiques

Observatorium Gastronòmic Osona

icon-location-pin Fora de Barcelona
icon-calendar

El Gremi d'Hostaleria d'Osona organitza la primera edició de l'Observatorium Gastronòmic Osona, una fira-mercat per valorar i donar a conèixer els productes de la comarca, orientat tant als professionals de la restauració, el comerç i el turisme gastronòmic, així com al públic general. Seran dos dies –30 de setembre i 1 d'octubre– plens d'exhibicions, tastos, tallers i jornades de 'networking'.  El primer dia està dedicat al públic general, amb activitats tan diverses i suculentes com un tast de cerveses artesanes o una ruta gastro-cultural per diferents restaurants de Vic i que han dissenyat professors de la UVic-UCC vinculats als estudis de recerca sobre Patrimoni literari i cultural. Les històries literàries i gastronòmiques es combinaran amb quatre tastos per conèixer els productes més destacats de la zona. El dia 1 d'octubre, el públic no professional serà benvingut, però la majoria d'activitats programades estan pensades per al sector empresarial. Si és el vostre cas, us podeu apuntar als cursos de seguretat i higiene a la cuina i de pa dins de la restauració i d'altres activitats perquè els empresaris de la restauració segueixin aprenent i creixent.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com