5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Afterwork Yoga Party

Lasanta Retreats organitza el seu primer Afterwork Ioga Party de la temporada. Es tracta d'una classe de Vinyasa amb Pat Obach apta per a tots els nivells en un terrat del centre de Barcelona. El to pujarà un cop finalitzada la pràctica per tancar amb una sessió de ball a ritme de música per gaudir amb DJ Fito Conesa.

Llegir-ne més
YogaWeeks Rooftop , Ciutat Vella Divendres 25 maig 2018

Els Aperitius del Primavera: David Carabén + Sonido Tupinamba

Segon i últim aperitiu musical dins de les jornades del Primavera a la Ciutat 2018, els concerts gratuïts que el Primavera Sound organitza de manera gratuïta per tota la ciutat durant el mes de maig com a prèvia a les jornades del Fòrum. El lloc triat és La Monroe, el bar de la Filmoteca de Catalunya, que serà l'escenari del concert íntim de David Carabén, líder de Mishima i de la sessió de DJ posterior en forma de festa tropical de Sonido Tupinamba.

Llegir-ne més
Divendres 25 maig 2018
Advertising

Terrats en Cultura 2018: Anna

Aquest any, els Terrats en Cultura s’avancen a la nit de Sant Joan per endinsar-nos dins la darrera obra de Marc Torrecillas. Una nit de Sant Joan de la dècada de 1950, poc abans de la revetlla, Anna, que viu tancada a unes golfes, rep la visita de la misteriosa noia del mirall. Mica en mica es van coneixent, s’aniran explicant les seves pors i els seus desitjos, fins a descobrir les mentides i el terrible secret que una d’elles amaga.

Llegir-ne més
Barcelona-Ciutat Divendres 25 maig 2018

OFFF Barcelona 2018

Del 24 al 26 de maig, el Museu del Disseny de Barcelona acull la 17a edició de l’OFFF, un gran esdeveniment internacional del sector de la creació i un aparador de les noves tendències en disseny gràfic, videoclips, fotografia, publicitat, cinema i art editorial que inclou, entre d'altres, tallers, conferències i ponències de 98 ponents, un 50% més que en l'edició anterior, que situaran a Barcelona en l'epicentre del disseny i la creativitat mundial. El festival aconsegueix atreure per primera vegada a Europa al director Patrick Clair, autor dels títols de crèdit de sèries d'HBO i Netflix com Westworld, The Crown o True Detective.

Llegir-ne més
Museu del Disseny de Barcelona , El Parc i la Llacuna del Poblenou Fins al Dissabte 26 maig 2018
Advertising

Cinefòrum 'El poble desnonat': El inquilino

Joan Miquel Gual i Marc Garcia del Sindicat de Llogaters presenten aquest primera sessió del cicle de cinefòrum 'El poble desnonat', que inclou la projecció de 'El inquilino' (J. A. Nieves Conde, 1957), una pel·lícula que explica el drama de l’accés a l’habitatge durant la postguerra espanyola. Es parlarà sobre semblances i diferències entre el passat i el present, així com sobre la cada cop més habitual experiència del desnonament que moltes persones i famílies hem hagut d’afrontar a les ciutats de l’Estat espanyol i d’arreu del món.

Llegir-ne més
Virreina Centre de la Imatge , El Raval Divendres 25 maig 2018
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

4 comments
Sergi

Vam riure molt amb els Krazy Funny Comedy, ja que són dos humoristes completament diferents però es barregen molt bé en el combat. Al ser asalts de cinc minuts cadascun, no et dona temps a avorrirte. HO recomano!!

Alfredo

Solament volia avisar-vos d'un descuit: el concert de Wallace Roney apareix 2 vegades, així que les coses per fer es queden en 4... Gràcies pel vostre treball i les vostres recomanacions molt però que molt útils :) Saludos Alfredo

Enric Amat

Jo tenia entès que allò que va impactar en Berlanga era que mentre el reu anava tan tranquil a la execuició,el botxi s´hi resistia.